Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

nejaka svine ho otravila

nechapu nic...

dneska byla pitva a este sem vezl vzorky do statniho veterinarniho ustavu

tam prokazi co to bylo presne

laborator si mysli ze to bylo nejaky carbofurum nebo co, travej tim myslivci lisky apod.

neskutecny, je mi z lidi na bliti, uvazuju o podani trestniho oznameni podle vysledku laboratore..

Odkaz ke komentáři
nejaka svine ho otravila

nechapu nic...

dneska byla pitva a este sem vezl vzorky do statniho veterinarniho ustavu

tam prokazi co to bylo presne

laborator si mysli ze to bylo nejaky carbofurum nebo co, travej tim myslivci lisky apod.

neskutecny, je mi z lidi na bliti, uvazuju o podani trestniho oznameni podle vysledku laboratore..

myslím, že když podáš trestní oznámení, asi ti to k ničemu nebude, po nějaký době to odloží, protože nikoho nenajdou, jako většina těchto případů

Odkaz ke komentáři

člověče, že by ho trávil někdo ze sousedů a ještě takhle specifickou věcí? To by mu hodil jed na krysy nebo něco takovýho. NEmohl spíš někde něco sežrat/oblíznout? Já když vidím toho našeho co kde oblizuje tak z toho mám taky obavy... Ale stejně je to velká škoda, pořiďte dalšího. Pitváním kdo a proč se to stalo tomuhle chudákovi Vám nepomůže

Odkaz ke komentáři
musel to byt nekdo z okoli psiho hotelu, komu to evidentne vadi

jelikoz uz moc nechodil, tak na velky prochazky do lesa uz nechodime.

stejne tak v tom hotelu, navic je to vec ktera musel abyt silna a normalne se nepouziva, jed na krysy by takhle velkyho psa nezabil

Ručí nějak ten hotel za miláčky, co tam odložíš?

Jinak "moderní" jed na krysy by právě domácím zvířatům ublížit neměl.

Odkaz ke komentáři
a hlavně i když ti dají nějaký peníze tak mazlíka ti to nevrátí .....

Ne, neptal jsem se kvůli finančnímu odškodnění, i když nové štěně taky něco stojí, spíš mi šlo o to, jestli je to nějak smluvně ošetřené, neb nemám vlastní zkušenost s takovými zařízeními.

Odkaz ke komentáři
a hlavně i když ti dají nějaký peníze tak mazlíka ti to nevrátí .....

lidi jsou prostě svině

bylo myšleno, že i když mají odpovědnost tak si stejně de facto nic nevezmeš, ne že by šlo o peníze. Bohužel nejde aby někdo kdekoliv na psa koukal 24 hodin :blink:

Vždyť jsi psal, že peníze mazlíka nevrátí :-)

Odkaz ke komentáři
tak ja mam novinku, pod spolujezdcem na spodku auta je nejaky chlazeni, tak mi tam hezky bimba dolu jelikoz jeden sroub co ho drzi prasknul v zavitu :)

zatim vyreseno provazem abych to neutrhnul nebo se to neodlomilo v rychlosti

booože on urve něco na podvozku a přitom má 4x4 :lol: ;) :P

A ještě jak to popisuje, a to má tu ŠA VŠ, ne :lol:?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...