Přejít na obsah

Moje nová láska :)

Doporučené příspěvky

Zdravím drazí členové.

Tak jsem se rozhodl Vám sem dát i svoji lásku. Mám ji sice zatím jen 3 měsíce, ale jsem s ní skoro 100% spokojen. Až na nynější menší defekt s cenrálem :-(

Auto má ještě dost vzhedových vad, ale určitě je časem doladím. Křídlo, výfuk, skrábance a promáčkliny, kola!!! :-D

Důležitý je, že je moje a doufám že mi dlouho vydrží :-)

post-11391-1304692151_thumb.jpg

post-11391-1304692157_thumb.jpg

post-11391-1304692163_thumb.jpg

post-11391-1304692172_thumb.jpg

post-11391-1304692186_thumb.jpg

post-11391-1304692203_thumb.jpg

post-11391-1304692218_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
mám dotaz ... jak hraje to tvoje JBLko ??? jde dobře slyšet zkrt auto :lool: třeba na 50m ?? :D

Hraje luxusně... kdybych věřil zadnímu sklu že nepraskne, tak to solím i víc :-D každopádně se s tím dají pořádat soukromé párty i před diskotékou :-D s otevřeným kufrem :-D

Odkaz ke komentáři

Moooc pěkná okta pane!! Jediné co bych já dal pryč je ten výfuck k nebi otočený,ale je to tvoje auto tak si to utvářej k obazu svému. Fotečky pěkné,to je na oc šestka,že? Stojíš na stejném místě kde byl poslední srázek Pražáků :D Tak se přijed podívat 17.5 v 17.30 do Letňan kde je další srázek,. Více najdeš ve vlákně regiony-hlavní město Praha. Mnoho spokojených km s oktou!

Odkaz ke komentáři
Moooc pěkná okta pane!! Jediné co bych já dal pryč je ten výfuck k nebi otočený,ale je to tvoje auto tak si to utvářej k obazu svému. Fotečky pěkné,to je na oc šestka,že? Stojíš na stejném místě kde byl poslední srázek Pražáků :D Tak se přijed podívat 17.5 v 17.30 do Letňan kde je další srázek,. Více najdeš ve vlákně regiony-hlavní město Praha. Mnoho spokojených km s oktou!

díky moc... taky mi tam moc nesedí, chtěl bych rovnej, ale tenhle tam byl a zatím novej nemám :-D jinak na sraz se bohužel nedostanu (nejspíš) opět práce :-( ani ten sraz na šestce jsem nestihl, kvůli práci... a to jsem stál jen o pár kiláků dál :-D u KFC u Globusu na Zličíně :-D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Bohužel se koupě kol musela odložit kvůli 3-měsíční nemoci... i ostatní plánované úpravy se posouvají na neurčito... podložka slouží přítelkyni jako držák na mobil, to nemůžu vyhodit :-D myslím si že maska od Milotecu je hezčí než origo, ale každej máme svůj názor :-D jinak díky moc za příspěvek...

Odkaz ke komentáři
Kaslat na podlozky :palec: ! Prve by som menil asi tie sede plastyv introsi, bo s tymi sedadlami to proste ee :D

Hodlám změnit... půjdou buďto do černé barvy, nebo je polepím nějakou náhražkou... uvidí se podle financí... zatím ale odloženo :-(

Zdravim sefe :D co kdybych Ti nabidl zadni facelift naraznik s vyrezem na vyfuk? :D :D

nazdar... zájem by určitě byl, ale finance zatím ne, takže bohužel :-(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...