Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Jn, ale je tam dulezitej ten pocatecni trenink... minimalne mesic by mel mit kruhovy trenink na zatahnuti se, potom dalsi mesic jiny trenink a pak teprve svalovy :lol: Romane, udelame nejaky zkousky a budeme trenovat :lol: uz se vidim, jak nekoho prudim pri cviceni "makeeeej, smejdeee!" :) :lol:

Odkaz ke komentáři

10kg by jen při úpravě stravy a klasickém cvičení v posilce trvalo celkem dlouho - rozhodně úprava stravy, určitě posilka, ale přidal bych do toho víc aktivit typu běhání, nebo to kolo před posilkou. A pokud by to mělo být jen to kolo před posilkou, tak vždycky aspoň 20min a vzít si předtím carnitin, aby se rychleji začaly spalovat tuky.

Tělo prvních 20min normálně spaluje jen aktuální snědenou potravu. Až po nějakých 20minutách začíná spalovat svůj tuk...

Odkaz ke komentáři
10kg by jen při úpravě stravy a klasickém cvičení v posilce trvalo celkem dlouho - rozhodně úprava stravy, určitě posilka, ale přidal bych do toho víc aktivit typu běhání, nebo to kolo před posilkou. A pokud by to mělo být jen to kolo před posilkou, tak vždycky aspoň 20min a vzít si předtím carnitin, aby se rychleji začaly spalovat tuky.

Tělo prvních 20min normálně spaluje jen aktuální snědenou potravu. Až po nějakých 20minutách začíná spalovat svůj tuk...

Naprostý souhlas...

Odkaz ke komentáři

Já nejdu 14 dní do posilky a mám problémy se zádama... v podstatě tam chodím z nutnosti :)

Reál je takový, že svaly mi drží páteř a nebolí to, jak přestanu chodit a svaly trochu ochabnou, je průšvih. Chodil jsem nedávno pravidelně na masáže - uvolnění svalstva. No a záda mě bolela tak, že to byla hrůza :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...