paldous Odesláno Únor 8, 2011 Sdílet Odesláno Únor 8, 2011 Ahoj, nevi nahodou nekdo jestli budou pasovat sedacky z SII do OII face? hlavne jestli uchyty kolejnic jsou stejne rozmerove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marty8 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 take by me zajimalo, prozatim mam alespon zmereno, ze rozmery uchytu kolejnic jsou stejne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marty8 Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Tak dnes jsme namontovali do octavie II elektrickou sedacku ze superbu II elegance a zda se, ze u prednich sedadel vsechno sedi perfektne. Zadni zatim nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 co nejaky foto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 jj, taky se přimlouvám za foto... a máte to komplet rozchozené s pamětma pozic, zrcátka, atd? nebo "jenom" nastavování vlastní sedačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 21, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 up dotaz z předchozího příspěvku, nyní o to víc aktuálnější, že se chystají v SII ventilované sedačky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 A zadne ste uz tiez namontovali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 takový dotaz: už to někdo dokoumal, zda se ty sedačky z SII vejdou do OII? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 8, 2013 Sdílet Odesláno Červen 8, 2013 zajimava idea 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 Dotaz trochu jiny ale nechci kvuli tomu zakladat tema... Jdou dat predni FL operky hlavy z OII do predFL sedadel? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 podle mne Vojto by to melo jit... se sedackama nic nedelali... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 rekl bych, ze je rozdil v latkach - jak material, tak odstin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Ted o vikendu jsem mel pujcenou O2 FL a ty operky me uchvatili mnohem lepsi nez predface mi prijdou :lool: vzor latky vypada jinak jj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Tie sedadla zo superba by aj mna zaujimaly.. Mam doma superb2 a moju octu2 pred FL a sedacky v superb su iny luxus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Pry jdou, ale jsou tam trosku "vetsi" ... logicky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Hezke nedelni odpoledne, Nechce se mi zakladat uplne nove tema kdyz se budu ptat navelice podobnou vec. Jelikoz se mi v preface rv7/2008 zbortilo bocni vedeni, zacaljsem patrat jak tento problem vyresit. Jelikoz uz maji sadadla sve najezdeno a celkovy stav odpovida najetym km, napadla me moznost vymeny sedadel. Po precteni nekolika diskuzi ohledne S2 sedadel jsem hledal dala na briskoda jsem nalezl moznost vymeny sedadel za Audi a6 4f. Tato sedadla maji v urcitych konfiguracich el. bederni podperu, nizsi bocni vedeni v oblasti ramen a vysuvnou podporu stehen. S-line? Nezkoušel tuto prestavbu nekdo? Problem s konektoremairbagu jsem uz nalezl, ale to byse snad dalo vyresit pres elsu. Dekuju moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Zadni jsou jiny. Z SII. Jinak ty sedacky s ventilaci mame v celokuzi a paráda. Mozna bych tu mel komplet sedacky z OII RD FL v celokuzi a nebo tu polokuzi. Cena 16000kc nové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 kupodivu zadní sedadla jsou asi ty co řeším nejmíň:) V případě černých sedadel bych nemusel ani výměnu řešit, spíše mi jde o ty přední. V ČR jsem našel experimenty ze Supa2, Golf, leon, ale oc třeba Audi A4/6 nezkoušel někdo?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Videl jsem z passata CC do passata 3BG. Je to pekny, ale nesedelo mi to tam. Superb i passat 3C jsou sirsi nez OII. Ale pokud maj kolejnice stejne, tak tam pujdou.jestli ma audi dvoupatronu nebo jednopatronu v sacku sedacky nevim. Nicmene slo by to resit na prasaka odporem. Na posuv atp ti staci plus a minus ale nepujde pamet. S canem nevim jestli by si to rozchodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Tak existuje varianta s el. beredkou, ale jinak čistě manuální, tam by byl opravdu už jen problém s airbagem, problém je, že tyhle sedadla jsou vzácná a ve výsledku dražší než čistě elektrická. http://auto.bazos.cz/inzerat/37425231/Sedadla-AUDI-A6-Avant-S-line.php Právě o tu šířku mi jde, nejsem zrovna z nejmenších do šířky a nedokážu sedět tak, abych levou nohu neměl přes okraj sedačky. Jenže pak je problém sehant tyhle sedačky i s výhřevem, o který bych nerad přišel:/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.