jar_da Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 safra, to je mi líto, zrovna v hotelu? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 tusil jsem ze to bude ten krasnej pes, uprimnou soustrast vitto. Chce to nahradniho jak kluci radi, zkus Jack Russell teriéra Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 nejaka svine ho otravila nechapu nic... dneska byla pitva a este sem vezl vzorky do statniho veterinarniho ustavu tam prokazi co to bylo presne laborator si mysli ze to bylo nejaky carbofurum nebo co, travej tim myslivci lisky apod. neskutecny, je mi z lidi na bliti, uvazuju o podani trestniho oznameni podle vysledku laboratore.. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 nejakej soused jako ? Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 nejaka svine ho otravila nechapu nic... dneska byla pitva a este sem vezl vzorky do statniho veterinarniho ustavu tam prokazi co to bylo presne laborator si mysli ze to bylo nejaky carbofurum nebo co, travej tim myslivci lisky apod. neskutecny, je mi z lidi na bliti, uvazuju o podani trestniho oznameni podle vysledku laboratore.. myslím, že když podáš trestní oznámení, asi ti to k ničemu nebude, po nějaký době to odloží, protože nikoho nenajdou, jako většina těchto případů Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 člověče, že by ho trávil někdo ze sousedů a ještě takhle specifickou věcí? To by mu hodil jed na krysy nebo něco takovýho. NEmohl spíš někde něco sežrat/oblíznout? Já když vidím toho našeho co kde oblizuje tak z toho mám taky obavy... Ale stejně je to velká škoda, pořiďte dalšího. Pitváním kdo a proč se to stalo tomuhle chudákovi Vám nepomůže Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Taky mě napadlo to, co píše Petr, nesežral to jen někde v lese na vycházce? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 musel to byt nekdo z okoli psiho hotelu, komu to evidentne vadi jelikoz uz moc nechodil, tak na velky prochazky do lesa uz nechodime. stejne tak v tom hotelu, navic je to vec ktera musel abyt silna a normalne se nepouziva, jed na krysy by takhle velkyho psa nezabil Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Lidi jsou svině, mě otrávily Yorka před 3mi lety doma na zahradě. Měli jsme ho na veterině a taky otrava jedem na krysy, měla špatné játra i ledviny do 24 hodin to měla za sebou. Ale druhý pes byl v pohodě a Yorka už máme taky nového. Tak se drž .. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 musel to byt nekdo z okoli psiho hotelu, komu to evidentne vadi jelikoz uz moc nechodil, tak na velky prochazky do lesa uz nechodime. stejne tak v tom hotelu, navic je to vec ktera musel abyt silna a normalne se nepouziva, jed na krysy by takhle velkyho psa nezabil Ručí nějak ten hotel za miláčky, co tam odložíš? Jinak "moderní" jed na krysy by právě domácím zvířatům ublížit neměl. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 rikam, v ustavu tvrdili ze to ma byt carbofuran co je silnej jakoprase a pouzivaji ho myslivci jedu na krysy by 40kg pes musel snist nekolik lopat.. majiza nej zodpovednost kdyz ses pryc, ale samo jestli jim nekdo neco hodil neco pres plot tak jak to zjistej ze jo... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 a hlavně i když ti dají nějaký peníze tak mazlíka ti to nevrátí ..... lidi jsou prostě svině Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 me o penize nejde Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 jj bohuzel s jedem mame tuto hnusnou zkusenost taky... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 a hlavně i když ti dají nějaký peníze tak mazlíka ti to nevrátí ..... Ne, neptal jsem se kvůli finančnímu odškodnění, i když nové štěně taky něco stojí, spíš mi šlo o to, jestli je to nějak smluvně ošetřené, neb nemám vlastní zkušenost s takovými zařízeními. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 bylo myšleno, že i když mají odpovědnost tak si stejně de facto nic nevezmeš, ne že by šlo o peníze. Bohužel nejde aby někdo kdekoliv na psa koukal 24 hodin Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Je to jako by odeslel clen rodiny... uprimnou soustrast... Podle mne ho otravili v hotelu, hotel nekomu asi dost vadi... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 a hlavně i když ti dají nějaký peníze tak mazlíka ti to nevrátí ..... lidi jsou prostě svině bylo myšleno, že i když mají odpovědnost tak si stejně de facto nic nevezmeš, ne že by šlo o peníze. Bohužel nejde aby někdo kdekoliv na psa koukal 24 hodin Vždyť jsi psal, že peníze mazlíka nevrátí :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 nevrati, ale uplne se nechci spokojit s tim ze nekdo vesele travi psy a neni potrestan, to se ve me trochu pere jinak je jasny ze ted uz se vybira novej pejsek, jinak by to doma nedopadlo dobre... Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červenec 6, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2011 Aj Vito,to me mrzi.. :) Drzte se,bude zase dobre.. :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 předsedo, došla SZ ohledně TL? Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 7, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 To mě mrzí Viktore R.I.P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2011 tak ja mam novinku, pod spolujezdcem na spodku auta je nejaky chlazeni, tak mi tam hezky bimba dolu jelikoz jeden sroub co ho drzi prasknul v zavitu zatim vyreseno provazem abych to neutrhnul nebo se to neodlomilo v rychlosti Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 booože on urve něco na podvozku a přitom má 4x4 :) :) ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 to sem neurval, unava materialu ty joudo reckej :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 tak ja mam novinku, pod spolujezdcem na spodku auta je nejaky chlazeni, tak mi tam hezky bimba dolu jelikoz jeden sroub co ho drzi prasknul v zavitu :) zatim vyreseno provazem abych to neutrhnul nebo se to neodlomilo v rychlosti booože on urve něco na podvozku a přitom má 4x4 ;) :P A ještě jak to popisuje, a to má tu ŠA VŠ, ne ? Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 to 'mischicka': Jj... provaz je dobrej.. btw: něco proti nakopnuté koze??? :) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 tak jsem se ti smál a o víkendu jsem si utrhnul na jedný straně plast pod motorem... :) :) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 to fakt? Som si myslel, ze s takym off roadom sa to ani neda :) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 tak jsem se ti smál a o víkendu jsem si utrhnul na jedný straně plast pod motorem... :D :) Nepsal jsi, že nikde nedrhneš :) ?! Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky