Mishaw Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Tím, že Vašek napsal, že nikdo tu neumí dělat TSI, tak tím zpochybnil práci Motorpowera, Profituningu, BSR Czech, MTM. Je to ale jedno, je to jeho názor. Podle mě Motorpower není konkurence pro APR CZ, každý má úplně jiný zákazníky (např. tady Vašek). Někdo je rád, že si může odladit auto sám a brzdě podle grafů a někdo naopak sází na unifikovaný odzkoušený soft od APR. Přeji hezké svátky a Tobě Vašku držím palce, ať Okta drží! Je nádherná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 (upraveno) Honza 9007: huráááá Upraveno Prosinec 22, 2013 uživatelem mstoces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrspet Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Já mám naladěno od Petra (Motorpower) a jsem max. spokojený. A dílnu má taky pěknou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Ono to je pořád dokola. Každý si nechá auto dělat tam kde se mu zalíbí a tady by se mělo řešit jak to funguje a nééé proč jsi to neudělal tam a tam a proč jsi nejel tam... Jak píše Honza, radši se o něčem co tady foru ještě neni něco dozvím... Ale dělejte si co chcete, musel jsem si napsat svou odpověď, protože chudák Vašek tady má 2 stránky s prominutím hoven... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 BSR, MTM je take unifikovany soft, ktery jak jsem psal nenabizi vyssi stage. Ceske firmy jako Motorpower a Profituning me nepresvedcily svymi vysledky o tom, ze je to to, co chci. Tecka. Vice to nema smysl resit. Btw uz se tesim na leto a samosvor, protoze ted neni auto schopno ten vykon prenest na silnici jak bych si predstavoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Pitrspet: bylo možné znát více detailů o upravě? 199KW nebude jen software. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrspet Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Tak jak jsem auto přivez skoro série tak ho naladil, před laděním naměřeno 166kw, po ladění 199kw 365nm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Takze zakladni chip +44 koni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrspet Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Asi tak . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 a nebude problém v tom základním měření místo 147kw je 166kw? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 BSR, MTM je take unifikovany soft, ktery jak jsem psal nenabizi vyssi stage. Ceske firmy jako Motorpower a Profituning me nepresvedcily svymi vysledky o tom, ze je to to, co chci. Tecka. Vice to nema smysl resit. Btw uz se tesim na leto a samosvor, protoze ted neni auto schopno ten vykon prenest na silnici jak bych si predstavoval. Přímo tohle na stránkách HHS tedy přesvědčilo i mě... http://www.hothatchshop.cz/informace/projekty/vw-golf-5-gti-k04-upgrade Ale hlavně předpokládám 370 změřených. Co je na tom špatně?? Jinak by asi bylo dobré ti to tu promazat, ale to si domluv s adminem. Tím to za sebe končím, vzhledem k tomu, že to tu " žije " tak přeji všem kdo čtou krásné vánoce i za sebe a ježdění bez nehod v příštím roce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HHS_Bořek Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Co by na tom bylo špatně? Ano úprava je změřena. Graf jsem sem nedal, protože se auto potřebovalo lehce hardwarově doladit. To se udělalo a auto funguje jak má, jen majitel ještě nebyl na brzdě. Už se tu neshazuj prosimtě. Vašek měl na výběr, vybral si APR, tak to polkni a zvykni si na to, že lidi si občas vyberou i něco jinýho, než tlučhubu Motorpowera... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Doporučuju kouknout na celé video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 a nebude problém v tom základním měření místo 147kw je 166kw? Stejná otázka mě napadla taky.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Mustafa....no coment. Martyp...nevím o které auto přesně šlo, ale je běžné , že koncernové vozy mívají více než je udávaný výkon. Je to dané strategií koncernu a určitým alibismem vůči zákazníkům. Takže pokud přijede auto v dobrém stavu, s dobrým palivem, je hodnota okolo 220PS normální. Neznamená to však že 200 je špatně. Pouze se nedocílí takového navýšení, což je logické. Proto každé auto měřím, protože se liší kus od kusu, a i zánovní auta mohou mít problém. To, že na auto nahážu věci za sto tisíc, ještě neznamená , že je ok, může mít třeba drobný problém a dokud není odstraněn, tak těžko mohu očekávat solidní parametry. Vassek... hezké video, ale ne s tvým autem. A to je celkem zásadní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Porad to je unifikovany software podle tebe. Klidne ti takovy video udelam taky. Predpokladam, ze redaktor graf videt nepotreboval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Vašku to tvoje auto má úroveň. Nezbývá než popřát ať si ho jenom užíváš. Video zajímavý, občas je škoda, že člověk nedisponuje bezednou kapsou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 To jsem se zase pobavil. Jsem rád, že tady vznikla taková debata. Teď jsem se opět přesvědčil, že neupravovat motor bylo moje nejlepší rozhodnutí. Protože kdybych to udělal a napsal sem tak bych to auto pak musel prodat, protože bych se dozvěděl, že je všechno špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Asi tak no.. každej je chytrej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Zítra jedu taky na úpravu APR. Sice Stage 1, ale bude se i měřit, takže bude i "důkaz" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Tak to jsem na to zvědavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Zítra jedu taky na úpravu APR. Sice Stage 1, ale bude se i měřit, takže bude i "důkaz" :) Taky mě to hodně zajímá.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Takže je nahráno a odbrždíno. Snad nebude Vaškovi vadit, když to napíšu sem:) V příloze jsou grafy (nevšímejte si tech nápisů, mazal jsem SPZ). Je tam serie, APR stage 1 95oct a porovnání. Naměřeno bylo o pár poníků a Nm méně než uvádí APR. Nicméně výkon na kolech vzrostl o 43PS, což mi přijde pěkné. Pocitově to jede nesrovnatelně lépe. Jak psal Vašek i na 3jku to hrabe na zimákách. Na dálnici při vyšších rychlostech to i na 6tku táhne jako blázen. Teď mám ještě nějaký orientační měření pružného zrychlení a zrychlení z 0-96 (0-60Mph). Všechny měření prováděny na stejném úseku, +- stejné podmínky a každé měření provedeno 3x a zprůměrováno. (Vše na zimních pneu a se zapnutým ASR, soft na 95oct benzín a ten také v nádrži) - 50-120km/h na 3. stupeň Serie: 7.79s APR: 5.76s - 50-120km/h na 4. stupěň Serie: 10.29s APR: 7.72s -0-96km/h Serie: 7.80s APR: 6.65s Já jsem naprosto spokojený. Sice naměřen o něco málo menší výkon než udávají a než tady dával motorpower, ale raději si nechám soft ověřený spousty zákazníky a s možností bezplatného upgrade na další stage. Nehledě na přepínání map:) Díky HHS! OII_2TSI_serie.pdf OII_2TSI_APR.pdf OII_2TSI_APR_vs_serie.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HHS_Bořek Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Super. Díky za shrnutí a za změření toho zrychlení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Sounds fuckin' good.. Mě dobře dráždíte.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 krucis, to vypada pekne :))) ze bych sel utracet :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Tak ono záleží na benzinu, ty jejich udaje jsou s 98 oktany. Jinak pekne, jen ja zase nic :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Jojo ty údaje tam mají s 98. Bohužel jsem ji nestihl sehnat, tak aby byla v co nejvetsi mire v nadrzi, tak se merila 95 mapa:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 koukám teď na ty grafy a přijde mi to haluz. To mi vysvětlete jak může být rozdílný ztrátový výkon? Serie 88PS, APR 62PS a když kouknu třeba na graf Motorpowera tak 48PS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aXerrr Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Tak přesně tohle mi taky vrtá hlavou, moc tomu nerozumím. Teď jsme si všiml, že jsem to zrychlení napsal špatně. Měl jsme tam 70-120, ale ty časy jsou pro 50-120:) Už je to opraveno! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.