Seth Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Zdravím, nevím jestli s tím máte někdo zkušenosti, ale včera večer jsem zjistil že moje OI má fuknci Coming Home aniž bych o tom věděl :) tak jsem začal pátrat v návodu k obsluze a ono je to tam i popsané :) akorát nevím, jestli to mají všechny OI, nebo to bylo to bylo za příplatek, nebo jen do některých zemí, každopádně mě to mile překvapilo co moje auto umí aniž bych o tom věděl :) zde popsání funkce přesně podle návodu: Funkce Coming-Home* Funkce umožňuje rozsvícení potkávacích světel na krátkou dobu po opuštění vozidla, např. pro osvětlení cesty domu apod. Navolení funkce: Vypněte světla. Vypněte zapalování Blikněte dálkovými světly (světelná houkačka). Otevřete a zavřete dveře. Zůstanou-li dveře otevřené, světlo svítí po dobu asi 3 min. Zůstanou-li dveře zavřené, světlo svítí po dobu asi 30 s. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Vsetky to urcite nemaju, bola to "akcna" vybava, dokonca to nedavali ani do vsetkych akcnych modelov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 to umí nějaká spešl komfortka nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 nene, je na to samostatna RJ, vyzera ako rele. Etka cislo 3U0 941 597A Navrchu ma napisane cislo 456 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 tzn by mi to šlo dodělat na toledo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Hocikde. Staci zapojit na spravne piny a ideeeees! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
askerfaka Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 no rele uz mam, co teraz? mate nejaky postup co kde ako? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 no rele uz mam, co teraz? mate nejaky postup co kde ako? teraz potrebujes kabelaz na rele tusim ze Rolbař to vie urobit a olisoft ti da link na montaz :o ak mas aj kabelaz tak skus: pre MR02 a vyššie TK – žlto-hnedý - napojiť hnedo-žltý (dverový kontakt) pri komfortke (cca 5cm od konektora komfortky), alebo naspodku relé boxu pri červenom konektore tiež na hnedo-žltý 30 – červeno-hnedý napojiť na červeno-hnedý v poistkovej skrinke (poistka č. 40), alebo pri čiernom konektore na reléboxe (kontakt 30 naspodku reléboxu), alebo osadiť na jednu z voľných veľkých pozícií na poistky, ako protikus dať červený drôt a napojiť ho ľubovoľne tiež na červený, osadiť poistku 15A 15 – modro-čierny - spínané 15 - napojiť na poistku č. 6 a osadiť 5A 56a – bielo-zelený - v konektore ovládača svetiel nájsť svorku bielo-zelených a prispájkovať, alebo svorka bielo-zelených vo zväzku k poistkovej skrinke 56b – žlto-zelený – v konektore ovládača svetiel nájsť svorku žlto-zelených – tlmené a prispájkovať, alebo svorka žlto-zelených vo zväzku k poistkovej skrinke 31 - hnedý - kostra dať na kostriaci bod pod komfortkou - matka na 10ku kľúč pre MR01 a nižšie je zmena 15 - napojiť na existujúcu poistku č. 5 Zmena tlmené -> hmlovky : 56b - v konektore ovládača svetiel nájsť svorku šedo-žltých - hmlovky a prispájkovať comming_home.doc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 mám dojem že Váša ze mě bude mít zase radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Jeeeej, moj obrazok a navod zlozeny zo vsetkych dostupnych info na SH... :) Ked sa budes drzat tych pinov, nemas problem. Je mozna zmena svietiacich svetiel (hmlovky, stretavacky, nezavisle svetla, ...), podla toho, kde sa zapoji vystup z RJ coming home. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 no rele uz mam, co teraz? mate nejaky postup co kde ako? ;) Tak jak jsi dopadnul ? Udela jsi to ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Ty jo to vypadá dobře. Mě by se to líbilo na ty světla co mám v nárazníku. Akorát by bylo lepší kdyby to dělalo pořád. takže bych to asi ani nezapínal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Toniik Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Zdar,pročítám tak forum a našel sem todle téma,řikám si,docela vychytaná věc,to bych chtěl taky....dneska sem přišel nato,že to v octáfce MÁM ...... sice kravinka a asi to potřebovat nebudu,páč mám garage,ale málem sem si z toho ucvrk.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomitdi Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Ak mate magicar alarm ktory ma aux vystup tak sa to da napojit cez neho ja ho mam napojeny na hmlovky a svietia mi 20 sec.da sa nastavit aj na myslim 5 a 60 sekund.Len tam to nie je automaticky ale musim stlacit 2 na ovladaci.Mam to takto napojene cez rele. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Ak mate magicar alarm ktory ma aux vystup tak sa to da napojit cez neho ja ho mam napojeny na hmlovky a svietia mi 20 sec.da sa nastavit aj na myslim 5 a 60 sekund.Len tam to nie je automaticky ale musim stlacit 2 na ovladaci.Mam to takto napojene cez rele. Prosím Tě, k tomu Magicaru. Taky jsem ho nechal minulý týden namontovat a teď mi nefunguje ta funkce, že když odemknu auto a do nějaké doby neotevřu dveře, že se automaticky zase zamkne. Ptal jsem se proč to přes Magicar nefunguje a bylo mi řečeno, že to umí jen origo centrál s dálkou. Přes Magicar to nepůjde. Máš to prosím taky tak? Taky Ti tato funkce přes Magicar nefunguje? Moc díky za odpověď.