Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Kdyz je ve fitku dobra atmosfera a v pohode lidi, vzdycky ti nekdo ten bench podrzi, v tom bych problem nevidel :D ja uz cvicim jedine sam, ten druhy me kolikrat brzdil a porad jen kecal :o a co cvicim sam, tak jsem zacal nabirat daleko vic, nez kdyz jsme cvicili dva nebo tri :lool:

dneska byli ve fitku zas nejaky vtipalci :rolleyes: videl jsem je tam prvne a uz po treninku resili nejakej Nitrix a co ja vim co vsechno :huh: :o tak jsem se tam naklonil a rikam jim, ze tohle zmensuje pera, tak to tam vratili a odesli se sklopenou hlavou :) :o

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Bicepsy jsem jel dneska :P nejdriv nejakych 45 kg na zetku, pak na kazdou ruku 17 kg v sede a potom jeste dojet na zetku zpatky jen s asi 25 kg a pak na takovy lavici na dokresleni :P zalezi, jak se ty cinky drzi, kdyz se jedou "kladiva", tak je to potom vic videt, delaji se takovy ty kopecky :)

romariooo: kolik delas opakovani v jedny serii? zkus si dat lehci vahu a udelat 100 opakovani v jedny serii najednou, uvidis :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
15x je dost, to by se nemelo... :palec: kdyz chces takhle, tak musis fakt co nejvetci vahu a jen treba 6 opakovani, ale v 6i seriich... je to fakt veda to cviceni :)

Jo, je to věda... navíc každýmu to zabírá jinak. Já prostě vím, že strávit v posilovně 90min sice může být příjemný, ale pro mě absolutně bez smyslu. A na někdo tam bude 90min a bude bobtnat...

Odkaz ke komentáři

Jn, ty taky udelaji svy :) ale pro me uz je to potom dost penez, uz tak beru drahy proteiny a jeste k tomu kupovat dalsi, uz bych na to nemel :P ja ted zeru jeste Krealkalin a ten je 7x silnejsi nez kreatin, to mi docela zabira... ale je fakt, ze se na to musi makat, hodne lidi to bere a pak cuci na baru a divi se, ze nic neroste :palec:

Odkaz ke komentáři
A co jsi všechno jel?

Jelikož mám hodně slaby lýtka tak tou slabší partii začínam...tzn

1.Lýtka půlhodiny

2.Prsa-bench 4 serie,3 serie tlaky jednoručkama na šikmé lavici a poslední cvik peck deck

3.Ruce - velkou činku ve stoje 3 serie a shyby podhmatem 3x a nakonec napumpování jednoručkama lehkou váhu..

A odchod...90 minut.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...