Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Raketka je teď zase nějaká nachcípaná. Sice už nesvítí kontrolky, ale dost často padá elektrika a skáče přejezdovej režim. Sice stačí bleskovej restart za jízdy, ale pořád tím člověk v cíli nějakou vteřinku ztratí. Budu to muset asi začít řešit, jestli chci myslet na konci sezóny na příčky nejvyšší :)

...Ale pořád jí chutná, včera jsem zase dojel ze Zámečku domů za krásných 10,2 na sto a to byl dost hustej provoz :lool:

Odkaz ke komentáři
...já si na ten face snad brzo zvyknu :palec: vypadá fakt dobře včetně barvičky :facka:

Na tej bielej mi tie predné svetlá až tak moc nevadia a keďže sú to natáčacie xenony tak by som si asi aj zvykol... :ph34r:

A je tam aj sport paket... predný spoiler, zadné lízatko, zadný difúzor a koncovka...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Boli sme v tom traja a bolo to celkom živé... na bežné jazdenie úplne v pohode a v kľude to ide 180 km/h... :smich:

Skúšal som to aj točiť po červené pole, ktoré začínalo na 6000 otáčkach a vtedy som z dvojky do trojky radil pri 100km/h a na štvorku pri 145 km/h a tá išla pekne do 180 km/h, potom už som musel na okreske trochu ubrať lebo bolo pár zátačiek... :)

A priemerka pri takej jazde po prejdení 20km bola 10,5 l/100km čo je myslím celkom slušné... :P

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...