Ol@f Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 aaaaaa bude facelift, doufam ze posadka v pohode. To jedno kolo vypada jako by se o neco dost sprajclo, obrubnik nebo nejakej mostek na posyp ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 :( a ty jsi v pořádku? vezl si někoho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Tak snad to bude bez zranění a plechy vem čert né.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Lubo píše, takže je v pohodě. Jen přemýšlím proč si k tomu autu čichá ten pes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Som v pohode, airbagy nevyleteli.. bol som sám v aute, šmyk na štrku a trafil som kamarátove auto.. Ondro facelift nebude, ľavá strna je dobrá a dokonca ani pravý blatník sa neposunul.. takže toľko mi poisťovňa nedá aby som to celé prerobil.. a psovi asi voní zmes z ostrekovačov.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 pocitat ti budou ceny z autorizaku abys nebyl prekvapen :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 hlavne ze ti nic neni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 .... tak hlavně, že jsi v pořádku a na Face to vyjde určitě B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 sry za OT, ale pojišťovna vyplácí prachy na ruku nebo čeká na faktury ze servisu?? . nemám v tomhle moc jasno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 hlavne,že si celý ...aspoň budeš mať novú farbu na blatníku,ktorá už bude mať hádam správny odtieň :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Práve ešte riešim s leasingovkou či mi povolia opravu rozpočtom.. ale majú tam finančné obmedzenie a som nad limit tak neviem či sa mi podarí vybaviť výnimku.. keby áno tak uvidíme čo z tej opravy vylezie.. :D ale ak nie tak to bude musieť ísť do autorizáku takže bude len pôvodný stav.. Gracho: no blatník snáď už bude mať dobrý odtieň, ale s dverami sa nebude robiť nič takže ešte tie ostanú iné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Lubine jesti by si vyhazoval svetlo vyndej mi pls motorek naklapeni ju dikec budu se nejak revanzovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Tak už sa rozoberá v autorizáku.. FL teda nebude.. Fido uvidím či vymenia komplet svetlo a čo mi z toho ostane.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Zeptej se teda na ten motorek ju dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 P.S. mám motorek na xenon z předface světla, jestli to pomůže. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Tak mne nie.. ale to bolo asi myslené na Fida.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Jo bylo :lool: ale on stejně chce na Klasiku ne na xena ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Taxík už víkend normálne odjazdil.. ;) ešte bola malá reklamácia s fúkaním okolo trojuholníka zadných dverí ale už je všetko OK.. má nastriekaný celý pravý bok až po strechu aj s prednými dverami takže rozdiel odtieňa tam už nie je.. :) Fido: svetlo mám v kufri aj s motorčekom (a mračítkom) len som ešte nepozeral či je OK, ale kamarát má v garáži jeden motorček tak na zraz ti ho prinesiem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Lubo a nejaka aktualna fotka po oprave nebude? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Lubine co budu dluzen??? At netratis??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 Majo zatiaľ mrkám jedným očkom.. lebo na novom svetle ešte nie je mračítko.. :D nejak sa teraz nestíham venovať autu.. Fido to zaplatila poisťovňa takže je to už vybavené.. ;) ale ani radšej nebudem spomínať aká bola faktúra a na koľko ohodnotila poisťovňa trhovú cenu auta.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 29, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2012 tak ti koupim aspon Jujce ju .... nebo birell 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Môže byť.. ;) Takže aktuálne vyzerá taxík takto.. vlastne len čistá séria.. :lool: Ešteže som chvíľu predtým kúpil "new winter car" ktorý poslúžil medzitým ako bol taxík v oprave.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 nějak špatně si ten wintercar vyfotil.. určitě si chtěl vyfotit to černé auto :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 no jo.. odhalil si ma... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Fajn octa, jenom to hce vystrcit trosku zadni kola :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Taxík mal Vianoce už včera.. :) počas jazdy to nešlo lepšie odfotiť.. :D ale je vidieť že rýchlosť to píše približne reálnu na rozdiel od FL kde rýchlosť na maxíku súhlasí s ručičkou.. pre Ol@fa a Allesiho vrchný riadok na "chybové hlášky" funguje.. a našiel som tam aj slovenčinu.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Vypadá to na super věcičku, nemálo funkcí bude užitečných 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 jj.. napr. sklápanie pravého zrkadla pri cúvaní už mám aktívne.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Taxík mal Vianoce už včera.. :) počas jazdy to nešlo lepšie odfotiť.. :D ale je vidieť že rýchlosť to píše približne reálnu na rozdiel od FL kde rýchlosť na maxíku súhlasí s ručičkou.. pre Ol@fa a Allesiho vrchný riadok na "chybové hlášky" funguje.. a našiel som tam aj slovenčinu.. ;) Jj, horní řádek normálně funguje :-) Jakou máš verzi firmware, včera vyšla nová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.