romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Kdyby tady byl někdo z okoli Hradce Králové tak mi dejte vědět.Potřebuju kvalitního partnera do posilky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jj, Martin je zle nadělanej Taky ho poznavam !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jo já bych se přidal,ael jižní čechy. Nejlépe Č. Budějovice či kus směrem k Táboru... Ale to už chcu asi moc co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Když mě tam koupiš barák tak jsem Tvůj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Když mě tam koupiš barák tak jsem Tvůj A ty woe... Kotec po psovi by asi nestačil co? Ale tak teda až budu stavět tak počítám s tím, že to maj bejt dva domky místo jednoho. GAráž bude stačit jedna společná dostatečně velká? Nebo trvíáš taky na svojí? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Spooky1: tak kdy pujdem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Diky kuciii.. Budu rad,kdyz to tady nekoho nakopne a pujde cvicit... Tady foto,kde sou aspon trochu videt zada..Je to z vyletu s par lidma odtud..Letosni jaro... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Spooky1: tak kdy pujdem? Chlape ty jsi z ČB? No mohli by jsme se nějak domluvit, kdyby jsi měl čas hnedka nějak odpolko... Vše je o domluvě. Dyžtak ICQ. Nějakou vytipovanou posku máš? Šlo by tma případně někde nechat kolo? Abych dyžtak nemusel přez celý ČB běhat pěšmo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanz Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ahoj, máte někdo Pharma Blend 6HR od PhD Nutrition? Zajímá mě chuť ve srovnání s Metrixem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Covece,bohuzel jsem nemel tu cest..Ale to co pisou,nevypada zle.. Hosiiii,tak sem nekdo hodte taky fotky,pripadam si tu blbe,takhle sam.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Martyp: mám zavirovanej počitač a pišu od mlady...jinak svoje sliby plnim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Covece,bohuzel jsem nemel tu cest..Ale to co pisou,nevypada zle.. Hosiiii,tak sem nekdo hodte taky fotky,pripadam si tu blbe,takhle sam.... :D Bych hodil,ale bohužel už žádnou nemám. Měl jsme něco málo a to zustalo kdesi na disku když mě umřel... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanz Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 tak aby Martyp nebyl sám.....něco přihodím.Posilovnu jsem si udělal v bývalé kočárkárně u nás v domě. Cvičím sám takže žádný extrém,střední váhy a hlavně hlídat žrádlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Já před dvěma lety, ted je to p.rdeli:-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Rome,v poho.. :D Hanz: pekne pekne panacku.. Miles: mas brutalni pazoury..Na tuhle fotku uz sem cumel na SH.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 měl jsem:-( ted mám brutální břich a stehna ale v tom vopačným + 20 kilo a furt se nemůžu vyhecovat, vždycky kecy s Romárieeem že jo a pak na to prdím, ale dnes opět badminton a citím se fajn třeba to pude:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kibi Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 zdárec všem příznivcům "nevděčnýho" sportu :D tak hlásím že dnešní norma potu a dřiny úspěšně splněna :lool: jináč chlapi přiznejte se, kdo z vás dodržuje jakš takš jídelníček?...já to teda nezvládám, ale snaha je :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Já už sem asi nevlezu... když vidím vás nadřený "hovádka" tak začínám mít komplexy... :lool: Jinak jako dobře vy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Spooky,co blaznis.. :D Ja pred chvikou dorazil z posilky..dneska total vystavenej,ani sem po mrtvole nemel silu pomalu docvicit co mi zbyvalo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Miles: jak kecy??? Já jsem dnes byl a zitra mě čekaji stehna takže z my strany žádny kecy!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Rome klid,jestli jsem to dobre pochopil,tak Miles to myslel tak,ze se s tebou hecuje,ty dres,ale on na to kasle.... Kibi:Co se jidla tyce,tak ja se snazim to dodrzovat.."Zrat hodne" ale hlidat si nutricni hodnoty v pomeru k casti dne..Myslim tim ne cukry na noc,hodne bilkovin atd... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ale on Milánek ví jak to myslim...má nastartovat facelifta a přijet do HK...hned bych ho vyhecoval!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 jj Martyp to pochopil....Romáriooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Facelift hodně papá a už má moc naježděno asi ho předčasně zazimuju , takže výhledově žádnej Hradec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Facelift hodně papá a už má moc naježděno asi ho předčasně zazimuju , takže výhledově žádnej Hradec 11 července je fotbálek...tak nedělej tlaky.Ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ted jsem začal chodit hrát badminton a dnes si nemůžu sednout ani na WC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Ted jsem začal chodit hrát badminton a dnes si nemůžu sednout ani na WC Tak já se tomu nedivim.Je to suprovej pohyb kde Ti zabíraji uplně jiny svaly než v posilce.Taky jsem to hrávál s jinou princeznou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Já chodím s chlapama a na princezny se koukáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Spooky,co blaznis.. Dyk tam byl ten smajl ne? Prostě mě to chybí,ale teď to moc časově nedávám ale snad už brzo znovu začnu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Dyt jo.Ja tam taky dal smajla... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.