jurach Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 to je jen pocit, opravdu. Treba ten Krealkalin pomaha svaly regenerovat, kdyz k tomu pridas dobry protein, ktery da svaly znovu dohromady (jsou po cviceni roztrhany), tak te nic zas tolik bolet nemusi. :) ja jsem byl za cely tyden cviceni tak mrtvej, ze jsem si musel dat v patek jen oddech a cvicil jsem ty "mrtvy" svalovy vlakna To je fakt, že pokud jsou kvalitní doplňky, tak se dá kyselina mléčná minimalizovat a poškozená svalová vlákna se zregenerují velice rychle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Pane Bože...jsem línej jako howado ale dnes půjdu i kdybych měl dát jenom záda a ramena... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Taky bych šel ale včera mi jeblo při badmintonu v zádech a jsem KO, staří je sfinstvo:-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Taky bych šel ale včera mi jeblo při badmintonu v zádech a jsem KO, staří je sfinstvo:-)) Dědku! Tak to tam aspon protáhneš ne? Ty woe...já musim jit nebo budu nasranej sám na sebe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Ted se protahuju brufenama 400 a espomou na massage... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Vyrazím tak za 45 min, taky si protáhnout záda a triceps... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak pondeli, to znamena navsteva fitka jako pokazdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Kucí ja Vám tak závidím, šel bych hned, na tom ale něco bude vždy se mi chce nejvíce když nemůžu a když jo tak se mi nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 ahoj,taky občas zvednu sem tam nějaký železo :) ,ale poslední dobou není čas,tak jak jsem si postavil pergolu na ni dělám různý variace shybů a pak kliky,chtěl bych ještě zařadit břicho. Se stravou si hlavu nedělám, sním co dostanu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Tak dnes jsem si dal po pulroční pauze ramena(z důvodu zranění) a mužu Vám říct že nezvednu ani ruce...a to jsem jel pouze dva cviky po čtyřech sériich.Neskutečny!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Sice to vůbec nevypadalo, ale bylo nechutný dusno :) aspoň v Brně... jsem se v té posilovně neskutečně splavil... opět klasika - intenzivně 55min 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Panove shanim doporuceni na kvalitni stroj - behaci pas, neco s cim jste se setkali osobne pripadne znamy ze na tom v posilce skace banda hromotluku a porad to drzi pohromade. Proste proverena kvalita, kdyz prijdete do kramu kazdej vychvali to co prodava konkurenci poplive. Potreboval bych to objednat zitrta, vim mel jsem si vzpomenout driv ale znate to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 (upraveno) kvalitni jsou stroje kettler http://www.fitness.cz/bezecke-pasy/?param_...;vyrobce=705412 muzu do toho trochu mluvit? :) neni lepsi stepper nez behaci pas? Upraveno Srpen 11, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 nevim cece necham si poradit, tata to chce koupit mame k narozkam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 pfff, to by chtelo, aby si to mamka vyzkousela, protoze kazdy je uuuplne jiny, coz je jasny. Kdyz na tom stepperu delas ty pohyby jak mas, tak to jeste ke spalovani tuku krasne tvaruje od zadku az po lytka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 asi to bude lepsi i na klouby jak tak hadam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 to v kazdym pripade, s tebou souhlasim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 hoši potřebuju nabrat 20kg co s tim ? .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 zrat zrat a zrat , podivej se na me funguje to, u jidla zasadne nesedet, vozit si prdel co nejvice autem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 dneska mi prijde ze jenom zeru zeru zasadne jenom v leze .) a porad .) sladke mam nejradeji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 malem bych zapomel nes*k*t , to dela strasne moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 hoši potřebuju nabrat 20kg co s tim ? .) Přijed do Hradce Jirko...dám Ti školení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Sem tam byl a ani deko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Sem tam byl a ani deko Když Ty neděláš žádný sport! Zkoušel jsi fitko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Když Ty neděláš žádný sport! Zkoušel jsi fitko? Co to meleš dědku , za mlada sem hral do 16 aktivne baseball .) , ted chlastani - aktivne .) , ted leto , voda , brusle , kolo ... co se naskytne + jako bonus se hezky propotim za bubnama ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 sem mel i obdobi ze sem si rano pred praci privstal a sel si zajezdit 15km na bruslich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Co to meleš dědku , za mlada sem hral do 16 aktivne baseball .) , ted chlastani - aktivne .) , ted leto , voda , brusle , kolo ... co se naskytne ;) + jako bonus se hezky propotim za bubnama To je teda aktivit! chce to železo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Evers Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Kdyz me to mezi tema nakorbencema ve fitku co se mi smejou neba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Kdyz me to mezi tema nakorbencema ve fitku co se mi smejou neba Kašli na něj! Cvičiš a porovnávaš se jen sám ses sebou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 cece ja chodil do fitka asi rok a nemuzu rict ze bych se setkal s jedinym naznakem vysmechu nebo postuchovani, spis naopak, podpora. I kdyz jsem se toho obaval, byl jsem prekvapen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.