Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

4,5 a 9 cm ti pride malo ? Mne to pride jako hodne velka parada a jedna z nej zprav k OIII.

Jsem nekde psal, ze mi to prijde malo? :)

Samozrejme, ze je to dobre, ale 4,5 cm na sirku je podle pisalku "citelny" rozdil... Kdyz si vemu, ze to mam na kazdy strane o 2,25 cm sirsi auto, tak to je opravdu citelnej rozdil :D asi jako na sirku palce na ruce z kazdy strany. Uzasny, z toho budeme mit vsichni pocit, ze jezdime v Rollsu. Ale papir a internet snese vsechno... ;)

Mimochodem to si fakt myslite, ze bude predni naraznik tak podobnej RS II?...

Odkaz ke komentáři

Jsem nekde psal, ze mi to prijde malo? :)

Samozrejme, ze je to dobre, ale 4,5 cm na sirku je podle pisalku "citelny" rozdil... Kdyz si vemu, ze to mam na kazdy strane o 2,25 cm sirsi auto, tak to je opravdu citelnej rozdil :D asi jako na sirku palce na ruce z kazdy strany. Uzasny, z toho budeme mit vsichni pocit, ze jezdime v Rollsu. Ale papir a internet snese vsechno... ;)

Mimochodem to si fakt myslite, ze bude predni naraznik tak podobnej RS II?...

proč srovnáváš Octavku s S-Maxem, kterej je v úplně jiný třídě??? rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři

proč srovnáváš Octavku s S-Maxem, kterej je v úplně jiný třídě??? rolleyes.gif

Kde tam je neco o S-maxu? :) Srovnavam 4,5 cm s sirkou palce :) Pokud bych srovnaval OIII, tak s OI nebo s OII...

Já nic o S-maxu vs. OIII nevidím,

jinak šírší auto zvenčí ještě nutně nemusí znamenat vetší uvnitř ....

Asi tak :)

4,5 cm je naprosto zanedbatelny, pokud bude o 1 cm sirsi tapec, tak jsme na 2 cm, a to je fakt uplny hovno, zadna revoluce, sry...

Odkaz ke komentáři

Mělo být, jen mě zaskočilo, že napsali to "zvažovali jsme vaše přihlášky" a nakonec vybrali někoho, kdo se přesně pravidel nedržel a připsal k tomu opravdu "hodnotný" dodatek. Ten druhý netuším, jak se tam dostal. Ale 2x jsem se k nim na natáčení dostal a jsou to pohodoví, nenamyšlení, vtipní lidi. Dnešní reportáž z premiéry Octavie se mi moc líbila.

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...