Přejít na obsah

Moje RSo TFSI Combi


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Tak se můžeme ještě vrátit k úpravě od APR. Nakonec se zjistilo, že mi tam Bořek omylem nahrál verzi pro auta s načatou spojkou. Dnes jsem u něj byl na nahrání normální verze. Jak to dopadlo se můžete podívat v grafu. Výkon je o něco větší než udávají a krouťák o 30Nm menší. Nicméně za to jsem tak trochu rád, bude to šetrnější ke spojce.

OII_2TSI_APR.pdf

Odkaz ke komentáři

Jde jen o to, co omylem nahrál tobě, a to je právě to co se tady snažím celou dobu naznačit.

Varianta pro načatou spojku je úžasný marketingový termín. A co to vlastně znamená omylem.

 

Xeer.. pokud máš sériové komponenty, tak standardní dobrý software. Aspoň nezávadný.

Vychytávku s přepínáním sw už mám vyřešenou, ale asi to nebudu aplikovat, protože je to blbost.

Ale to by bylo na delší debatu.

Odkaz ke komentáři

Nakonec se zjistilo, že mi tam Bořek omylem nahrál verzi pro auta s načatou spojkou. Dnes jsem u něj byl na nahrání normální verze. Jak to dopadlo se můžete podívat v grafu. Výkon je o něco větší než udávají a krouťák o 30Nm menší. Nicméně za to jsem tak trochu rád, bude to šetrnější ke spojce.

 

Jestli jsi si nevšiml, tohle jsem nepsal já. Sw jsem ohodnotil jako docela OK. Tebe ne. Tak, ale aspoň ze sebe nedělej .....

Odkaz ke komentáři

Takže je nahráno a odbrždíno. Snad nebude Vaškovi vadit, když to napíšu sem:)

 

V příloze jsou grafy (nevšímejte si tech nápisů, mazal jsem SPZ). Je tam serie, APR stage 1 95oct a porovnání.

Naměřeno bylo o pár poníků a Nm méně než uvádí APR. Nicméně výkon na kolech vzrostl o 43PS, což mi přijde pěkné.

 

Pocitově to jede nesrovnatelně lépe. Jak psal Vašek i na 3jku to hrabe na zimákách. Na dálnici při vyšších rychlostech to i na 6tku táhne jako blázen.

 

Teď mám ještě nějaký orientační měření pružného zrychlení a zrychlení z 0-96 (0-60Mph).

Všechny měření prováděny na stejném úseku, +- stejné podmínky a každé měření provedeno 3x a zprůměrováno. (Vše na zimních pneu a se zapnutým ASR, soft na 95oct benzín a ten také v nádrži)

 

 

- 50-120km/h na 3. stupeň

Serie: 7.79s

APR: 5.76s

 

- 50-120km/h na 4. stupěň

Serie: 10.29s

APR: 7.72s

 

-0-96km/h

Serie: 7.80s

APR: 6.65s

 

Já jsem naprosto spokojený. Sice naměřen o něco málo menší výkon než udávají a než tady dával motorpower, ale raději si nechám soft ověřený spousty zákazníky a s možností bezplatného upgrade na další stage. Nehledě na přepínání map:)

 

Díky HHS!

 

 

Konečně nějaké srovnání. :palec:

Jen by mě zajímalo, kdyby tam byla ještě mapa od michala (mvolesko) jak by to vypadalo.

Ten černý GV v úpravě od HHS měl také soft od michala a byl s tím nějaký problém, nebo už tam má také APR ?

 

Odkaz ke komentáři

Ono také nejukázkovější průběh je na sériovém HW. Neříkám, že máš špatný sw, jsem spíš zvědav, jaký bude zpětný servis v případě jakéhokoliv problému. Další je , že někde upravuješ, ale potom u MV stejně měříš. Takže si něco koupíš, a potom ověřuješ zda dobře. V součtu zbytečná drahota.

Dále nevím jak dalece řeší Michal závady na autě, ale každé druhé má problém který je potřeba nejdříve řešit.

 

Určitě se do APR zblbne ještě více lidí, ale jen dočasu , v pondělí řeším lehlou jednotku z DE a pán už nechce o APR ani slyšet. I když jejich chyba je v tomto případě hodně nepřímá. Spíš mají špatné články na druhé straně drátu. Tím to za mě vše, dále již jen srovnávací grafy a ať mluví jiní.

Pokud se najde dobrovolník, udělámí sw a přeměříme...co je lépe. Jednotku nepotřebuji mám svojí,

Odkaz ke komentáři

Hele u mvoleska jsem byl na měření a porovnával to s jeho úpravama. Mám i jeden graf TSI upraveného od něj a je tam 287PS a 388Nm, ale na aute byl Miltek výfuk a průběh nebyl zrovna moc ukázkovej.

 

Nojo tak zase záleží na tom jaký je to auto co se týče motoru a regulace ne ?

Teď mam přesně tu samou zkušenost s T5 2.5tdi. U mě průběh ukázkový a kolega má propady ..

Proto mě zajímalo, jestli jste to ještě nezkoušeli i na tvém vozu.

Odkaz ke komentáři

LukášV: Hele do tohohle já zase tak moc nevidím. Na mém se nic nezkoušelo. Zvolil jsem APR a jen sem byl u něj měřit.

 

motorpower: Já myslím, že právě zpětná podpora je u APR dobrá. Problém však je, že jsou až v USA, ale jak jsem se přesvědčil, tak mají zájem problém řešit.

