Guest TONY DEDE G Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Zdravým všetkých,mám jeden problém . Mám O1 r.v. 1999 auto je málo jazdené a pár krát sa my stalo že pri jazde po dialnici cca. 50km pri stálej rýchlosti 120 km/h sa mi na prístrojovke rozsvieti červená olejnička zaznie 3x pípnutie potom ešte asi 5x olejnička blikne a zhasne .ďalšia jazda je ok.Chcem poprosiť niekoho kto mal takýto istý problém o radu alebo "nápovedu" čo môže toto oznámenie znamenať alebo kde je chyba Vopred ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Listopad 27, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2012 Kamarad na skole mel olcita a byl to clovek ktery vedel jen ze to ma kola a kam se dava benzin a jednou prisel s dotazem ze mu sviti aladinova lampa. No a mi samo ze to je mazani atd ze a na dotaz jak dlouho mu sviti odpovedel ze mesic a pul a olcit stale jezdil ikdyz byla merka sucha. K neuvereni ale opravdu mozne Kamarad na skole mel olcita a byl to clovek ktery vedel jen ze to ma kola a kam se dava benzin a jednou prisel s dotazem ze mu sviti aladinova lampa. No a mi samo ze to je mazani atd ze a na dotaz jak dlouho mu sviti odpovedel ze mesic a pul a olcit stale jezdil ikdyz byla merka sucha. K neuvereni ale opravdu mozne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 28, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2012 Nedostatečné mazání oleje motoru zkontrolovat tlak oleje sundat vanu vyčistit sací koš čerpadla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubos85 Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 Ahoj lidi potřebuju poradit, nefunguje mi na přístrojové desce ukazatel oleje, ani když otočím klíčekem ani když nastartuju. Nesvítí ani kontrolka málo oleje (jestli tam teda taková kontrolka je) při otočení klíčku i když podle rysky mám olej v půlce. Nevíte kde je chyba? Nerad bych to zadřel. Octavii jsem koupil nedávno a při koupi jsem si toho ani nevšiml. Auto jsem napojil na pc a vyzkoušel jestli palubní deska správně funguje a když se má rozsvítit kontrolka mazání tak nic a ani nesvítí kontrolka málo oleje. Octavii mám rok výroby 2002 1.9TDi 81kW. Prosím poraďtě. Moc děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Na které piny modrého 32pinového konektoru přístrojové desky připojit napětí a jak veliké a jaké polarity aby se mi rozsvítila LED kontrolka tlaku oleje. Chci zkontrolovat funkčnost desky. Už se tu ptám 14 dní a nikdo mi to ještě neosvětlil, jen samé neurčité odpovědi. Děkuji. O1 2002 1.9 ASV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 macek000: proč bys to dělal tak složitě? Stačí, když si necháš auto napíchnout na diagnostiku a uděláš si test budíků, tím se ti otestují ručičky a všechny kontrolky i se zvukovým zařízením :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p.dohny Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Ahoj lidi potřebuju poradit, nefunguje mi na přístrojové desce ukazatel oleje, ani když otočím klíčekem ani když nastartuju. Nesvítí ani kontrolka málo oleje (jestli tam teda taková kontrolka je) při otočení klíčku i když podle rysky mám olej v půlce. Nevíte kde je chyba? Nerad bych to zadřel. Octavii jsem koupil nedávno a při koupi jsem si toho ani nevšiml. Auto jsem napojil na pc a vyzkoušel jestli palubní deska správně funguje a když se má rozsvítit kontrolka mazání tak nic a ani nesvítí kontrolka málo oleje. Octavii mám rok výroby 2002 1.9TDi 81kW. Prosím poraďtě. Moc děkuji. Zkus diagnostiku, jeslti je tam problém v el. tak by ti to mělo ukázat. Ostatní kontrolky se zobrazují normálně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.