Kyselinka Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Boze take susne :D ...vtedy to az zaboli, ked davas panovi z Kobry, 250€ do ruky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Mišo,toľko peňazí som v živote ani nevidel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 (upraveno) Inak ta tvoja fotka mi pripomenula, ze tolko som dostal za fajcenie na zastavke, ked som mal octu nepojazdnu a chodil som busom Pod 50€ som s autom nikdy pokutu nedostal ...vy ste tam asi z lacneho kraja. Upraveno Červen 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Ja Sem dostal minulý tyden 3eura za otočení v jednosměrce, hold levny kraj taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 (upraveno) Vlastne raz som dostal v CZ 500Kc, za prelet na STOPku v osemdesiatke...to bolo najmenej co som dostal :D To len v Bratislave je vsetko drahe, ku*vy jedni <_< Upraveno Červen 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 Tak ale v BA ťa nezastavia keď prekročíš o 10km/h.. to by museli zastaviť 4 autá z 5-tich aj to som ešte možno podcenil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Inak ta tvoja fotka mi pripomenula, ze tolko som dostal za fajcenie na zastavke, ked som mal octu nepojazdnu a chodil som busom Pod 50€ som s autom nikdy pokutu nedostal ...vy ste tam asi z lacneho kraja. Tak ale ty si vyyytrznik z BlavY chapes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 3-ročný klímový chladič... Keď si už človek myslí,že už je motoricky auto v poriadku,tak akurát sa musí niečo posrať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 No moc pekne to bublinkuje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 to spíš vypadá, že je to probroušené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Bohužiaľ aj je Na vine je spodný držiak intercoolera,ktorý bol zlomený a tak mali chladiče voľnejší pohyb ako mali mať Dnes mi už aj prišiel chladič,ktorý objednali u nás v servise,ale bol to dánsky Nissens,ktorý bol bohužiaľ strieborný a strieborný nechcem. Teraz trochu aj ľutujem,že som ho nevzal,kedže zajtra sa už mohlo ísť na plnenie klímy,ale asi si radšej predsa len počkám na origo čierny... Momentálne je auto v takomto stave... Rozobraté som to mal behom 1 a pol hodinky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Vďaka Tomášovi je auto konečne zložené a klíma chladí na výbornú Tak aspoň jedna mobilovka zo včerajšku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Nz matus :) hlavne ze to mame snad na dlho za sebou :) a mobilovka super :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Pri 236 499 km bol vymenený po necelých 8000km olej + po výmene klímového chladiča daná pred chladič aj mriežka proti kamienkom/hmyzu. Dnešná skúsenosť so sieťkou pred chladičom bola ale taká,že auto sa nestíhalo chladiť,začalo samé od seba kúriť + si zaplo vetrák na kúrenie Sieťka išla okamžite preč... Ja som to otcovi hovoril,že moc vymýšľa,ked ju vyrábal a že to je blbosť...+ Nejaká tá fotka od niekoho,kto skutočne vie čo robí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Matus existuje origo mriezka pre o2FL/S2... Rozmyslam ze ju kupim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Tomáš viem o nej,odkedy som hľadal ako má byť správne umiestnené tesnenie na intercooleri... Vtedy sa mi zobrazilo dosť obrázkov z etky :) Ja maximálne tak upravím ešte túto mriežku :jelen: Lebo oco dal na ňu ešte aj jemnú sieťku a myslím si,že tá spôsobila to prehrievanie + aj ten spodok,kde sú menšie dierky :( Dám z nej odrezať ten spodok,zhodím tú jemnú sieťku a hotovo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Nemáme,ale ked do roka spravíš 3 závažné priestupky - tuším pokuta 60€ a viac,tak ideš na preskúšanie... To uz neplati. Len ak sposobis nehodu a budu nasledky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Hm,tak to je pre mňa novinka :) Ďakujem za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Auto vypadá pěkně. Předek jsi jen nastrikal tu plastovou listu na narazniku, boky rs fl a zadek z faceliftu? Parkovací senzory před a nebo fl? Přemýšlel jsem do budoucna nad něčím podobným. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ďakujem Presne tak ako píšeš,akurát na predku je nastriekaný aj podnárazník :) Parkovacie senzory bohužiaľ neorigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2015 Takže na aute zatiaľ takmer všetko po starom,pribudli akurát koberčeky s červeným lemovaním,chrómová plaketka radiacej páky miesto čierno-striebornej,prebehla výmena krytov stĺpikov A,B,C za plasty potiahnuté látkou(z verzie s hlavovými airbagmi) :)Doma mi ale momentálne konečne leží HF jednotka 1Z0 035 729B(podporuje predfl maxík a RNS510),ktorú sa mi podarilo konečne splašiť. Už dávnejšie som premýšľal nad HF jednotkou,ale ked som občas nejakú s týmto označením zahliadol,tak bola za cenu,ktorú už nie som ochotný do úpravy vraziť... Ale keď sa objavila táto za super cenu aj s držiakom a kobercom naň,tak nebolo už o čom premýšľať,kedže kabeláž na ňu už mám doma nejaký ten čas :) Cez týždeň sa mi ju dúdam podarí konečne namontovať Fotot dodám neskôr... Aktuálne najazdené cez 240 600 km B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 A je to tam :pest:Najhoršie,že ani neviem z čoho a kedy presne sa to stalo... Naposledy som umýval kolesá v Žamberku a vtedy to tam ešte nebolo... Ale odvtedy je spravených cez 2500km... Keďže bol ale škrabanec celkom čistý,tak sa to muselo stáť nedávno. Ja sa obrubníkom snažím vyhýbať oblúkom a otec mi hovorí,že ten dnes pri obrubníku nikde neparkoval :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 To naštve, ale za chvilku přezuješ na zimní a budeš to moci nechat opravit :-) Jak ti fungují ty neorigo parkovací senzory? Koupil jsem na netu fl jednotku i s parkovákama, další 3 jsem sehnal použité, ale funkční a poslední jsem koupil nový, takže celkem 8 senzorů, doufám že všechny budou fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Neorigo senzory už nikdy viac Koleso opravovať určite nebudem,pretože ho už nikto nenastrieka tak,jak to bolo z výroby... Pozeral som si fotky v mobile,kde bolo auto odfotené 14.9. a tam škrabanec nie je vidieť,takže sa to stalo buď včera alebo dnes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Září 18, 2015 Sdílet Odesláno Září 18, 2015 To mi nedošlo, že by jsi pak musel stříkat i všechny ostatní kolesa. Jak jsi vlastně vůbec spokojen s tím podvozkem Weitec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2015 Takže HF sada už perfektne funguje - Lubino,ďakujem za kódovanie :) Najazdených máme aktuálne niečo cez 242 tis. km B) ,takže takmer 10tis. za 4 mesiace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Menšia príprava na zimnú sezónu :) Voľba padla na TS850,tak som zvedavý aké budú... Staršie Polaris 2 (4-5mm) by ešte zvládli nejakú sezónu,ale odmietam jazdiť na 5 ročných zimných gumách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 ale tie budeš mať problém natiahnuť na neptuny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 10, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Vyreze lano a pojde to :D :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2015 Jáj mám to s vami ťažké :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.