fandovo Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 ciao panove mam problem s mizejici vodou z nadrzky chladice, naleju do max hladiny, zapnu motor, trosku ho turuju a a je videt, jak voda klesa....pak zhasnu motor a kouknu a voda je niz...kdyz otevru viko tak to nasaje vzduch a voda trosku povyleze nahoru, ale ne do ty hladiny, co byla puvodne..... ted jsem jel z italie z hor a asi v pulce cesty mi to hlasilo, ze musim doplnit vodu do chlazeni....nic jsem s tim nedelal, dojel jsem cca 400 kilaku do prahy a motor se drzl porad na 90' stupnu....kde muze bejt chyba? praskle testeni pod hlavou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Může Ti téct voda někde kolem hadic,nebo přímo z chladiče,a v tom horším případě těsnění a nebo ještě hůř:prasklá hlava.Zkus zkontrolovat hadice a chladič,a pak tam dolej tu přísadu na utěsnění chladičů a uvidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandovo Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 ted jsem byl zkouknout, zda nemam bilou srajdu okolo vicka oleje, ale tam nic neni, uplne cisty, pouze olej...zkonroloval jsem i kontrolu stavu oleje a tam taky nic, vsechno ok, voda nikde netece, vsude sucho....nevim kde je problem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Ta voda z prasklý hlavy nemusí jít do oleje ale ven,ale nechci Tě strašit.Nech si někde natlakovat chladící soustavu,a ono se to ukáže,nebo kup to tekutý těsnění do chladící soustavi a uvidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandovo Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 praskla hlava....sakrys...a jak se jinak pozna praskla hlava? vetsi spotreba? motor netahne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 pokud žere vodu po delší jízdě a pak jde špatně nastrtovat, resp zahulí bíle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandovo Odesláno Březen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 nastartoval to jde vzdycky dobre, ani to vubec nekuli ani nekouri...nevim, zkusim tam nalejt to tesneni... kazdopadne, jak se vyleje uplne kapalina z chladice? zkusil bych to vylejt a znovu nalejz origos G12.. diky f. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Zespodu na chladiči je vypouštěcí ventil. Nezapomeň to potom odvzdušnit-promačkat hadice a nechat chvilku probrblat a dolít ještě vodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 (upraveno) Ty srágory jako tekuté těsnění absolutně nedoporučuji, zalepíš si tak chladič, čidla a termostat. Voda s evypouští odpojením hadice od chladiče-výměníku oleje (vodní okruh) a spodní trubka chladiče Upraveno Březen 21, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 Já osobně bych tam také žádné srajdy tohoto typu nedával. Kamarád takto utěsňoval chladič na R5 a pak ho totálně upekl, jestli to bylo tím na 100% nevím, ale bylo to chvilku potom. Je pravda že chladič to opravilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jELDA Odesláno Březen 21, 2011 Sdílet Odesláno Březen 21, 2011 pokud žere vodu po delší jízdě a pak jde špatně nastrtovat, resp zahulí bíle Heh ja ji prasklou mel a startovalo to dobre a bilej kour taky zadnej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Ahoj, vlastní OII 2007 2,0 TDI DPF s DSG, kód motoru BMM asi měsíc a mám stejný problém s úbytkem vody v nádržce. Motor startuje jak za tepla tak za studena naprosto normálně, olej nepřibývá, ani kolem víčka na oleje není žádný bílý "sajrajt". Co se týče netěsnosti hadic tak nikde nic nepozoruji. Motor nehulí, prostě se to auto chová naprosto normálně jen pořád dolívám tu vodu. Co jsem ale zpotoroval tak když jezdím pomalu a nijak motor nevytáčím tak ten úbytek naní tak velký ale jakmile jedu svižně tak po cca 100 km mám nádržku na vodu prázdnou. Mám obavy z prasklém hlavy ale nadruhou stranu tenhle problém mají (alespoň z doslechu) spíše 16V motory. Rozvody včetně vodní pumpy jsou měněny před cca 1000 km takže vodní pumpou to být nemůže (předtím se strácela také). Nesetkali jste se s tím někdo ? Díky Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukash Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Tak BMM je snad 8V takže tam by problém být neměl. Třeba to bude klasika těsnění pod palicí nebo ti může prosakovat chladič spalin do EGRka... ale to stejně neodhalíš než to kuchneš nebo necháš kuchnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr_lo Odesláno Květen 19, 2011 Sdílet Odesláno Květen 19, 2011 na Dieselpower foru taky říkali, že by to mohl dělat chladič spalin, zároveň mi říkali abych propojil hadice co vedou do toho chladiče na přímo chvíli jezdím...tak to zkusím a uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Zdravím Vás páni, aj ste prišli na to, čím bol ten únik spôsobený? dnes mi urobilo presne to isté, motor BKD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 na BKD je to co je psané, unik přes hadice, těsnění a nebo hlava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Boro Odesláno Říjen 15, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2012 Dobry den. Mam uplne rovnaky problem. Mam octaviu 2 r.v. 2004, 2,0 tdi 103kw a minimalne raz za 4 dni dolejem do nadobky tak 3-4 dcl vody - teda s G12 a mam tiez problem so startovanim, ale len rano (prve startovanie) alebo ked cely den auto stoji, tak vecer tiez. v servise (nie znackovom) mi natlakovali potrubia, ale na ziadny unik neprisli. auto sa neprehrieva a pod vickom oleja tiez ziadny sajrajt nemam. Potreboval by som nejaku radu, pracujem na horach a mam strach, ze to v zime ani nenastartuje. Vopored dakujem za nejake info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 koukni na vymenik voda olej, je videt na pravo od skrtici klapky dole, neni vrsek ruzovej nebo zelenej od G12 ? Jestli se k tomu dostanu tak ti to vyfotim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 I mě mízí... BKD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 I mě...BKD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Me na BKD nemizi, ale chlapi kua, to musi prece necim byt, to to neresite a dolivate? Zajima me to, kdyby se mi nahodou zacala voda ztracet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Měl jsem problém v netěsnosti hlavy. Vyřešilo se to výměnou těsnění a přebroušením palice. Doporučuji se do toho dát dříve než to praskne, pak je cena i několikrát vyšší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 na 16V BKD??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machal7 Odesláno Leden 4, 2013 Sdílet Odesláno Leden 4, 2013 ahoj tak ja mam ten stejnej problem BKD mizi voda uz setrim na novou hlavu:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 taky mizí.. BKD.. pryč s tím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 to sice jo, ale každej rozumnej to bude brát jako skrytou vadu a bude chtít bud opravu nebo kompenzaci. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 to je pravda ;) ale musím se toho zbavit sere se to dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Tak to já nemůžu na to říct ani pul slova, maximální spokojenost a upřímě bych 1,9 nechtěl, co se na tom BKD může vysrat? Vstřiky, turbo, to je u každé nafty, max co tam občas u někoho odejde hlava a klapka sání, jinak je to spolehlivé. A to kdy to odejde je asi tak do 5% aut. Což není zas tak moc. Jinak na OII je všechno za babku, takže to nějak vůbec neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrP Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 co ten scout FSi ? to je pohoda ne? co se spolehlivosti týče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Zatím jo najeto cirka 13tis a bezproblémů, tak ze začátku výměna mottoru ( koupil jsem ho s KO motorem, nový měl 95tis najeto) nová spojka, spojkový válec, rozvody, oleje filtry, včetně haldexu, + přužný spoj na kardanu a jezdí na normální benál + Verva 100 a průměrná dlouhodobá 8,6L 60% mimo 40% město (Brno) Max spokojenost, ted jsou s tím naši na horách a paráda, tata už chce jen 4x4 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.