Odkaz ke komentáři

... v pondělí řeším lehlou jednotku z DE a pán už nechce o APR ani slyšet. I když jejich chyba je v tomto případě hodně nepřímá. Spíš mají špatné články na druhé straně drátu. Tím to za mě vše...

 

Člověče kam až ty můžeš klesnout... Pokud řekneš něco takovýho, tak pak dokaž, že je to vina APR. Jsou to jen další plky, kdy kopeš do všech okolo a myslíš si tak, že tak přitáhneš nějaký zákazníky. Pokud by to byla vina APR, tak proč se ten zákazník neobrátil na ně, at problém řeší? Buď má ten člověk sám s něčím máslo na hlavě nebo je tvůj prst na příběhý po ocucání bezednej.... Já jsem snad ještě neviděl nikoho takhle brečet, že lidi šli jinam, jako tebe. Protože to neni diskuse, kde ty by si neplival na ostatní jak jsou špatný a jenom ty si ten dobrej a záruka kvality. Znovu si říkám, že je tě tady škoda, že přesně takový jako si ty určitě hledaj v NASA...

Odkaz ke komentáři

 

Člověče kam až ty můžeš klesnout... Pokud řekneš něco takovýho, tak pak dokaž, že je to vina APR. Jsou to jen další plky, kdy kopeš do všech okolo a myslíš si tak, že tak přitáhneš nějaký zákazníky. Pokud by to byla vina APR, tak proč se ten zákazník neobrátil na ně, at problém řeší? Buď má ten člověk sám s něčím máslo na hlavě nebo je tvůj prst na příběhý po ocucání bezednej.... Já jsem snad ještě neviděl nikoho takhle brečet, že lidi šli jinam, jako tebe. Protože to neni diskuse, kde ty by si neplival na ostatní jak jsou špatný a jenom ty si ten dobrej a záruka kvality. Znovu si říkám, že je tě tady škoda, že přesně takový jako si ty určitě hledaj v NASA...

 

Bohužel mě tam nehledají, ale bývalý spolupracovník dělá kousek vedle.

Stále jsi nepochopil, že mi nevadí APR jako takové, používám i jejich komponenty, jako spíš dealerský způsob úprav.

 

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že dnes nedělám, a mám čas cucat prst, tak jsem ještě vycucal jeden mail...

 

    • Dobrý den
      Rád bych nabídl spolupráci v podobě dodávek kvalitních dílů pro úpravu vozů na vyšší výkon. Sám jistě máte spoustu zákazníků, kteří se nespokojí pouze s chipem, ale chtějí vyšší výkon, kde jsou hardwarové úpravy nutností. Na druhou stranu není vždy ideální, když k Vám někdo přijede s namontovanými věcmi, o kterých nic nevíte a díky kterým se nakonec i zaseknete při ladění. To kolikrát zákazník nechápe a častým viníkem v jeho očích je úpravce Řídící jednotky. Proto si myslím že by pro Vás bylo zajímavé, jak po stránce finanční, tak po stránce kvalitativní nabízet ověřené díly v podobě balíčků pro danou úpravu. Mohu nabídnout velkoobchodní slevy na produkty firem Forge Motorsport, LOBA Motorsport, Turbo Dynamics, Milltek, Blueflame Performance, BCS Automotive, HMS Tuning, SuperPro, Eibach, KW, Weitec, Solo Werks, Integrated Engineering, CTS Turbo, AUTOTECH, THS Performance, GFB atd atd. U většiny těchto produktů jsem jediný, který zde tyto produkty nabízí a ve většině jsem i jejich oficiální nebo výhradní distributor do ČR. U většiny zboží se sleva pohybuje kolem 10-15%. Lze nakombinovat výfuky, sání, intercoolery atd a vytvořit z nich balíčky, pro které byste připravil úpravu řídící jednotky pro Vaše zákazníky. Já sám nemam problém Vás v případě spolupráce doporučovat svým zákazníkům. Myslím, že by tato spolupráce mohla být výhodná pro obě strany a Vám by mohla poskytnout jistou konkurenční výhodu v podobě nabídky pokročilejších přestaveb. Jen namátkou jaké by se daly udělat balíčky úprav:

      2,0 TFSI a TSI na výkon 270hp, 350hp, 400hp, 460+hp

      2,5 TFSI na výkon 450hp, 500hp

      3,2 VR6 na výkon 260hp, 280hp, 350hp, 400 až třeba 800koní.

      5,2 TFSI na výkon 720hp a 800+hp
      3,0 TDI na výkon 370hp

      atd atd.

      Pokud máte zájem, můžeme dát dohromady tyto balíčky s komponenty značek, podle vašich preferencí nebo to necháte na nás podle našeho doporučení. Od začátku se zaměřuji na kvalitní komponenty ověřených značek. Nenabízím zde žádné čínské kopie ani jiné produkty, o jejichž kvalitě si nejsem 100% jistý.

      S přáním hezkého dne

      Bořek Hudák


      Autor asi bude vědět, potom jsme měli domluvenou

      schůzku, a nic. Je vidět, že jsem o nic nepřišel. To, že nedrží slovo je přeci maličkost. Já však takovéto z..... max nesnáším . Nicméně APR a REVO nebyly jedinné oslovené firmy. Zřejmě můj objekt nebyl shledán marketingově vhodným.

      Nezbývá mi než dále vozit komponenty z německa, sice komplikovaně, zato však delší cestou.

 

Upraveno uživatelem motorpower
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...