Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Není zač :)

taková malá asijská vsuvka Toyota Corrola E12 133t km poctivých 2,0TD D4D 85kW

klasický servis + spojka, setrvák, rozvody.... u OII by to bylo za cca 20t materiál + 5t práce,ale je to hold Toyota, takže materiál 48t + 10t práce(druhovýroba LUK, INA...) :lol:

Dle konstatování servisu Toyota spojka odchází kolem 100tkm + setrvák ve 150tkm, dobrej bussines :o a jejich cenovaná nabídka s prací 70t Kč :wallbash:

Až zase někdo bude drmolit nad cenama dílů VW group, tak by se měl zamyslet....

takhle bych svoje auto vidět nechtěl, jo Toyota už není co bývala, ale třeba Hondy kamaráda drží neskutečně, včetně CRV 2,2 nafty

Odkaz ke komentáři

se mi povedlo v jedné světlé chvilce vytáhnout foťák

OI bratr jednoho zdejšího známého člena - auto chcíplo a už nešlo natočit - odtah, po přezkoumání spečený kabelák - příčina: při instalaci LPG narušen svazek a následně vyskratoval o nejtovací matici

post-302-0-60592700-1366488926_thumb.jpg

post-302-0-49637000-1366488936_thumb.jpg

post-302-0-71584300-1366488945_thumb.jpg

post-302-0-77364800-1366488955_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

videl si to nebo usuzujes jenom podle obrazku... :lol: brachovi jsem uz pred pul rokem rikal at zajede k Rolbovi , ale mel svoji hlavu a stalo ho to hafo penez... ale s to ti asi nepriznal Jardo... ale jsem rad ze mu to nekdo vyresil a ze je spokojen "konecne" Dik ...

shodou okolností jsem viděl dvakrát v tom týdnu a co si vzpomínám, tak se tvůj brácha po telefonu divil, že to je nějak málo za servis ;)

Odkaz ke komentáři

2 cubecnik: víš jak, já to nechám být a pak budu ten, co na to šahal naposled, tím pádem to bude na mne :)

2 Fido: tak bráchovi dodělám el. na klimu a bude snad spokojen, dokonce mne ukecal na toho rendliky, to bude "nářez" :lol:

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

To Rolba... no uprimne mne se do toho nechtelo a daval jsem od toho ruce pric... Renaul a jeste ta varianta co si vymyslel je silena... Ix krat jsem mu vysvetloval jak se to ma delat ale ma svoji hlavu tak at to zaplati... A to ma ELtech vysku.. hehehe... :lol:

To Ja_rda... koukal jsem se na netu a nic kloudneho k tomu co si psal jsem nenasel (zavadu)... :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...