jirka octavia Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj chlapi.Porad´te mi prosím k čemu slouží tato hadička na O1 1.9 tdi 66kW AHL mám kolem ní netěsnost je to celé od oleje.Jak by se to dalo utěsnit-kopit novou nebo? díky moc všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 bude to nejspíše odvětrání bloku motoru. Čili netěsnost v motoru->tlak uniká okolo pístních kroužků a háže to olej do sání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka octavia Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 bude to nejspíše odvětrání bloku motoru. Čili netěsnost v motoru->tlak uniká okolo pístních kroužků a háže to olej do sání... myslim ze netesnosti krouzku to nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Fuj, to myslím mám taky tak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Vzhledm k tomu, že je to na ventilovým víku pod kterým je vačka tak tam lítá dost oleje. A že je to od oleje by značilo, že propouští ten ventil na ventilovým víku. Jinak je to odvětrání motoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 15, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 No tak takhle to mám taky, co to dělá za problém a v čem mě to omezuje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri.lapard Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Zdravím mám stejný problém. Dneska jsem chtěl měnit olej a jak jsem sundal spodní plastový kryt motoru, tak byl celý od oleje. Stejně tak i zadní část bloku motoru na straně směrem k rozvodům. Tak jsem hledal příčinu a zjistil jsem, že mám olej ve všech hadicích sání, od turba, ve škrtící klapce apod.. Může to znamenat, že mi turbo hází tolik oleje, že to prolíná a je od toho celý motor? Nenašel jsem žádnou prasklinu, nebo díru, tak nevím.. Díky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
black-jack Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 AGR 66kw a taky to sákne... ale mám pocit, že to bylo už před lety trochu mastné, každopádně teď to u mě vypadá jako na té první fotce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Ahoj chlapi.Porad´te mi prosím k čemu slouží tato hadička na O1 1.9 tdi 66kW AHL mám kolem ní netěsnost je to celé od oleje.Jak by se to dalo utěsnit-kopit novou nebo? díky moc všem Také mi to tam prolínalo. Dal jsem tam novy O-krouzek a mam pocit ze to pak bylo dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Nestane se ni krom toho ze jdou vypary a drobicek oleje z motoru do sani. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bradaty Odesláno Listopad 3, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2022 V 5. 1. 2014 at 17:37, maros napsal: Také mi to tam prolínalo. Dal jsem tam novy O-krouzek a mam pocit ze to pak bylo dobre. Aký O krúžok máš na mysli? Mám rovnaký problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 12, 2022 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2022 Kdyz to sundas u te hodice (jak je takova ta rychlsopojka) je tam O-krouzek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.