Přejít na obsah

Kdo mi, prosím, zjistí čísla dílů?

Tiesto

Doporučené příspěvky

Ahoj,

potřeboval bych čísla dílů (viz fotky). Byl jsem ve Škodě u nás, ale ani osobně a ani po mailu nejsou ochotný mi dát vědět, jaký čísla mají, abych si mohl sehnat nový. Jsou tam blbci. Proto prosím někoho ochotnýho. Aktuální Etku bohužel nemám. Díky všem, kdo mi dá vědět :smich:

Díly jsou na O II 1.6 FSI (viz můj podpis)

post-1218-1300289981_thumb.jpg post-1218-1300289994_thumb.jpg post-1218-1300290001_thumb.jpg post-1218-1300290011_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tiesto
Odkaz ke komentáři

Prozatím díky :) No, teď už nemám Etku žádnou... měl jsem, ale smazal jsem jí, protože když jsem si vyjel některý díly a šel pro ně do Škodovky, tak ve skutečnosti ty díly měly jiný čísla a ceny :smich: Tyhle díly co poptávám bych chtěl teď někdy pořídit pro můj klid :) Ty gumový zarážky co jsou zespodu na kapotě tam mají být v každý díře? Nebo jen tak, jak to je na fotce? A měl by někdo ještě numero na to gumový těsnění kolem olejový tyčky? (je-li k mání samostatně) Díky...

Odkaz ke komentáři
to tesneni jsem samostatne nenasel. Zkus oddelat ten kryt, mam pocit ze neni jeho soucasti a pak by se dalo hledat na tom tele cislo. Pokud cislo na to tesneni nebude je to soucasti toho dilu na kterem je.

Vše jsme dohledali a je objednáno na zítra. Ještě jednou dík :palec: Etka mi už zase bude říkat pane, tak snad pofachá jak má.

Odkaz ke komentáři
  • o 8 měsíců později...

Gracho: vem tu příchytku sebou do servisu a podle ní ti musí najít - zrovna včera jsem je bral, ani to nechtěli zaplatit, skladník říkal, že to mají jako spotřební díl.

Zas tak moc typů těch příchytek není - tyhle delší, pak kratší, a pak ještě varianta s vykrojením u paty (použitá na plastovém krytu 5. dveří u liftbacku předFL)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

přídržná svorka = 1H5 863 849 A = 0,18 eura

kryt pro vodící lištu vpředu vlevo = 8P0 881 347 B = 3,47 eura

kryt pro vodící lištu vpředu vpravo = 8P0 881 348 B = 3,47 eura

kryt pro vodící lištu vpředu vlevo uvnitř = 8P0 881 479 B = 3,47 eura

kryt pro vodící lištu vpředu vpravo uvnitř = 8P0 881 480 B = 3,47 eura

kryt pro vodící lištu vzadu uvnitř = 8P0 881 349 B = 3,47 eura

kryt pro vodící lištu vzadu zvnějšku = 8P0 881 477 B = 3,47 eura

Tie príchytky na koberce potrebuješ ktoré? Časť čo je na koberčeku (tie 2 krúžky), alebo to, čo sa zašróbuje do koberca? Obe sú 2 rôzne typy, novšie nacvakávacie, alebo staršie s otočným mechanizmom.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...