Přejít na obsah

Kuliho obouchaná O1

Doporučené příspěvky

Díky , ta maska mi dělá největší radost :-) Hlavně jsem rád , že jsem si nakonec sám sobě prosadil to , že jsem tam nalepil origo znak :)

Ploutvička zatím nevím , kupoval jsem ji na stualarmu , takže to není origo a po pravdě co jsem si kde přečetl tak od toho nečekám nic extra , moje pani stejnak poslouchá z 99% USB ... Antena je na FM , GPS a nezávislé topení tudíž o to hůř.

Auto jsem zatím jen strojil takže ani nezkoušel příjem radia. :D

Zítra mam v plánu natahat kabeláž od parkováků , a kabely na aktivní tubu dozadu.

Odkaz ke komentáři

Díky kluci , jsem rád , že se Vám líbí , i když je to další tuctovej kombík s RS čumákem :lol:

heerkomisar: Nejdřív jsem na to zkoušel různý žrouty barev,.. ale bez úspěchu :palec:

Takže jsem na to šel od 400 šmirglu až do 1000 , ale bylo to šílený.

Samozřejmě můžeš to jen zmatovatět 600 a stříknout to základem , ale to bych se bál , že kdejakej kamínek Ti to odťukne :lol:

Odkaz ke komentáři

živočich : já si myslím , že nezůstaneš a hlavně i ten před face má něco do sebe :smich: Ta naše by taky zustala tak jak byla ,ale jenže to bylo pobouchané lišty popraskaný a když jsem už začal shánět face díly , tak jsem rovnou něco málo připlatil a šel do RS :D

Jinak přikládám foto konektorů na přední světla ( 8D0 973 734 ) 320,- za 2 kusy ve škodovce. Když jsem sháněl info , tak jsem nikde to číslo nenašel , pouze čísla 12ti pin na xenon. :)

Na vypinování jsem použil klasickou kancelářskou sponku šlo to s ní parádně - viz návod na octavia.cz :lol:

140320111117.jpg

Přidávám ještě foto , když jsem s oktou najel na nájezdy , tak si náš mlaďas přines klínek a postavil se na něj a čekal až ho vyfotíme :)

img3613d.jpg

Odkaz ke komentáři

Včera namontován tripling :)

Nejprve jsem kable obtáh izolačkou , aby to nějak vypadlo , protáh jsem svazek s ostatníma k relé boxu a relé usadil vedle jiných.

Někdo to dělá , tak že relé triplingu přidá za spínač varovek , ale aby mi to tak někde necvakalo ,.. tak jsem to umístil dolu. :)

Mám z takové práce radost :)

170320111121.jpg

170320111122.jpg

170320111123.jpg

170320111124.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj i Tobě moc díky . No prosimtě s koncovkou to bylo tak , že jsem jí ani nechtěl a v té době nevěděl , že se dá samostatně sehnat. Jel jsem do Prahy pro přední RS nárazník na vrakáč ??? maxi L ??? ale když jsme tam dojel , tak už neměli , ale nabídl mi tuhle koncovku byla poslední a řek , že už nebudou.

Byla za 800,- tak jsem ani nějak nepřemýšlel , i když jsem neměl v plánu dělat zadek a vzal jí :P Až teď to co sleduju , tak zjišťuji , že jsem asi koupil dobře :D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes dotahal kabely na PDC :-) a rovnou jsem táhl i kabely na akrivní swf. do kufru.

Nikdy jsem nic takového nedělal ,ale snažil jsem se jak jsem jen mohl.

Fotky mam jen , ty které jsem upnul , víc jsem nestačil fotit. :rolleyes:

Každopádně to funguje jak má :smich:

Rovnou jsem pak udělal uklid v prostorech za plastama , kde to bylo plný prachu ,..

img3825a.jpg

img3829g.jpg

img3830p.jpg

img3833.jpg

Odkaz ke komentáři

Teplo láká a moje pni už hučela , že chce mít auto krasavce , hlavně si od toho slibovala , že na letních to bude něco vejš :)

110320111111.jpg

110320111109.jpg

No a tady auto ve výsledku.

-Už jsem přehodil koženou řadičku + ručku.

-V kufru už je dodělaná aktivní tuba , tak když jede pni v autě s malym , ať mužou dělat tanyny :palec:

-No a zadní tlumič dostal značné odlehčení. :palec:

img4004v.jpg

img4002d.jpg

img3819.jpg

img3983ep.jpg

img3971hg.jpg

img3986n.jpg

img3990.jpg

Odkaz ke komentáři

Děkuji Ti.

