Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Je to už zopár týždňov, čo som bol kupovať nejaké veci na OII a medzi nimi bolo aj PTC :) Nedával som tomu nejaké veľké šance,že to bude PTC s riadiacou jednotkou,ktoré potrebujem a už vôbec žiadne,že ak bude s RJ,tak bude fungovať... Div sa svete,nefunkčnú špirálu z auta som vymenil za tú z druhej ruky a funguje B) Otázne je ale dokedy :D Nikdy by mi nenapadlo,že auto s funkčnou špirálou sa vykúri približne o 10 km skôr ako bez nej...

A aby som nezabudol :D Tak na ceste sú žlté žiarovky do diaľkových svetiel... Momentálne tam sú nejaké noname žlté Číny,ktoré okolo žltej asi len preleteli :rolleyes: Tie,ktoré som objednal má už odskúšané kamarát a podľa mňa svietia perfektne :wub:

post-6306-0-06096000-1457549187_thumb.jpg

post-6306-0-53007300-1457549193_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

A ideme stále ďalej :)

Síce mám doma nachystané RS pružiny,ale... Ale keďže chalani,ktorí majú tieto pružiny píšu na ne dobré ohlasy a mal som možnosť sa povoziť na OII s týmito pružinami a so 17" a musím povedať,že hlavne na priečnych nerovnostiach to bolo mäkšie :palec: Tak uvidíme ako to nakoniec dopadne :) Nechce sa mi len tak ľahko prejsť na vyšší podvozok :wub: A hlavne potom ako som išiel so známym,ktorý má chipnutú 1.9 do Piešťan na zraz cez Havran a za zákrutami som ho nechával za sebou,tak to sa už človek nechce len tak ľahko zmieriť s pocitom,že za zákrutou nechá za sebou aj výkonovo trošku silnejšie auto :D

Na leto sú už nachystané staré Neptuny, ktoré dostali nové 2 gumy Hectorra 3 a očistil som ich od asfaltu. Ročné Hectorry, ktoré boli na prednej náprave majú po najazdených 15 000km 5,5mm dezénu :lol: A to som ich veruže vôbec nešetril,v zákrutách píšťali jedna radosť :jelen: Tak hádam potiahnu ešte túto sezónu...

A pribudne ďalšia vychytávka :ph34r:

post-6306-0-30620500-1458595878_thumb.jpg

post-6306-0-31981900-1458595884_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Od minulého týždňa (251 830 km) sú na aute RS pružiny a konečne aj letné gumy :) Konečne to aspoň trocha pruží... Ale samozrejme prejazd niektorými zákrutami už nie je taký,aký býval kedysi :rolleyes:

Dnes som dal vymeniť spojku + robila sa aj geometria (252 221km) a spolu so spojkou sa už rovno vymenil aj spojkový valček. Spojková sada sa dávala LUK,keďže aj pôvodne tam bola tá istá a valček je značky Sachs :) Lamela so zotrvákom by ešte niečo vydržali,ale už mi dosť vadilo to klepanie zotrváka... Spojka ide teraz krásne ľahučko,ako by tam ani nebola :) Aj predtým išla veľmi ľahko,ale teraz je to ešte lepšie...

post-6306-0-80745500-1459281782_thumb.jpg

post-6306-0-75271300-1459281889_thumb.jpg

post-6306-0-60596400-1459282010_thumb.jpg

post-6306-0-19062700-1459282078_thumb.jpg

post-6306-0-48670800-1459282280_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Predtým tam boli Weitec -30mm a už mi bolo ľúto toho auta na priečnych nerovnostiach a tiež ma už sralo chytanie spodných plastov pri výjazde z ulice na hlavnú... Na tých RS pružinách to aspoň lepšie pruží a keď sme v aute 4,tak už spodok konečne nechytám :) Ale zase tie jazdné vlastnosti :D rs je asi najlepší kompromis medzi znížením a komfortom...

Odkaz ke komentáři

Lubo,hned prehodení pružín sa to bolo vždy odskúšať na 15",kedže som bol zvyknutý na tvrdosť s nimi,tak nech je porovnávanie rovnaké a spodok som s nimi aj tak nechytil - je to vysoká koza no :D O tom kryte pod motorom je aj škoda hovoriť ... :rolleyes:

Lumi mal som nahodené aj pružiny Eibach prokit,ktoré si veľa ľudí chváli,ale tiež to bolo také všelijaké... Na priečnych nerovnostiach to bolo trošku mäkšie oproti weitecom,ale stále to nebolo podľa mojich predstáv :) Jo a s eibachom klesol predok ešte o trošku nižšie ako s weitecmi :D Robila sa s nimi testovacia jazda a vchádzal som do jedného dvora a už bol len rachot zo spodu auta,tak som sa už nasral a išli preč... Zo začiatku ma to šúchanie na niektorých miestach bavilo,ale po čase to už človeka prejde :)

Možno sa ešte k pružinám vrátim,možno budem spokojný aj s rs,ked si na ne zvyknem... Kto vie čo ešte bude B)

Odkaz ke komentáři

Nazdar Gracho.... Dlho som tu nebol a pozeram že mas zasa veľa veľa nových veci správenych. Krasne decentne úpravy.

Ale mam otazku ohladom tých RS pružin. Na svoju RS som dal komplet štelovak podvozok. A povodny sa mi vaľa v garáži. Premýšľam že by som nahodil tiež pružiny z mojej RS na otcovu klasiku 1,9tdi. Len zatazenie na prednu napravu mame rozdielnu. Kleslo ti to realne o koľko? Oproti serii??

Odkaz ke komentáři

Ďakujem stenly,snažím sa to držať úprav vrámci decentu,nič prehnané :)

Ja som dával pružiny z TDI,takže to bude to isté váhovo ako v tvojom prípade a sám vidíš na fotkách,že predok je zarovno so zadkom... Na mm ti to presne nepoviem,lebo predtým tam boli znížené pružiny :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...