partner1999 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Ahoj, Můžu potvrdit, že nárazníky i zadní spoiler je opravdu RS. Oba tyto díly vstřikujeme, lakujeme i montujeme. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Takze delas v BA jo :) ? Kde tam delas ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Logistika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Mě tam nesedí ty LED diody,ty jsou ve světlech a OIII RS nemůže mít přední nárazník z OIIFL RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Ale je to tak. V nárazníku pro ně opravdu je prostor. V kompletu jsem přední nárazník zatím neviděl, pouze lakovaný díl. pokud je zájem můžu zjistit podrobnosti. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 @ Dix: podla mna budu SPDS normalne v hlavnych svetlometoch ako u standardnej verzie. Tie uzke svetla v narazniku budu hmlovky - a mozno rovno aj LED hmlovky (podobne, ake dostane aj GTI). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Řešíte nějaké detaily a přitom i pokud je to réálné je to jen obrázek do konfigurátoru, který může mít nepřesné detaily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 4,5 a 9 cm ti pride malo ? Mne to pride jako hodne velka parada a jedna z nej zprav k OIII. Jsem nekde psal, ze mi to prijde malo? :) Samozrejme, ze je to dobre, ale 4,5 cm na sirku je podle pisalku "citelny" rozdil... Kdyz si vemu, ze to mam na kazdy strane o 2,25 cm sirsi auto, tak to je opravdu citelnej rozdil :D asi jako na sirku palce na ruce z kazdy strany. Uzasny, z toho budeme mit vsichni pocit, ze jezdime v Rollsu. Ale papir a internet snese vsechno... ;) Mimochodem to si fakt myslite, ze bude predni naraznik tak podobnej RS II?... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 No pri niektorých kecoch sa musel dobre premáhať ten redaktor :D čas 6:20 je Olin??? :D http://www.youtube.com/watch?v=FgNfb8RW5aU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Já bych tomu i věřil, konfigurátor opravdu ještě nemusí být doladěn. Pak by se mi oproti klasické verzi líbil víc akorát zadní nárazník s integrovanýma výfukama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) stránky škodovky jsou od dnešní 20h v překopávce, celkově blbne načítání, jsem zvědavej jestli dají už nějaký lepší info o výbavách a konfigurátor Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 ja mam pocit, ze stranky im blbnu neustale hned od predstavenia O3... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 ja mam pocit, ze stranky im blbnu neustale hned od predstavenia O3... tak jsem měl asi kliku, ale dnes večer se tak skoro nejde podívat, jsem potřeboval kouknout na ceník/konfigurák SII a nemůžu se dostat na konec ani za boha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 Zadný nárazník je v pohode, ale myslím si, že O3 RS buď nebude mať krídlo vôbec, alebo bude iné. To zadni kridlo, uz je ve vyrobe a vypada tak jako na tom obrazku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 14, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2012 To zadni kridlo, uz je ve vyrobe a vypada tak jako na tom obrazku. Tak, tak - jak říkáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Jsem nekde psal, ze mi to prijde malo? :) Samozrejme, ze je to dobre, ale 4,5 cm na sirku je podle pisalku "citelny" rozdil... Kdyz si vemu, ze to mam na kazdy strane o 2,25 cm sirsi auto, tak to je opravdu citelnej rozdil :D asi jako na sirku palce na ruce z kazdy strany. Uzasny, z toho budeme mit vsichni pocit, ze jezdime v Rollsu. Ale papir a internet snese vsechno... ;) Mimochodem to si fakt myslite, ze bude predni naraznik tak podobnej RS II?... proč srovnáváš Octavku s S-Maxem, kterej je v úplně jiný třídě??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Já nic o S-maxu vs. OIII nevidím, jinak šírší auto zvenčí ještě nutně nemusí znamenat vetší uvnitř .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) No keby som si mal kupovať novú OIII RS tak v momente ide dole to otrasne hnusné krídlo a dávam tam stare z OII RS. Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Nesud dne pred vecerem ... pockejme, az nam to predstavi ofiko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 proč srovnáváš Octavku s S-Maxem, kterej je v úplně jiný třídě??? Kde tam je neco o S-maxu? :) Srovnavam 4,5 cm s sirkou palce :) Pokud bych srovnaval OIII, tak s OI nebo s OII... Já nic o S-maxu vs. OIII nevidím, jinak šírší auto zvenčí ještě nutně nemusí znamenat vetší uvnitř .... Asi tak :) 4,5 cm je naprosto zanedbatelny, pokud bude o 1 cm sirsi tapec, tak jsme na 2 cm, a to je fakt uplny hovno, zadna revoluce, sry... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Ze resite ty pisalky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Premiera O3 autosalon prima http://play.iprima.cz/all/302368/all A tak som dufal, ze ma vyzrebuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Cjoctavian: mě by zajímalo, co na přihláškách "zvažovali", když mělo stačit napsání jednoho slova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 no hadam to bolo nahodne :) A ten druhy mal byt okoze nahradnik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) Mělo být, jen mě zaskočilo, že napsali to "zvažovali jsme vaše přihlášky" a nakonec vybrali někoho, kdo se přesně pravidel nedržel a připsal k tomu opravdu "hodnotný" dodatek. Ten druhý netuším, jak se tam dostal. Ale 2x jsem se k nim na natáčení dostal a jsou to pohodoví, nenamyšlení, vtipní lidi. Dnešní reportáž z premiéry Octavie se mi moc líbila. Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Reportáž z Autosalonu se mi líbila a velmi mě potěšilo, že si vzpoměli i na OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.