Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Som v pohode, airbagy nevyleteli.. bol som sám v aute, šmyk na štrku a trafil som kamarátove auto..

Ondro facelift nebude, ľavá strna je dobrá a dokonca ani pravý blatník sa neposunul.. takže toľko mi poisťovňa nedá aby som to celé prerobil..

a psovi asi voní zmes z ostrekovačov.. :D

Odkaz ke komentáři

Práve ešte riešim s leasingovkou či mi povolia opravu rozpočtom.. ale majú tam finančné obmedzenie a som nad limit tak neviem či sa mi podarí vybaviť výnimku.. keby áno tak uvidíme čo z tej opravy vylezie.. :D ale ak nie tak to bude musieť ísť do autorizáku takže bude len pôvodný stav..

Gracho: no blatník snáď už bude mať dobrý odtieň, ale s dverami sa nebude robiť nič takže ešte tie ostanú iné..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Taxík už víkend normálne odjazdil.. ;)

ešte bola malá reklamácia s fúkaním okolo trojuholníka zadných dverí ale už je všetko OK.. má nastriekaný celý pravý bok až po strechu aj s prednými dverami takže rozdiel odtieňa tam už nie je.. :)

Fido: svetlo mám v kufri aj s motorčekom (a mračítkom) len som ešte nepozeral či je OK, ale kamarát má v garáži jeden motorček tak na zraz ti ho prinesiem..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Taxík mal Vianoce už včera.. :)

počas jazdy to nešlo lepšie odfotiť.. :D ale je vidieť že rýchlosť to píše približne reálnu na rozdiel od FL kde rýchlosť na maxíku súhlasí s ručičkou..

post-120-0-70753200-1356249989_thumb.jpg post-120-0-44157300-1356250005_thumb.jpg

pre Ol@fa a Allesiho vrchný riadok na "chybové hlášky" funguje.. a našiel som tam aj slovenčinu.. ;)

post-120-0-91066900-1356250019_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Taxík mal Vianoce už včera.. :)

počas jazdy to nešlo lepšie odfotiť.. :D ale je vidieť že rýchlosť to píše približne reálnu na rozdiel od FL kde rýchlosť na maxíku súhlasí s ručičkou..

IMAG0598.jpg IMAG0602.jpg

pre Ol@fa a Allesiho vrchný riadok na "chybové hlášky" funguje.. a našiel som tam aj slovenčinu.. ;)

IMAG0608.jpg

Jj, horní řádek normálně funguje :-)

Jakou máš verzi firmware, včera vyšla nová.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...