Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

http://www.autofox.cz/index.php?idx=37527

Pohon všech kol bude k dispozici jen pro kombi, pro liftback nikoli. Ve 2Q 2013 by měly následovat verze RS a Scout, ve 2H provedení GreenLine a CNG. Nádrž na CNG bude mít kapacitu přibližně 100 litrů a zůstane zachována i nádrž na benzín. S verzí LPG se s ohledem na emisní limity nepočítá. Do dvou let dostane Octavia adaptivní podvozek (za příplatek), stejně jako Superb.

Odkaz ke komentáři

http://www.autofox.cz/index.php?idx=37527

Pohon všech kol bude k dispozici jen pro kombi, pro liftback nikoli. Ve 2Q 2013 by měly následovat verze RS a Scout, ve 2H provedení GreenLine a CNG. Nádrž na CNG bude mít kapacitu přibližně 100 litrů a zůstane zachována i nádrž na benzín. S verzí LPG se s ohledem na emisní limity nepočítá. Do dvou let dostane Octavia adaptivní podvozek (za příplatek), stejně jako Superb.

Na Scouta si počkáme a to mnohem mnohem déle :)

Odkaz ke komentáři

tak panove cerstva zkusenost s Ravii ( hned jsem poznal ze je to Ravia ne Rapo diky tem zadnim LED svetlum) a muzu vam rict, ze pocelym dni (8:00 az 17:20) v kanclu v PC a pri ceste v takovem tom seru ani ne svetlo ani ne tma tak koukat do tech zadnich LED asi pul kilometru mi fakt stacilo, neuveritelne ostre a rezave svetlo a kdyz slapl na brzdu a rozsvitilo se tech 5 ctveratejch LED tak bylo videt ze se rozsvitilo neco navic ale intenzita nemela sanci prekonat to svetlo z toho tenkeho LED pasku.

Cestou jsme projeli kolem zaparkovane OII FL combi a to svetlo bylo krasne videt a vubec jsem nemel problem s jeho intenzitou

Odkaz ke komentáři

Jedna generace A6 to mela to si pamatuju z ni ma ted Ravia tech 5 brdovejch ledek.

To je presne ono, za timhle kdyz jsi stal a on stal na brzde tak peklo. Ale normani jizda tak to tak nemlatilo do oci. A kdyz uz to teda resime tak tohle je celkove des, neni to vubec spojite svetlo mezery jako krava ale to uz jsme jinde ze jo

5360761399_45af9d3c1c_z.jpg

Jinak soucasne Audi, BMW a Mercedes to tak nemaji, "trubice" ve ktere maji ty ledky

jsou sirsi 2x - 3x nez u Ravie tim padem to nemusi tak zarit a pusobi to tak nejak uhlazene tohle fakt reze, pockej az to po tme potkas das mi za pravdu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...