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 mne to uz nejde neviete co tam moze byt? a ma to aj poistku? ok uz to mam 5A poistka,inac leave home este neni :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Prosím Tě, k tomu Magicaru. Taky jsem ho nechal minulý týden namontovat a teď mi nefunguje ta funkce, že když odemknu auto a do nějaké doby neotevřu dveře, že se automaticky zase zamkne. Ptal jsem se proč to přes Magicar nefunguje a bylo mi řečeno, že to umí jen origo centrál s dálkou. Přes Magicar to nepůjde. Máš to prosím taky tak? Taky Ti tato funkce přes Magicar nefunguje? Moc díky za odpověď.. :lool: Tak to ti montoval nějakej ňouma a napojil to na lampičku a ne na dveře tak jak to má být, potom by ti a funkce znovuuzamčení fungovala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
switcher Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Ak mate magicar alarm ktory ma aux vystup tak sa to da napojit cez neho ja ho mam napojeny na hmlovky a svietia mi 20 sec.da sa nastavit aj na myslim 5 a 60 sekund.Len tam to nie je automaticky ale musim stlacit 2 na ovladaci.Mam to takto napojene cez rele. ;) Pánové, kde nejlépe najdu kablik na obě dálkovky (na lucasu? Jako světelnou houkačku?)? Nebo to musim zapojit přes diody a každou stranu dálkových zvlášť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
losky Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Já to v autě mám asi taky. Mám v brožurách k autu i jednu zvlášť na Comming home, ale někdo tam nacpal denní svícení a comming nefunguje. Je možný, že se to tím vyrušilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
talec Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Chci se jen zeptat, sehnal jsem si originál relé + patici, takže jen do patice napojím nové dráty a zapojím to do auta... V tom problém nevidím, jen se chci zeptat, jestli nějakým způsobem to nejde napojit tak, aby to umělo i leaving home? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 S tím leaving home bude problém... To relé potřebuje k aktivaci aby před tím svítily světla. Spíš pokud máš dodělaný alarm, tak použít nějaký výstup... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
talec Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 A 156b zůstane volné bez připojení? Nevíte jestli má GIV stejnou barvu kabelů jako O1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest barby_17 Odesláno Prosinec 1, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 mam to aj ja origo... funguje, ale jak sa to da uložiť? lebo nasledne to nefunguje, alebo za každym to treba tak robiť?, a nefunguje to pri odomknuti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 funguje to když mam xeny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deefler Odesláno Srpen 7, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Zdravím. Dá sa to dorobiť do auta aj bez relé, napríklad dokodovaním? Auto mám Octavia Tour 2010. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
izzy9 Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 Ja doteď žil s informací abych mohl na OI mít Comming Home musím mít i děšťoý senzor. Jestli tomu teda dobře rozumím není tomu tak a pro aktivaci je potřeba bliknout dálkovyma? edit: Ano stačí ty dálkové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Březen 5, 2017 Sdílet Odesláno Březen 5, 2017 Ahoj, viděl jsem kabeláž od Rolbaře. Má tam přímo konektor (samice) k tomu relé, z kterého jdou drátky. Máte někde link na ten konektor. případně kde ho sehnat ? Ono čístě teoreticky by mělo stačít ty drátky napájet na nožky toho relé ? Případně nějakou smršťovací bužírkou stáhnout nebo lisovací konektor - https://www.e1.cz/produkt/1187402-konektor-plochy-lisovaci-pk-1-5-f-308d?gclid=CjwKEAiAi-_FBRCZyPm_14CjoyASJAClUigOngJ1XFqOFlAQQOe1ebypiV5e1Y_if7rclyNY8m2wDhoC0jrw_wcB&t=popis ? Co se týče napojení těch drátů, jak je napojujete ? Normálně drátek například střihnete, dáte svorkovnici a spojíte ? Nebo odizolujete, namotáte na odizolované místo a zpátky elektrikářskou lepící páskou zalepíte a zaizolujete ? Tohle mi přijde trošku prasácké, rád bych to udělal nějak "slušně", aby případně když auto budu někomu nedej bože dávat k opravě, kterou bych nezvládl časově, aby si neřekl "jaký kokot dělal s tou elektrikou" .. :D :D. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Březen 27, 2017 Sdílet Odesláno Březen 27, 2017 Prosím, ví někdo odpověď na mou otázku ? :( (Sorry za bump :unsure: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.