Vasekk Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 To uz si na tom tak spatne, ze se musis chytat kazdeho stebla? Radeji se soustred na svoji praci a pokud budes dobry jak pises tak si k tobe lidi cestu najdou. Timto chovanim si akorat skodis a odhanis potencionalni zakazniky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 S tím souhlasím. Reference od několika členů špatné nejsou, ale právě pro toto chování nechám auto raději buď bez chipu, nebo pojedu jinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Zrovna jsem vcera chtel napsat, ze si spis tim co tu predvadi skodi a to nejsem potencionalni zakaznik ani HHS ani motorpowera. Snaha se v tomhle vlaknu zakazdou cenu zviditelnit at uz kritikou neci prace nebo ukazkou sve prace mi prijde az komicka nicmene se zda byt beznou praxi soucasne doby. Na nekoho by to az mohlo pusobit ze je to proste snadnejsi, snad to nefunguje na kazdeho. Z meho pohledu by tedy bylo prospesnejsi pro obe strany kdyby se to vratilo k tomu ze PC se pouzije primarne na vyjednani lepsich cen komponent nebo kvalitnejsich komponent (pokud to jde) aby ve finale zakaznik (o kteryho se tu svadi boj dle meho spatnym zpusobem) byl spokojenejsi nez na "blaming" konkurence. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HHS_Bořek Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Motorpower: Já teď nechápu, na co narážíš. Nabídl jsem ti spolupráci v podobě dodávek věcí, ne spolupráci jako, že bys byl muj nějakej výhradní ladič nebo co. Prostě normální velkoobchodní spolupráce. Ty místo toho, aby sis vybral, co by si potřeboval, tak si mi zavolal někde z chalupy, když si přehraboval seno a začal si do mě hustit co vše je špatně a já nevim co, místo toho, aby sis vybral, co je pro tebe důležitý a mohlo tě to posunout někam dál. Na první schůzku jsem se omluvil, jelikož jsem v termínu schůzky ležel s nějakou virózou a na další jsme se nedomluvili. A jelikož se pak dost změnil kurz díky intervenci ČNB, tak jsem musel předělávat ceníky a to už se po fórech začaly řešit různý věci, díky kterým mi i přešla chuť... APR, REVO atd jsem řešil úplně mimo, protože k tomuhle jsem se chtěl stejně dostat už od chvíle, kdy jsem začal podnikat, to s tebou nemá co dělat... Dál nechápu, co ti vadí na způsobu dealerství APR, BSR, REVO atd... Že nemáme brzdu na něco, co je ověřený a bezpečný. Vždyt ty se kasáš, jak ladíš a brzdu máš sotva dva roky... Já tě prostě nechápu. S navážením se si si začal ty, i mě je tenhle způsob komunikace dost nepříjemný, ale já už prostě nevím jak na tebe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Ještě k brzdě, tu mám sice 2 roky ale na Jarově jsem jí využíval už 10let předtím. A právě díky svému zařízení mám přehled o " práci jiných". Někdo jste tu brždění zpochybnil...před pár dny jsem měřil po DP a výsledek byl stejný. Rozdíl 8Nm a 0,3 PS je celkem věrohodný výsledek. Jen namátkou, šlo také o renomovanou firmu, kde unisoft selhal. APR sice vypadá velmi dobře, to REVO také, ale diskuse začala tím, že jsem Vasseka zval na přebrždění s tím, že parametry nebudou takové jak se slibuje. Což je v podstatě pravda. Dokonce ani nevyužil nabídky zdarma. Možná si škodím, ale přesně před deseti lety jsem podobným způsobem přesvědčoval, že ABC také není košér. Schytal jsem to dost podobně. S tím, že pomlouvám perfektní firmu. A dnes je z pomluvy obecně známá pravda, Situace je horší v tom, že Abcéčko bylo jedno, dnes jsou takových firem tisíce. Svoje úpravy budu letos postupně rozmisťovat k ceníků a každý se bude moci rozhodnout. Zda za méně peněz více muziky, nebo si nechat vymýt mozek a za hodně peněz mít vlastně standard. Určitě nejsem dobrý v marketingu, jsem úpravce a ne obchodník. Je mi jedno zda mi to zde uškodí, to už jsem zažil za komančů. Prostě nemám rád přiblblá a zmanipulovaná stádečka. Ať si to každý přebere jak chce. Hezký večer.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 jééé, tady je to pořád stejné a pořád dokola, ono se stejně za chvíli chipovat nebude, už teď jsou nová auta , resp. jejich komponenty, jako převodovka, poloosy, spojka atd., nadoraz k výkonu a krouťáku motoru, takže bude potřeba vyměnit půlku auta a pak teprve chip .