cerrtinka Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 fešanda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Děkuji za rady, díru tedy dělat nebudu a budu holt časteji čistit min. při přehazování letních a zimních gum :) Body 940 - je jako by nějaké těsnění co sem tak četl ale používají to na na rez , takže děkuji za radu asi to taky puižiji :) jojo fešanda to je děkuji taky když sem to fotil tak hned ke mě přiběhli 2 chlápci a za kolik jí prodávám :D říkám že neprodávám oni si mysleli že jo že sem z toho bazaru co je v pozadí na fotkách :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 tak představíme co octule dostala new : ložiska,sinenbloky,tlumiče +zdarma čistic kol - práno u Martina (cc-autodíly) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Pěkná údržbička, to Ti chválím ! Jinak prostor za zástěrkama čistím jednou ročně po zimě a osvěčil se mi BODY základ 969 a na to 2 vrstvy černého BODY 930 jako vrchní nátěr. Jak už je ale dírka, tak to je na karosáře :( Držím Ti palce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 k mém dodáném dílům přibylo ještě pár věcí :D žádnou dirku tam nemám , naštěstí jenom takovej nádech koroze , tak to chci za stěrkou právě ničím ošetřit, a zvenku z pohledu obrousnout tu rez,dát základ a fouknout barvu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2013 další část co mi dneska přišla na octulu o výkendu jde na své místo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Pěkné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 V neděli bylo trochu změn takže erg ventil OFF, kat OFF,byl rozříznut vymlátil se filtr a s pátky zavařilo a šup na auto :) a v sobotu jedna taková hnusná věc jedu si a dojíždím kamion v tom ťuk kamínek do skla, koukám ale nic nevidím na skle a ještě mě oslňovalo slunce,říkám dobrý, večer sem s přítelkiní jeli ke známím sednu do auta pak přítelkině a povídá ty bláho coto je a vona tam prasklinka je a docela velká.okno samozřejmě nepojištěné :( v origo auto sklo mě to vyjde s prací a ze sklem na 7tis a v Havrani otevřeli teď soukromníci autoskal va bazaru a tam mi řekli cenu 3tis práce i sklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 Pozoruješ velký rozdíl když máš kat off ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 řekl bych že to lépe táhne od spodu a taky se mi zdá potišejší že neni tak slyšet motor ale jinak nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Červen 11, 2013 Sdílet Odesláno Červen 11, 2013 v auto kelly jsem bral nejakou čínu za 1490kč před 2ma roky a v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 (upraveno) tak můj další update sklo vyměněno cena skla z montáží 2590kč ;) moc pěkný (zelené sklo i z horním pruhem) rovnou folie sem nechal udělat za 2000kč ;) moc pěkný (samozřejmě homologované na oknech +karička) takže krásná cena nechal sem jím dýžko 210kč neměl sem na drobné a nechtěl sem čekat než vystrachá spátky tak sem dostal z darma 2ks nových autolékárniček hodí se ne že ne ale jednu mi hnedka zbalil ocko :) oba sme měli prošlé dali mi nové podložky pod SPZ ale tí letí za auta,zapnul sem rádio a žačla drncat tak tam musím zase hodit ty moje pěkně čistě černé a vytlumené :) a ještě sem dotal 10ks slevovejch kartiček , už mi zůstali je 2ks kdyby měl nikdo zájem v okolí mostu , klidně i dál , prostě ten kdo by to využil dám kartičku :) v čera cca 16hod sem jim tam hodil auto a dneska 16hod vyzvednul :) jen mi nedošlo že mi mohli udělat rovnou černé sloupky :( no nic udělám sám a nebo se tam mám někdy stavit , škoda že nezavolali a nezaptali se :( už mi jen ke spokojenocti chybí CHIP a RS nárazník pak budu spokojen a jen udržovat a leštit holku jednu nezbednou Upraveno Červen 20, 2013 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 (upraveno) Tak dneska další UP date zajel sem si do DieselPoweru na chip abych měl o něco svižnější autí a ehle on už tam čip byl což mě docela nasralo!!!turbo bylo nastavený na maximální tlak,říkali že sem měl štěstí že mi to turbo neprasklo a hlavně sem přijel v čas tak chip udělanej na míru 149,17PS pri 3783ot/min , max. toč. moment 333,33Nm pri 2047ot/min na to puvodním čupu bylo necelých 140koníku ted je tam necelých 150koníků až takový rozdíl v tom neni ale je to znát ve vlastnostech toho auta v reakci na plyn když nebudu spokojen tak se stím dá ještě hejbat ale za mě zatím good Teď už jen ten RS nárazník :D Upraveno Srpen 16, 2013 uživatelem ciimaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Srpen 16, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 