Lucasse Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Niki a co si myslis o plastovych vodorovnych prickach u vetraku? Nebyly by lepsi svisly? ... :D Ja ti nevim. Myslel jsem, ze jsem detailista, ale za tu dobu co mam Octavku jsem si za celou dobu nejak nevsiml, ze na volantu mam "vycackany" otvor s "gulatou" krytkou. Asi mi to je jedno :lool: Ale zkus všechny ty tvoje postřehy sepsat a poslat do Škodovky. Třeba udělaj verzi "Niki's design" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Anebo ho dají rovnou namísto p. Kabaňa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Len podryvam, aby nestala rec :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Pro ty, co chtěli kombinovat paket Ambition Plus a Dynamic - vytvořili jsme nový paket Ambition Dynamic Plus, který má položky obou paketů s výjimkou vyhřívaných sedaček (a samozřejmě tříramenný volant namísto čtyřramenného). Cena paketu je 15.500,-. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 to čučím, že někdo skutečně naslouchá přání zákazníka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Pokud by někdo naslouchal přání zákazníka, tak je paket Ambition Dynamic Plus za 14 900Kč/13 500Kč a nechybělo by vyhřívání sedadel. Ale i tak za snahu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Věřte mi, nebylo to snadné. Ta cena je naopak nižší, než původně chtělo naše finanční oddělení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Cokoli v poslední době smrdí účtárnou, finančním ředitelem nebo finančním "analytikem" je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 ty voe, vždycky se najde někdo, kdo musí věechno hejtovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Věřte mi, nebylo to snadné. Ta cena je naopak nižší, než původně chtělo naše finanční oddělení :) vzkaž soudruhům a soudružkám na finančním, že jest krize, HDP klesá šestý kvartál po sobě a kupní síla obyvatelstva klesá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Dnes jsem si prohlížel OIII v salůnu, která měla Bixena a překvapilo mě, že to nemám pomocnou H3 na světelnou houkačku, že to vše zajišťuje xenon. (hrál jsem si s páčkou dálky a chtěl jsem vyzkoušet houkačku, přičemž to udělalo "puf" (něco jak když, v americkém filmu nahazují světla :D) a rozsvítil se xenon. Přitom světlomet má prostor, kde je normálně H3 vytvarován, jen tam není "dírka" na žárovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 ...tak už dnes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Octavia RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 George: Ty jsi tak rychlý to není možné :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 oficialne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak já to už čekal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 George : Nové RSko se mi líbí, jen jedná věc mi trochu vadí a to odrázka přes skoro celý zadní nárazník ... na to si budu muset zvyknout ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Kola na RS kombiku jsou ty 19" ? Nakonec je RS docela pekne, ale prijde mi vic decentni nez predchozi RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Pekny, jen vzadu to kridlo a ta odrazka neni dle meho gusta. Jinak vepredu dole v narazniku jsou to nejspis mlhovky ze? Jsou tvarovane jako denni, ale denni je ve svetlech. Jinak to vypada na poradne kotouce konecne, podle me 345mm, to same, co ma superb 3.6 ne? Jen zadek je ted smesne malinky oproti predku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Michal K. : jj jsou to mlhovky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Ano, na Combi verzi jsou 19". Vpředu mlhovky, ale všiml jsem si, že jsou rozděleny na dvě části, tak zjistím, pro co je ta druhá žárovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Není to třeba přisvícení do zatáček - Corner funkce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 No ale při Corner funkci Ti svítí stejná žárovka jako při mlhovkách, ta nepotřebuje žárovku navíc, ale zeptám se na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Spätne su cierny matny lak,maska cierna, chyba lista "okolo" okien, co je skoda, hlavne na combi v podstate az na vyfuky nema ziadne diely z chromu, ale inak v celku nic co by sme necakali, akurat, ze nema masku v chrome, inak dtto. Nezaskodilo by trochu viac agresivity a mohutnejsi zadok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Foto interiéru ještě není? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 "falešná koncovka výfuku" - to bude vypadat fakt hezky, jedna očouzená a druhá čistá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) To krídlo je fakt otras Tie bočné otvory na nasavanie vzduchu sú akože kde, ved tam je všade plast tak kade tam pojde ten vzduch. A ešte že " Bude to vůbec poprvé, co si Octavii RS bude možné koupit s automatem, předpokládáme i s řazením páčkami pod volantem, a jsme docela zvědavi, jak se jí bude obchodně dařit" to čo je za hovadinu. Ten redaktor teraz vyšiel z jaskyne či čo? Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem TOMCAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Dvou zarovek jsem si taky vsiml, ale pocital jsem, ze jedna je na corner. To jsem teda zvedav, jak to bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Som zvedavý na interér, hlavne predné sedadlá. A už je jasné, čo nové bude mať RS, čo údajne doposial žiadna Škodovka nemala? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 ta odrazka je asi doplněk jako červená linka u GTI ... úplně to chápu, svítit bude jen na kraji takže gůt ;) ... každopádně postavte mi před barák bílou kombi a šadapendtejkmajmany :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.