Sterny Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 pěkný pěkný pěkný :D a to videjko je taky dobrý ti to hraje pěkně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 jenom skoda umisteni tech vysek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 díky díky stěmi víškačemi sem to vymyslel takle no :D ja bych chtěl upně nové domečky vyrobené něco jak je na fotu ale nevim kde sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 Pěkně ti to hraje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 14, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 moc pěkně ti to hraje :D , ten předek ti hraje na rádio nebo to taháš přes zesák? Ale asi přes rádio, protože nikde v kufru nevidím žádnej zesík :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 15, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Moc pěkné a hudba hraje solidně ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Díky díky všem předek hraje na rádio zdali mám aktivní subáč ale přemýšlim že je dám na zesilovač ať pořádně využiji jejich výkon :palec:sice takle hrajou taky jak divý hlavně se mi libí jal basujou obravdu dobře ;) můžu si na vyhybkách nastavit basy a vejšky :) koupil sem dobré repro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 přidávám nové foto nastříkané přední ochrané lišty nalepená octavia club samolepka zbylo mi mi trošku tlumícího materiálu tak sem ho nalepil do kufru :) a přitom sem si rozříznul prst :lool: a přidávám foto sousedovy zdi kerá mu spadla :lool: a pár kamínku sem našel u octávky ale nic se jí nestalo ...ale podél plotu parkuje táta z vectrou a tomu spadnul ten největší betonovej kus 2m před auto štígro jako svině , teď tam ještě neparkuje zdali ta zeď spadne celá už se tam zase vyvaluje tak je silnice i uravřená (ale auta tam jezdí pořát )až to na nikoho spadne tak se budou divit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Ta zeď, to je mazec... Jinak tu přední lištu jsi stříkal čím? Černým lakem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 na autě stím je stříkaný všechno co je černy ochraný lišty a přední maska a ty 2 černý mřižky spray koupen v baumaxu Genius Pro vysoce lesklá dřív sem měl astru a měl sem nárazníky vybledlí jako svině a nastříkáno tímdle sprejem a kvalita do dnes a už je to 4roky takže si sním sem spokojen na první fotce jak byl nárazník vybledlej a po nastříkání jak prokouknul a jinak Astra byla moje první auto kerý sem zdědil po rodičíš když sem si udělal papíry byla to 1.6 55kw rv.93 el. okna astra jezdí do dnes ,chtěl sem ji dát na vrakáč ale známí řekl že si jí vezme tak sme mu jí dali za přepis :lool: ale teď si říkám že sem jí radši měl dát do šrotu by se měla líp on jí akorát kurví a dělá zní popelnici pojízdnou bordel v ní jako prase špinavá už neni naůeštěná jako sem míval já je mi jí líto ale ted mám svojí holku 1.9TDI 81kw :lool: a za nic bych neměnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 díky za vyčerpávající odpověď, no až pojedu někdy do Baumaxu, tak se zkusím po tom spreji podívat, moc se líbí, jak jsou ty lišty krásně černé , já to natírám oživovačem plastů, ale moc dlouho to nevydrží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 jj jo a prey stojí necelejch 130kč a když auto zaspiníš a lišty taky a pak uměješ auta tak nastříkaná místa sou pořát pěkně lesklý i po zimě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 tak to by bylo super, porud ty nastříkaný místa budou i po zimě pořád lesklý, asi brzo pojedu nakupovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 na ty astře už je ten nástřik 4 roky a paráda pořát vapadaj jak nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 vypada to dobre, ty listy jako nove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 ciimaa: z fotek na té astře to vypadá opravdu dobře a jestli to tak je i po 4 letech, tak to je opravdu paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tak to trochu oživíme :D dal sem na zadní nárazník ochraný kryt zdali už od koupi auta to tam bylo popraskaný a chyběl i lak tak sem to tímdle vyřešil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2011 Dneska sem si pořídil nové auto :lool: tak ho představuji RC Monster Truck Bonzer 4x4 1:10 Technická specifikace: * pohon kol 4x4 * motor: Hi-Power 540 + chladič * elektronický regulátor s plynulou regulací a tepelnou pojistkou * podvozek TG-01 * vpředu a vzadu kuželový diferenciál * převod přední - zadní osa : ocelový kardan * táhla řízení jsou kovová nastavitelná * nezávisle zavěšená přední a zadní kola * vzduchové tlumiče * dosah: cca 600m * baterie: 7,2V 1800 mAh (bude se pořizovat 5000mAh) * rychlost modelu: 40km/hod * rozměry: 400 x 310 x 190mm * rozvor: 280mm * průměr pneu: 124mm * šířka pneu: 57mm * hmotnost: 1690 g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 oživíme prcek dostal pár úprav kastle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 auto dostalo vánoční dárek ted zatím foto na rychlo potom ukáži v plný parádě,zítra nebo v neděli to šoupnu do auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 ááá tady někdo bude dělat duc duc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Listopad 18, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2011 Jojo slušnej bumbác :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 nějaké to nové foto po dnešní instalaci do auta ale ještě sem nestihl nastavit podle vkusu brzo se setmělo :( takže zítra jenom naladim ale dneska sem tak trošku tam šoupnul basy na plno a zavřel sem kufr a drncalo to jako svine takže mě nejspíš čeká na haře vytlumení kufru nějaká rada kde hlavně vytlumit ?? zdá se mi že to nejcvíc drncá v části SPZ a mezi dveřmi a nárazníkem , musim to ještě pořádně pokutit ale ted bude jenom zima takže beztak tlumení bude až na jaře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Pár fotek ve dne video jak to hraje pak ještě dodám ale hrajeto parádně akorát ještě přemejšlim jestli dát ty přední repro na zesík nebo koupit ovály do plata mám velký dilema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 NA PLATO SE VYKAŠLI,RADĚJI POŘÁDNĚ POŘEŠ TEN PŘEDEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 NA PLATO SE VYKAŠLI,RADĚJI POŘÁDNĚ POŘEŠ TEN PŘEDEK jojo taky sem se už takle rozhodl když mám vytlumené dveře a pořádný repro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 trochu to oživíme fotkou z hor na silvestra když zima nepřišla zamnou tak sem musel za ní já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 aaaa tady si někdo hrát na sněhu (pokud ty stopy jsou teda od tebe) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Parádní fotky, já se už začínám bát toho, že sníh letos neuvidím :( :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 ja taky a proto se uz tesim jak vyrazime na hory :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.