Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 (upraveno) Kdyz je ve fitku dobra atmosfera a v pohode lidi, vzdycky ti nekdo ten bench podrzi, v tom bych problem nevidel :D ja uz cvicim jedine sam, ten druhy me kolikrat brzdil a porad jen kecal :o a co cvicim sam, tak jsem zacal nabirat daleko vic, nez kdyz jsme cvicili dva nebo tri :lool: dneska byli ve fitku zas nejaky vtipalci videl jsem je tam prvne a uz po treninku resili nejakej Nitrix a co ja vim co vsechno :o tak jsem se tam naklonil a rikam jim, ze tohle zmensuje pera, tak to tam vratili a odesli se sklopenou hlavou :) :o Upraveno Červenec 23, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak já mám přesně opačné zkušenosti a ve dvojici se mi cvičí podstatně líp.Co se týče času tak dřiv jak za 90 minut to nedokážu což mě děsně štve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 No to musí oba cvičit a ne jeden cvičit a druhej kecat ) Jinak Nitrix jsem teda nezkoušel, ale proteiny, sacharidy, kreatin jo... 90min - to bych nic nepřibral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Nitrix uz je docela svinstvo nebo mne uz to teda tak prijde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 No to musí oba cvičit a ne jeden cvičit a druhej kecat ) Jinak Nitrix jsem teda nezkoušel, ale proteiny, sacharidy, kreatin jo... 90min - to bych nic nepřibral Mě trvaji třeba jenom lýtka 30 minut a to je dřu jako howado a výsledek- SLABOTA! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 A delas na to vic cviku? na kazdou cast by se mely delat tak 3 cviky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Mě dělají problém bicepsy a nohy. Na nohy mi podstatně víc zabírá kolo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Mě trvaji třeba jenom lýtka 30 minut a to je dřu jako howado a výsledek- SLABOTA! Třeba u mě by to bylo tím, že to dřu tak dlouho - naprosto kontraproduktivní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 A delas na to vic cviku? :) na kazdou cast by se mely delat tak 3 cviky... V podstatě tři cviky po 4 seriich a těžky váhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 (upraveno) Bicepsy jsem jel dneska :P nejdriv nejakych 45 kg na zetku, pak na kazdou ruku 17 kg v sede a potom jeste dojet na zetku zpatky jen s asi 25 kg a pak na takovy lavici na dokresleni :P zalezi, jak se ty cinky drzi, kdyz se jedou "kladiva", tak je to potom vic videt, delaji se takovy ty kopecky :) romariooo: kolik delas opakovani v jedny serii? zkus si dat lehci vahu a udelat 100 opakovani v jedny serii najednou, uvidis Upraveno Červenec 23, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Já jedu na lýtka supersérie tzn.dám těžkou váhu cca 200kg a udělám 15x a pak jdu a to samé udělam bez váhy ale výpony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 15x je dost, to by se nemelo... kdyz chces takhle, tak musis fakt co nejvetci vahu a jen treba 6 opakovani, ale v 6i seriich... je to fakt veda to cviceni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak o 45 na ztku na bicepsy si můžu tak akorát nechat zdát... Kladiva střídám taky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 15x je dost, to by se nemelo... kdyz chces takhle, tak musis fakt co nejvetci vahu a jen treba 6 opakovani, ale v 6i seriich... je to fakt veda to cviceni :) Jo, je to věda... navíc každýmu to zabírá jinak. Já prostě vím, že strávit v posilovně 90min sice může být příjemný, ale pro mě absolutně bez smyslu. A na někdo tam bude 90min a bude bobtnat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Jn, fakt zalezi, jak se to cvici, kazdy si to musi vyzkouset :) nam radi chlapici, kteri to delali zavodne a hodne tomu rozumi a je fakt, ze to co reknou, tak funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 To máš recht - já od doby, co si mi párkrát poradil "šéf" v posilce, co taky závodil, tak se to zlepšilo. S ním jsme došli k tomu, že musím cvičit kratší dobu, poradil mi ty noční proteiny atd... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Každému zabírá něco jiného a je to fakt běh na dlouhou trat.Cvičeni je 25-30% uspěchu...zbytek je strava a životospráva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Jn, ty taky udelaji svy :) ale pro me uz je to potom dost penez, uz tak beru drahy proteiny a jeste k tomu kupovat dalsi, uz bych na to nemel :P ja ted zeru jeste Krealkalin a ten je 7x silnejsi nez kreatin, to mi docela zabira... ale je fakt, ze se na to musi makat, hodne lidi to bere a pak cuci na baru a divi se, ze nic neroste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Tak na ten Krealkalin kouknu :) proč nevyzkoušet něco nového... U baru těch svalů, pravda, moc nenaroste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Já bych misto těch připravku raději kvalitně stravoval.Nikdy jsem nic nebral a taky jsem trošku povyrostl. Dnes jdu po třech dnech to maličko pošolichat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Já dneska ráno kolo a posilka zase zítra :) s tím jídlem - určitě je potřeba pořádně jíst, ale docela záleží na genetický výbavě, jestli přibíráš jen z jídla, nebo musíš ještě nějaké doplňky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Dnes jsem byl po několika dnech a docela hardcore...strašny! Teklo ze mě jako z vola...90 minut makačky a potom mě bylo fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 A co jsi všechno jel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 A co jsi všechno jel? Jelikož mám hodně slaby lýtka tak tou slabší partii začínam...tzn 1.Lýtka půlhodiny 2.Prsa-bench 4 serie,3 serie tlaky jednoručkama na šikmé lavici a poslední cvik peck deck 3.Ruce - velkou činku ve stoje 3 serie a shyby podhmatem 3x a nakonec napumpování jednoručkama lehkou váhu.. A odchod...90 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 mnoo., jelikoz sme se ve CT vratil z dovci, tak sem po tydnu flakani a zrani mazal hned v patek rano do fitka. Nebylo to zly, jel sem tak 3/4 obvykle zateze a nic me neboli, v utery uz zas pojedu na plno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Co bolí to roste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Dneska prsa, biceps, břicho... v posilce málo lidí, šlo to jak po másle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Bouchaci,byl by nekdo te lasky a napsal nejakou inspiraci na cviceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Tak to musíš napsat, co je cílem - přibrat, shodit, jak často můžeš chodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 25, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2009 Bouchaci,byl by nekdo te lasky a napsal nejakou inspiraci na cviceni Tak to si každý tu inspiraci musi najit sám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.