cosby Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Jak už někdo psal.Pěkné,ale že bych z toho sedl na prdel,to né. Líbí se mi combík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Tak hezké auto to je.. Ale, že bych si z ní sedl na zadek, to zase ne. Ale co se mi nelíbí, je tvar předních světel. Tedy ty vnitřní spodní rohy. Mezi spodkem masky a světlem je podle mě moc nevyužité plochy jako u SII. Protáhl bych to světlo ještě více do středu a dolů a ne že se ve dvou třetinách začne zvedat ke kapotě.. Snad jsem to vysvětlil dobře.. mám pocit, že právě ty vnitřní rohy jsou daní za nějaké předpisy, musí být zapuštěné do masky, podobně to má už G6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Možné to je, ale tak buď té masce nemuseli uříznout ten spodní roh, aby tam ta volná plocha nebyla, nebo tu masku mohli udělat užší. Končila by tam, kde začíná ten zkosený růžek.. Srovnat linii masky se světly.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Mám z toho smíšený pocity , je to tak 50:50, předek se mi celkem líbí, ale zadní část moc ne, víc se mi zamlouvá combík :) , ale celkově jsem z toho sklamaný, protože tomu předcházela taková reklama, jaká to bude bomba a z mého pohledu žádnou bombu nevidím :( . Naživo to možná bude lepší, ale jako mé budoucí auto OIII pravděpodobně nebude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Jestli budou dávat do RS i automat a 4x4, tak bude mozna duvod ke zmene :) na 99% nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Hmmm, za mňa sklamanie. Vyzerá ako vacsi Rapid Nepaci sa mi: VW interier, uzavrete vyduchy ventilacie netvoria rovinu, horny roh prednych svetiel nenavazuje na koniec kapoty - cca 3 cm mimo - naco? kazi celkovy dojem, zadny strmen v debilnom uhle, madla dveri bleee. Skvelé: ostrekovace zapustene, zadok je ok ( tie prelisy okolo SPZ su iba zvyk ), predne aj zadne lampy ok, denne svietenie , plutva, na cierno lakovane stredy ramov okien, budiky a maxidot ok ( opat ale prilis vw style ). Opakujem sa, ale som zvedavý na RS. Zatiaľ dôvod na výmenu nevidím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Tak celkově to bude asi dobré, konečný obrázek si udělám, až to uvidím live, taky mi trochu vadí ten prolis na zadku, ale jak píšu, musím to vidět live, na G7 jsem se taky na fotkách díval rozpačitě a ve skutečnosti bomba .... Další na co jsem zvědavý je ta mohutná stavba zadku při pohledu z boku, proti krátkému předku, u kombíka tos bude asi hezčí ... s tou G7 jsem to mel stejne jako ty na fotkach nic moc v realu pekny, stejne jsem to mel s passatem b7. Podle me ty hranaty auta vypadaji dobre az v realu fotky to tak nepodaji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 KUK :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 ale jooo, vypadá docela hezky, ale že bych si řekl " tu musím mít" tak to zase ne. Uvidíme co RS. Tak pod toto sa plne podpisujem, absolútny súhlas Veci čo sa mi páčia a bál som sa, že nebudú: - zadok s led svetlami je parádny Veci, čo sa mi nepáčia a mám námietky: - celkovo predok je divný mix medzi Rapidom a SII - čierne predné svetlá - tempomat na extra páčke - lesklý plast okolo navi neladí so zvyškom interiéru - predné denné led sú nevýrazné, chýba tomu nejaký charakteristický tvar miesto nič nehovoriacej čiarky - prepínač svetiel, nelogicky je zvislá poloha vypnutá a Auto režim vyosený, kazí to dojem z prvého pohľadu(teraz je to naopak) - koženka okolo madla ručnej brzdy pôsobí strašne lacným dojmom Ale celkovo som rád, že to je aspoň také, aké je. A nezabúdajme, že množstvo z nás to auto a všetko týkajúce sa neho bude živiť niekoľko rokov Duri: Tiež súhlasím, zatiaľ tiež nevidím dôvod upgradnúť OIIRS za OIII B) Prosba na všetkých - ak niekto nájde VIN kód, či už na fotke, alebo naživo, pošlite mi ho. Potrebujem na skúmanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Miles to teď zabil ...:-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Inak rýpavá otázka na Vitta - ako je možné, že ŠH tam bol zastúpený, a OC nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 No vim ze je zvou na predvadecky apod. Bohuzel asi proto ze nejsme club pro vsechny skodovky a navstevnost nemame poupravenou o jine stranky, coz je moje spekulace, ale statistiky zobrazuji zvlastni skok :) Snazil jsem se nekołikrat tam psat a zkouset to ale zatim nic, zkusim tiskovy oddeleni nejak jinak, 10 let by mohl byt dobry argument 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Tak tohle auto se jim hodne povedlo, za me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Veci čo sa mi páčia a bál som sa, že nebudú: - zadok s led svetlami je parádny Suhlasim, vyzera to perfektne. Ale co mi trochu vadi, ze nie je LED aj hmlovka a smerovka, co je dnes uz v podstate standard (u LED zadnych svetiel). BTW: nova stranka s O3 a video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Neni to trochu podobné? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 O3 je krajsia, ale to bude asi aj dobou vzniku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Ja tam vidim hodne i predchoziho Passata, viz... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=765&view=findpost&p=1305823 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 11, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2012 Ale co mi trochu vadi, ze nie je LED aj hmlovka a smerovka, co je dnes uz v podstate standard (u LED zadnych svetiel) To nemá např. ani Leon ani BMW 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 lehka podobnost je tam u vsech :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 To nemá např. ani Leon ani BMW 3 Ja len, ze moje LED svetla maju LED aj hmlovku, tak sa mi zda cudne, ze novsia generacia hlasi navrat k ziarovke. A 3-er mal aj LED smerovky, ale v minulej generacii (co sa mi tiez nezda, ze preco sa vratili k obycajnym ziarovkam s novsou generaciou)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 ty mas OII s LED? tak to asi nebud uplne origo ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 No možná jednu výtku bych měl na ty přední světla, mohli si s tím víc pohrát s tím denním svícením... mohli to taky udělat do tvaru písmene "C", tak jak to měli u conceptu rapida, to by posunuli zase o krok dál... detaily dělají auto. Na druhou stranu zas mají co faceliftovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Neni to trochu podobné? :D Po zverejnení časti predku mi bolo jasné, že ten blatník a predné svetlo som už niekde videl. tohle mě baví :lool: co ste čekali když to navrhoval jeden člověk ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 ty mas OII s LED? tak to asi nebud uplne origo ne? :) Je to origo - mam LED z cinskej Octy ;) No možná jednu výtku bych měl na ty přední světla, mohli si s tím víc pohrát s tím denním svícením... mohli to taky udělat do tvaru písmene "C", tak jak to měli u conceptu rapida, to by posunuli zase o krok dál... detaily dělají auto. Na druhou stranu zas mají co faceliftovat Mne na prednych svetlach vadi, ze SPDS pas je z LED, ale tie "mihalnice" co z neho vychadzaju su podsvietene uz len obycajnou halogenovou W5W... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Pokaždé když vyjede nějaké auto tak všichni řeší že je to něčemu podobné. :lool: Kaban dělal audi takže jeho styl je v obouch autech vidět. ;) Co je zase tohle? To nevypadá jako USB! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Mne sa paci, ze Skoda sa podoba na premiovu znacku (Audi) BTW: Nahodou niekto neviete, ci RS dostane aj zltu Sprint alebo zelenu Rallye? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Co je zase tohle? To nevypadá jako USB! Myslím, že sa spomínalo že kábel ostal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 zabiak: To je USB jak vyšitý ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.