surfman Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 já vím, že se stále prodává ta odtrhová hrana, ale měnit kvůli tomu zadní vrata se mi nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Mišáku ale já teď jezdim pomalu.... Martine jj je to divný jak je jinej odstín proto hodně uvažuju o tom že je nechám nalakovat i s nárazníkem co mám doma... Surfman proč by jsi měl kvůli tomu měnit vrata??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 5, 2014 Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Protože má asi přišroubované křídlo bych řekl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Pokud to Láďo hodíš do stejnýho laku i s nárazníkem, tak to bude společně s těma kolama velká nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 jj hodlám to tak udělat navíc přes zimu je nechám pořádně opravit protože je mám škráblý a nahodim tam i nový gumy... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Protože má asi přišroubované křídlo bych řekl :) přesně tak, křídlo je z výroby přišroubovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Ahoj, nebyl jsi dneska na srazu Tuning průhonice? Měl jsem pocit, že jsem tam zahlídl tvojí Octu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Hodím se odpověď za Šternyho, byly jsme tam oba. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Jj jak rika Jindra byly jsme tam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Tak me dnes v noci trapil sen kterwj mi prez den vrtal v hlave a vim ze prelepim strechu ale zatim o tom vijen Jindra kteryho prosim at to nikomu nerika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Ja chci byt taky jindra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Šterny bude mít na autě zavěšený obří chlupatý koule na nárazníku vzadu. Ups promiň je to venku. Neboli jak jsi říkal, jaký vpředu takový vzadu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 :D jj je to přeně tak snad mi to vyjde a udělám to příští týden :D ikdyž drozdino to asi uvidí jako první... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 (upraveno) Bude strecha jak ti to tady Jindra par prispevku zpět psal? :D Upraveno Duben 10, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 To je sice pravda ale neřeknem uz vic.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 tak dneska jsem umyl mamce auto jinak to jak ho má polepený radši nekomentujte :) jinak auto bylo myto prostředkama od meguiars a oproti tomu jak to vypadalo dopadlo docela dobře nejdřív šampon pak clay pak counpound pak příprava na vosk a voskování... jinak mámy lak je v katastrofálním stavu ale řekl bych že se mi docela povedlo ho oživit ikdyž se mám ještě hodně co učit.. jinak už jsem taky nevydržel a láknul jsem si doma to lízátko do barvy... Ty jo mamina musí bejt taky pěkně "praštěná" (bez urážky v dobrém slova smyslu) Takhle vyparádit fóbii. Ale je to zajímavá kombinace a ta zelená na mejch kolech bude mrdózní. Šterny bude mít na autě zavěšený obří chlupatý koule na nárazníku vzadu. Ups promiň je to venku. Neboli jak jsi říkal, jaký vpředu takový vzadu :D ...... a na střeše velkej zářící diamant . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 Jj volcom by byl dobrej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 tak folie je doma škoda jen toho počasí :( bych radši dělal na autě než byl zalezlej a hrál na xboxu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 (upraveno) tak střechu jsem dneska stihnul a to i v tomhle hrozným počasí... doufám že bude zítra hezky aby se mi to pořádně vypnulo a ještě přibil jedem malinkej detail a jeden větší schválně kdo pozná ten větší???? tay jsem udělal menší objednávku u detailing shopu :D Upraveno Duben 14, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Pěkné , že by slepička a zadní křidélko na dveřích od kufru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 to křídlo mám už delší dobu :D to neni onen větší detail... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 aaaa pecka ta strecha uz se tesim na to svoje musim to o vikendu odtrojit at je to prichystane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Hele par much tam je ale na to ze jsrm to lepil ve vetru kroupech apod to neni tak hrozny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Pěkný Láďo :) jestli si to dělal při kroupách tak by si měl dostat řád práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 luxusní polep, tohle jsme uvažoval na rámeček kolem radia, popelník a kolem řadičky dovnitř, ale nechtělo se mi to hledat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Jj brousenej hlinik je super ale zatin nikdo nic co se tyka toho detailu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 (upraveno) pěkný kde máš antenu ? :D Upraveno Duben 14, 2014 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Jj ta je schovana pod plastama introse A jses vsimavej kazdyho prasti ta strech vetsinou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Ta střecha je parádní , jinak té chybějící antény jsem ti všimnul hned, ale Vlades byl rychlejší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.