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Jojo, je to tady pořád dokola jakoby to někam vedlo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Hoši, co to je tohle..? Zase akorát hovna hovna... A v čem má motorpower pravdu je to, že určitě není dobrý v marketingu... Upřímně tady říkám, že tvou práci nezpochybňuju, děláš to nějakej pátek, takže pravděpodobně co děláš.. Sám, když jsem řešil, kde chipnout TSI, jsem dost uvažoval o tom, že se s tebou domluvím, ale po tom, co jsem četl tvé příspěvky jen tady na OC fóru, jsem tuto možnost rychle vyloučil... A když někdo říká, že je mu jedno, že přijde o potencionální zákazníky, tak to asi taky mluví za sebe, ne? Nechť si tohle každý přebere, jak chce... p.s. Vašku, sorry za plevelení.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Na straně jedné souhlasím, že forma je důležitá a špatná forma odrazuje a i u mně to obecně platí (a i u motorpower, on ví, co si o tom myslím, ale starého psa novým kouskům nenaučíš :-) ), pokud nemám jiné vstupní údaje. Ale pokud vím, že je něco dobré, nebo někdo dobrý, protože to/ho mi bylo doporučeno na základě reálných zkušeností, tak bych se pokládal za opravdu velkého ....., pokud bych radši zvolil něco, co hezky vypadá před tím, co je opravdu dobré. Toto je ale obecně české/slovenské specifikum, koupíme radši něco s hezkým obalem, hezkou reklamou, než něco, co je z kvalitních surovin, ač to vypadá hůř a neběží na to všude reklama a prostě se rádi necháváme opíjet rohlíkem :-) Jinak, opravdu bych to tady snad i smazal, jsou to docela osobní útoky z obou stran (a je fuk, nakolik oprávněné) a bez ohledu na formu to je OT. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 BT prodano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Ty voe, jak ty to děláš? :D :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 no já už si půjdu pomalu přeleštit MTM :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Nova kola objednana. Jen prozradim vahu 9.6kg :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Únor 14, 2014 Sdílet Odesláno Únor 14, 2014 Takze musim tahat 4x 9.6 kg? To bude drahy pane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 17, 2014 Sdílet Odesláno Únor 17, 2014 Něco jako OZ Superturismo, třeba? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Něco z mojí zahrádky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Asi dobrý hnojivo! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 ty voe to je brutalita!To jsou kolikatky?370? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Asi dobrý hnojivo! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 takove ty kvetinkove kolik by byla cena za komplat brzdy a budou sedet na O2? kdyztak sz klidne ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Trochu udrzby a upravy. Nahozena APR pumpa, RS4 tlakovy ventil a nove voditko pumpy. Doporucuju vsem pravidelne menit. Auto ma 74tis km a takto vypada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 paráda . U toho RS4 ventilu jsi to dělal přes sání nebo sání dolu ? Jinak moje vodítko po cca 30t km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Přes sání. Kámoš si na to udělal přípravek, jinak to nejde. Vodítko pěkně v řiti taky. To už bylo s pumpou že? Já to budu měnit každou výměnu oleje ted. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Jj, tohle bylo už po upgradu pumpy. Těd už mám v autě třetí vodítko , tak jsem zvědav co vydrží, určitě až se bude dělat olej tak ho překontroluju popřípadě vyměním. Přes to sání na to jsem někde koukal že na to musí být přípravek. Pocítil jsi nějaký změny po upravě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
swenak Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Jen technická, je to zdvihátko ventilu (http://www.cc-autodily.cz/zdvihatko-ventilu-1 - 06D109309C), aby to pak jiné nemátlo a nehledali tam další díl ;) Mělo by stačit vzít očkový klíč, zkrátit ho a proříznout, aby šel převléknout přes vedení paliva. Co se týče změny, to pocítíš, pokud se nepletu, leda by SW měl požadavek přes 130barů, což by původní ventil již přepustil, RS4 přepouští myslím až při 136barech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Vycházel jsem z této tabulky. Samozřejmě má to smysl pokud to mapa vyžaduje. Všechny Stage 2+ chcějí přes 130barů. RS4 ventil až tak potřeba není, ale dává větší prostror pro vstřikovače, takže proč ne, když už byla pumpa venku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.