no pěkně panáčku taky se tam chystám na podzim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Díky , jdi do toho bude to stát za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 Ty tam máš trysky PP764? Moc pěknej výkon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 jj mám 764 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 17, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2013 To by slooo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Tak další novinky :) Proběhla výměna zadních tlumičů za Bilstein nástřik prahů, spodky podběhů a natření brzdičů ve skutečnosti to vypadá moc pěkně ty fotky sou takový detailní u předních kol na prahu kam se dáva origo hever tak už bylo odlouplech ten orig nástřik, jen aby ste věděli proč tam je ta prohlubenina díra tam neni jen už to bylo odlouplé a koukalo železo tak sem to pretříkal všechno z Carosol Bodyspray ještě si musím nechat namíchat barvu a nikde tu malinkou rez obrousit základ a tříknout barvou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 v pátek se mi stala jedna nepříjemnost přijedu na křižovatku stojím dávám přednost a frajer z Mercedesem Vito to kolem mě profrštěl a šlo slyšet že se mě dotknul tak sem vylezl a hnedka sem nadával , koukám že to mám strejchlí on prichází tak sem mu něco říkal on se podíval říkám proč jezdíš tak blízko vole a von že tak blízko zase nejel , říkám- bys ses mě asi nedotknul tak sme se šli kouknout k němu a ten chuj tam nic neměl a koukám že má límce a že nějak přečuhuje zadní kolo cca 7cm a odřenou gumu a říkám a ta guma je co a von hmm ,, říkám proč se tak lepíš když máš široky kola a von no já tam mám i podložky , tak sem se začal smát ,říkám jak to tedy vyřešíme a on co chceš říkám nárazník je drahej tak se na mě tak podíval :o .. říkám ne dej mi na leštidlo nebo na něco čím to sundám , tak jak byl asi vyjukanej tak mi dal 500kč tak sem mu řekl dík a čau a jel sem dneska sem přijel domu vzal technickej benzín a bylo to dole a rovnou sem mundal lištu a krytky přední a stříknul do černe (až bude čas tak udělám i tu krytku na chladiči a masku ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 500? :) měl ti dát aspoň dvojku ... práce, ta lišta nevypadá zdravě. Případně lak ... klidně víc. Já bych tak hodnej nebyl, pokud bych za to nemohl a taky by mě zajímalo, co by případně pcč řekla na ty jeho podložky. že by "hahaha"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Měl jsi štěstí, že to nebylo nic horšího, ale musím souhlasit s xshrekem, 500 Kč je dost málo, takovej člověk co má Medvěda a má tak upravený kola má určitě dost peněz a trval bych na novém laku i s lištou, protože ta zrovna nevypadá moc dobře (pokud jsi tu lištu už tak neměl) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 lišta byla zdravá ale to už je teď jedno mám v plánu přes zimu lehce změnit kola :D tak bych tel vědět váš názor jak to stříknout jestli jenom ten lem ozn. 1kou a nebo prostě celý ozn.2kou,všechno černé dát do nové barvy tu zatím ještě nemám 100% vymyšlenou ale na 80% jo , tak z barvu jaká by se hodila můžete taky navrhnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 asi spíš ta varianta 2 si myslím. Taky asi bude záležet na tom jaka barva tam bude. Jinak kolečka parádní. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 varianta 2 bude na 100% barva já přemýšlím o lesklé oranžové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 menší vize ale ty barvy nesou takový jako bych chtěl , ta oranžová se mi líbí nejvíc :) potom žlutá a zelená prosím o vaše názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Musíš to brát podle toho co se líbí tobě ale souhlasím s tebou že ta žlutá je nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 za mě zelená :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 tak sem se rozhodl pro oranžovou z Ford Focus ST (eletric orange 6FSE) jako ma Hans26 ale teď přišel z hydrografikou tak teď nevím ale nevím jestli na to budu mít tu správnou nádobu na vodu nebo prostě prostředky na výrobu :( jinak octa šlape jak hodinky dostala nové kola na zimu a loga 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 18, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2013 Barvu schvaluju já ted budu bezbarevný automobilista, celkem mi to bude chybět Já na kola jsem s tím nepřemýšlel jen na detaily ale je to také možnost ;)....nechám překvapit s čím tu mnoha členů příjde :D celkem foráky oslovila možnost hydrografiky na kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.