ligimaster Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Mam octaviu 2 rok 2005 chcem sa spytat či majú všetky octavie kontrolku hladiny kvapaliny v ostrekovačoch lebo vôbec nevidno do nádržky a kontrolka nie a nie zasvietiť aj keď je už nadržka prázdna. A je tu niekto kto by domontoval tempomat som zo severozapadu slovenska okr. Čadca. Môže byť aj v čechach respektíve na morave do nejakých 100 km. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Ne, každá O II kontrolku ostřikovačů nemá, dá se dodělat. Tempomat dělá Vaša Prostějov 167 km http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=759 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Mňa zaujíma,či sa dá dorobiť snímač hladiny kvapaliny do ostrekovačov? Nádobka je 5,5l ,auto nemá ostrekovače na svetlá,Ambiente,MR 2005(12/2004) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 18, 2012 Sdílet Odesláno Duben 18, 2012 dá se dodělat, minulý týden mi to rolbař dělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkyork Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Zdravim chcem sa opytat ci nieje niekto z vychodneho slovenska najlepsie okres presov a okolie, co vie dorobit ten snimac hladiny ostrekovacv a kolko to stoji material +montaz (octavia II 2005/12 bez maxidotu). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Strasne ma prekvapuje Octavia v niektorych veciach... Nema blbu kontrolku na ostrekovace, neukazuje opotrebovane brzdove dosticky, spolujazdcove sedadlo nema snimac zapnutia pasu, maxidot nema datum t.z. ze na dianostike neukaze pri chybe datum ale km, nema to osvetlenie cloniek atd. Setrenie hnus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkyork Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 Ma niekto nejaky navod, postup? Aky treba potrebny material, kam sa topresne napaja + postup kodovania? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
autickar Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 tomxass co ti poviem ono proste je to tak, s niektorymi vecami si nepomozes. Ked ti tie veci vadia, tak treba riesit ine auto. Ina rada podla mna v tomto smere nejestvuje :) alebo potom postupne veci dorobit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Březen 29, 2017 Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 Chtěl bych poprosit, jestli by se nenašla nějaká dobrá duše a neřekla mi čísla dílů pro tu kabeláž. Resp. origo konektor jsem si nikdy nevyráběl a potřeboval bych vědět, jaký konektor je potřeba pro tu 2pólovou svorkovnici k čidlu a následně jaký pin, či jak to nazvat je do přístrojovky. Kostra bude předpokládám očko. Nádobka, čidlo, atd. je jednoduché pro mě dohledat, ale ty piny... Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Nikdo by nenašel chvilku na můj předchozí dotaz? :unsure: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 A co za to¨? Co máš za auto? FL nebo předFL? 1J0 973 202 je konektor, normálně ho koupíš i na vrakovišti s kouskem drátů, takže nemusíš řešit piny. 7M0 919 376 čidlo 7M0 919 376 těsnění Pak je důležité jaké máš budíky a jaký je tam konektor, liší se piny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JaneCk Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Díky moc. No a co bys chtěl? :-) Auto je 2005 Budíky mám maxidotí (dodělávané), mají kontrolku tempomatu. Že se liší piny - to máš na mysli vzhled pinů nebo i jiné pořadí? Ještě jednou díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pierre Odesláno Duben 11, 2019 Sdílet Odesláno Duben 11, 2019 Ahoj, nesvítí/není funkční kontrolka ostřikovačů. Dá se vyměnit? Četl jsem tu, že v některých verzích nemusí být. Plně si to nevybavuji, ale když jsme ji koupili, tak mám pocit, že svítila vždy při kontrole při startování. Mám v autě jednu z nejvyšších výbav. Takže by mě absence této funkce překvapila. Ostřikovače světel dost cákaj, takže už mi několikrát došla voda, aniž by mě o tom auto informovalo. Respektive, kde najdu senzor v nádržce, jestli je vůbec vidět... jako vodítko, že tam ta funkce vůbec je. Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skalickyd Odesláno Duben 17, 2019 Sdílet Odesláno Duben 17, 2019 Když tam máš ostrik světel tak tam hlídání určitě je ,asi špatný čidlo, aby ses tam dostal tak musíš sundat nárazník, pak tam je číslo na levý straně nádobky Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.