Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Ale panove, tohle vubec nema cenu resit :palec: pul hodina sem, pul hodina tam... ja bych to videl tak, ze kdyz se cvici poctive, tak do hodiny a pul by se to melo zvladnout, jestli se k tomu bere jeste treba stepper na pul hodiny (jako ja), tak se dostanes hned na dve hodiny cviceni...

Odkaz ke komentáři
Jak se to vezme - pokud máš rychlý spalování, tak hodina a půl už je příliš a ej to spíš kontraproduktivní - znám z vlastní zkušenosti :huh: co jsem změnil časy z hodiny a půl na hodinu, tak je to hned lepší :) je to fakt hodně individuální.

A cítiš svaly druhý den nebo to je jakobys nikde nebyl?

Odkaz ke komentáři

Akorát jsem se vrátil - dneska prsa, biceps, trochu břicho, zase 60min...

Jo, druhý den je to cítit. Navíc to není jen o tom, jakou taháš hmotnost, ale jak to cvičíš. Šéf z posilky mi ukázal pár cviků, co jsem cvičil špatně, jak to má být správně - jedu to s polovinou nebo 2/3 hmotnosti a je to cítit víc, než předtím :huh:

PS romariooo - přesně jak jsem říkal, ty FL světla na černé vypadají naprosto skvěle :)

Odkaz ke komentáři

Já jsem to viděl - však jsem ti tam už na začátku psal, že Rosťa to má na černé RSe a že to vypadá suprově, že si to máš dát taky... ale tohle sem nepatří :huh:

Posilka dnes byla skvělá, dopíjím Revital Active Malina-vanilka a jdu ještě chvíli pracovat :)

Odkaz ke komentáři

to je jen pocit, opravdu. Treba ten Krealkalin pomaha svaly regenerovat, kdyz k tomu pridas dobry protein, ktery da svaly znovu dohromady (jsou po cviceni roztrhany), tak te nic zas tolik bolet nemusi. :) ja jsem byl za cely tyden cviceni tak mrtvej, ze jsem si musel dat v patek jen oddech a cvicil jsem ty "mrtvy" svalovy vlakna :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...