Od listopadu mam doma ještě totok :) Ale pořád nemam odvahu se do toho pustit. Nikdy jsem to nedělal , ale kolega mi řek , že mi pomůže , že si to dělal na svým. Nicméně ty trysky tam nechci pouze hodit ,ale chtěl bych je otestovat , zda stříkají jak mají , takže to nejspíš svěřým do rukou někomu zkušenému.

img0963s.jpg

Odkaz ke komentáři

To víš , že stříška by se líbila :smich: Ale je to navíc 3,5 stříška + 2 lak ..

Takže zatím to neřeším. Ted budu shánět ještě tlumiče na předek a vůbec nevím jestli origo ( když tam jsou ty pružiny ) nebo shánět něco jinčího .. :wub:

Nene gumy jsou 2+2 jest pirelky+continentaly ;)

Ty fotky jak kola ležej , byli v okamžiku , kdy dorazily ke mě. 4 kola a 3 značky pneu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Mám co dočinění s Kodiaqem RS a tam je odezva taky vlažnější. Ale už jsem si asi zvykl u 2.0 TSI 140kW. Jinak ty asistenti to je zlo, u toho Kodiaqu mi několikrát bez viditelného důvodu pískalo upozornění na hrozící srážku. Místo věnování se řízení jsem tak řešil co píská a proč. A zase obrovské displaye všude, ale u tak závažné věci svítí jen chvilku malá kontrolka. Hrozně nerad s tím autem jezdím - furt tam něco pípá. A nechápu jednu věc, auto má světelný senzor, ale i přesto i ve dne při odemčení funguje comming home a leaving home, jako wtf, i 14 roků starý superb pozná den a nesvítí zbytečně světly. A po 5 tis. km už skáčou stěrače. Kdybych to auto koupil, tak jsem pěkně nasraný. Fajn je akorát ticho za jízdy a sedačky.
    • Dnes najazdene 8900 km a neda mi to, ale: 1. Skoda spravila inkognito update a poslala ho do aut. Vysledok - 1. tvrde zabrzdenie uprostred krizovatky, 2. pri parkovani do pozdlzneho smeru 4x brzda, za mna bezdovodne. Chlapci v Skode znesiem toho dost, ale toto je za hranou… Safety First…pred updatom som ziadny problem nepostrehol. Vitaj v online svete! 2. Elektrony - vychytavka - vybranie materialu “jarok”, no s umyvanim sa nepocitalo 🙂 hlavne, ze sme usetrili trochu hlinniku 3. Zadny spojler - vyborne na bezkontaktnej umyvacke. Dva krat vas vysprchuje odrazajuci sa prud vody a date si pozor! Umyvanie okna pod siltom, je to zazitok 🙂 klasicky smetak tam nedate, potreba nosit zo sebou handru! 4. Laura je fajn, ale chuda natvrdle…zatial nevidim jej prinos mimo vykuzlenie usmevu pri je odpovediach, super!  5. Odozva motora, no potom co automobilky online posielaju aktualnu spotrebu “do Bruselu” (pokial to nie je vyhovorka). Pri porovnani na SIII s rovnakou motorizaciou mam pocit, ze Skodovka tie motory jednoducho nechce predavat. Mozno “po zabehu” bude nejake prebranie? Mozno necakany update? Cakanie na Godota? Ta latencia mi pride oproti SIII markantna. 6. A dnes perlicka, to ma prinutilo opat popisat spolunazivanie. Vonku 22 C, vypnuta klimatizacia, teplota v aute na 22 C pootvorene okna a auto miesto (moja predstava) priebezneho pustania vzduchu z vonku KURI tak az to je neprijemne. Ze by novy update?  Neviem ci je to odflaknute odizolovanie prudu tepleho vzduchu z motora, ktore vam moze ist bokmi pod kapotou priamo do nasavania vzduchu do kabiny…alebo sa skratka pocita, ze klimu si vypne len blbec.    A teraz nieco pozitivne…ufff… 7. Dazdnik vo dverach spolujazdca nie je ako pri predchadzajucej generacii 🙂 Ja neviem mozno inflacia od roku 2020, ale u vlajkovej lodi Skody (mozno uz nie je), som tak nejako na pochybach… Celkovo auto fajn, pohodlne…ale poznate to su tam detaily, ktore otravuju.    
    • Díky za příspěvky. Byl jsem na geometrii - přední i náprava OK. Takže to přestávám sledovat, až mě pácne přes nos smrad od brzd, budu vědět.... obě nápravy Ok
  • Vytvořit...