Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Tak hezké auto to je.. Ale, že bych si z ní sedl na zadek, to zase ne. Ale co se mi nelíbí, je tvar předních světel. Tedy ty vnitřní spodní rohy. Mezi spodkem masky a světlem je podle mě moc nevyužité plochy jako u SII. Protáhl bych to světlo ještě více do středu a dolů a ne že se ve dvou třetinách začne zvedat ke kapotě.. Snad jsem to vysvětlil dobře..

mám pocit, že právě ty vnitřní rohy jsou daní za nějaké předpisy, musí být zapuštěné do masky, podobně to má už G6

Odkaz ke komentáři

Mám z toho smíšený pocity :wacko: , je to tak 50:50, předek se mi celkem líbí, ale zadní část moc ne, víc se mi zamlouvá combík :) , ale celkově jsem z toho sklamaný, protože tomu předcházela taková reklama, jaká to bude bomba a z mého pohledu žádnou bombu nevidím :( . Naživo to možná bude lepší, ale jako mé budoucí auto OIII pravděpodobně nebude...

Odkaz ke komentáři

Hmmm, za mňa sklamanie. Vyzerá ako vacsi Rapid :wallbash:

Nepaci sa mi: VW interier, uzavrete vyduchy ventilacie netvoria rovinu, horny roh prednych svetiel nenavazuje na koniec kapoty - cca 3 cm mimo - naco? kazi celkovy dojem, zadny strmen v debilnom uhle, madla dveri bleee.

Skvelé: ostrekovace zapustene, zadok je ok ( tie prelisy okolo SPZ su iba zvyk ), predne aj zadne lampy ok, denne svietenie :palec: , plutva, na cierno lakovane stredy ramov okien, budiky a maxidot ok ( opat ale prilis vw style ).

Opakujem sa, ale som zvedavý na RS. Zatiaľ dôvod na výmenu nevidím :(

Odkaz ke komentáři

Tak celkově to bude asi dobré, konečný obrázek si udělám, až to uvidím live,

taky mi trochu vadí ten prolis na zadku, ale jak píšu, musím to vidět live, na G7 jsem se taky na fotkách díval rozpačitě a ve skutečnosti bomba ....

Další na co jsem zvědavý je ta mohutná stavba zadku při pohledu z boku, proti krátkému předku, u kombíka tos bude asi hezčí ...

s tou G7 jsem to mel stejne jako ty na fotkach nic moc v realu pekny, stejne jsem to mel s passatem b7. Podle me ty hranaty auta vypadaji dobre az v realu fotky to tak nepodaji...
Odkaz ke komentáři

ale jooo, vypadá docela hezky, ale že bych si řekl " tu musím mít" tak to zase ne. Uvidíme co RS.

Tak pod toto sa plne podpisujem, absolútny súhlas :palec:

Veci čo sa mi páčia a bál som sa, že nebudú:

- zadok s led svetlami je parádny

Veci, čo sa mi nepáčia a mám námietky:

- celkovo predok je divný mix medzi Rapidom a SII

- čierne predné svetlá

- tempomat na extra páčke

- lesklý plast okolo navi neladí so zvyškom interiéru

- predné denné led sú nevýrazné, chýba tomu nejaký charakteristický tvar miesto nič nehovoriacej čiarky

- prepínač svetiel, nelogicky je zvislá poloha vypnutá a Auto režim vyosený, kazí to dojem z prvého pohľadu(teraz je to naopak)

- koženka okolo madla ručnej brzdy pôsobí strašne lacným dojmom

Ale celkovo som rád, že to je aspoň také, aké je. A nezabúdajme, že množstvo z nás to auto a všetko týkajúce sa neho bude živiť niekoľko rokov :pivo:

Duri: Tiež súhlasím, zatiaľ tiež nevidím dôvod upgradnúť OIIRS za OIII B)

Prosba na všetkých - ak niekto nájde VIN kód, či už na fotke, alebo naživo, pošlite mi ho. Potrebujem na skúmanie :wub:

Odkaz ke komentáři

No vim ze je zvou na predvadecky apod. Bohuzel asi proto ze nejsme club pro vsechny skodovky a navstevnost nemame poupravenou o jine stranky, coz je moje spekulace, ale statistiky zobrazuji zvlastni skok :)

Snazil jsem se nekołikrat tam psat a zkouset to ale zatim nic, zkusim tiskovy oddeleni nejak jinak, 10 let by mohl byt dobry argument

Odkaz ke komentáři

ty mas OII s LED?

tak to asi nebud uplne origo ne? :)

Je to origo - mam LED z cinskej Octy ;)

No možná jednu výtku bych měl na ty přední světla, mohli si s tím víc pohrát s tím denním svícením... mohli to taky udělat do tvaru písmene "C", tak jak to měli u conceptu rapida, to by posunuli zase o krok dál... detaily dělají auto. Na druhou stranu zas mají co faceliftovat :lol:

Mne na prednych svetlach vadi, ze SPDS pas je z LED, ale tie "mihalnice" co z neho vychadzaju su podsvietene uz len obycajnou halogenovou W5W...

post-459-0-72865500-1355301226_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...