lubinob Odesláno Říjen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2011 Díky Duri, asi je to tak nastavené na všetkých.. CJ, tu nejde o aerodynymiku.. ;) Vojto je krááásna.. uvidí ako tam budú plastíky vyzerať keď budú vo farbe, možno potom niečo nenalepí.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Biela klasická RSa, chválim výber motora, skôr každý dnes objednáva TDI Doplním do štatistík, za október pribudnú minimálne 2 biele a 2 modré, zaitaľ viem o týchto. Plasty sa nepáčia ani mne, keď už ich tam ale chce mať, tak nech ich dá do bielej farby. Modré parkovačky síce sú osadené, ale nie sú zapojené - preto ani nesvietia. Koberčeky buď zmenili od MR2012, alebo ich vymenili v predajni - RS koberce majú šedé lemovanie, fotka je v mojej téme v prvom príspevku http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10065&st=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Benzín bol jasný hneď od začiatku, o TDI ani neuvažoval.. ;) Plasty budú komplet biele, už sú v autorizáku na lakovanie.. Aj predajca mi povedal, že asi nie sú zapojené tie parkovačky, tak si to tipol správne.. :D S kobercami nerobil nič, takto to došlo z výroby.. asi zase nejaké "šetrenie".. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Ad koberce: kua tak to je sila!!!!!!!!!!!! Je to síce chujovinka ale... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 kua chlapi ta Rs je ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 (upraveno) Plastíky už sú nalakované.. zatiaľ len tak položené.. :) jedna nová drobnosť v taxíku.. ;) takto vyzerá kožená radička po 165t km.. Upraveno Listopad 6, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Môj názor sa nezmenil ani po laku, lišty Ešte tá zadná, inak ee... Radička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 mracitka ano, zadni lista 60ano/40ne a predni urcite ne.. dalsi cast SUPA na Octe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Každému sa páči niečo iné, keby máme všetci rovnaké autá nebolo by na čo pozerať.. ale tú prednú by som nedával ani ja.. a radička je OII FL.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 (upraveno) neviem zvlastny vkus nevyzera to zle ale ani to tam uplne nepasuje :D ked sa mu to paci tak prosim inac farba nadhera biela je pekna elegantna a sportova zaroven a ta radicka kde si ju kupil lubo ?? pisal som badys-ovi zatial mal vsetko vypredane a este sa neozval ze uz su a ta moja sa uz trha mierne :D Upraveno Listopad 8, 2011 uživatelem juraj351 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Každému sa páči niečo iné, keby máme všetci rovnaké autá nebolo by na čo pozerať.. ale tú prednú by som nedával ani ja.. a radička je OII FL.. ;) ja mam Prima Classic a radicka je uuplne jina prisla mi jak ze Supa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2011 (upraveno) juraj tá radička je od badysa.. asi som bol rýchlejší.. :D tak Prima classic má nejakú gumenú hračku asi.. a ďalší upgrade žiaroviek keďže už sa všetky "lepšie" vypálili a naposledy som dával hocičo čo mi prišlo pod ruku a svietilo.. :D Upraveno Listopad 10, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Dnes dostal taxík "malý" servis.. - vymenený motorový olej + filter, - vymenená dvojhmota, ďalších 15t km by asi už nevydržala, - vymenený olej v prevodovke, bolo tam až pol litra oleja z výrobcom udávanej dvolitrovej doživotnej náplne.. a zajtra už aj ja prezujem na zimné.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Na kolik te vysla ta vymenená dvojhmota??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Jo dvojhmota, ta se i u me hlasi o slovo. Mam pocit ze Lubinovy to bouchalo vic tak uvidime. Jaky vyrobce tam byl, a jakeho jsi dal? Vymena setu I se spojkou nebo jsi to nechal rozebrata by se zjistilo co tam je a podle toho se vzal setrvak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 no u mňa to bolo trochu inak.. ešte v záruke mi menili spojku ale samozrejme dvojhmotu nevymenili.. tak som vedel kód spojky a podľa toho mi Martin - jELDA z CC autodíly zistil že tam mám Sachs a podľa toho mi dal samotnú dvojhmotu Sachs.. to bolo ešte minulý mesiac ale až teraz som prišiel na radu u kamaráta v servise.. a je to neskutočný rozdiel, to auto celé stíchlo nielen na voľnobeh ale aj počas jazdy, teraz ide tuším aj lepšie ako keď bolo nové.. :) Keď sa nemýlim tak je to tento.. http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=125010314 Za prácu som ešte neplatil a asi ani nebudem.. fungujú protislužby.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 to je dobra cena.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 (upraveno) no to je.. a Martin dal ešte nejakú 100vku dole.. tak bolo dnes aj prezuté na zimné, letné boli pekne umyté.. a niekto tu minule chcel vidieť celú tú tetu na stene.. :D hneď som aj nahodil zimnú clonu na masku.. a malá skúška tjuningu.. viem že kvalita nič moc, fotené narýchlo mobilom.. Upraveno Listopad 24, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Ty setrváky jsou různý pro různý výrobce spojek? jako jde mi o to jestli už z výroby bylo víc druhů spojek, takže se stejným kódem motoru můžu mít jiný setrvák? zjišťuju až mě to taky postihne abych věděl :) dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Presne tak, stejny kod motoru a muze tam byt upne jina spojka i setrvak.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Aha a jak zjistim co tam mam? :D krome toho ze to rozeberu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 skús napísať Martinovi z CC autodíly, myslím že to vie zistiť podľa VIN.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 teda chlapci ja vam do toho nechci kecat, ale podle me nejde mit spojlu LUK a SACHS setrvak. Proto se musi resit co tam je ze jo, podle vseho podle VIN to nepoznas protoze tam davaji co jim prislo pod ruku. Takze rozebrat nebo objednat rovnou komplet od jednoho vyrobce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 to som ani nepovedal že to ide hocijako kombinovať.. ak máš niekde pri 200t km tak je najlepšie vymeniť celý komplet.. ale keďže mne pri 105t km menili spojku a vedel som akú tam mám tak som teraz vymenil len zotrvák.. keď to bude znova tak isto trieskať tak už logicky vymením celý komplet.. Nie som si tým istý či to vie zistiť podľa VIN, ale na Passata mi podľa VIN poslal presne ten istý komplet čo tam bol.. za opýtanie nedáš nič.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Včera ďalšie malé výročie.. ;) a po prezutí na zimné klesla spotreba o pol litra.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 21, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2011 pekne cisla Lubo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 po dlhšom čase je to tu zase.. pár foto trošku zasoleného taxíka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 Hoj Lubine... Jak dopadli klicky??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 16, 2012 Sdílet Odesláno Únor 16, 2012 prečo si vymenil LED smerovky za Diademy? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Klučky sú ešte doma, budú sa montovať budúci týždeň.. ;) LED smerovky tam už nie sú asi rok a pol.. svetelný kužel tej LED bol menší a neodrážala sa tak v parabolke, za slnečného počasia boli slabo vidieť.. a občas pri daždi vyhodil maxík vadnú žiarovku.. tak išli všetky štyri smerovky diadem a je pokoj.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.