Přejít na obsah

Jordův žluťas RS

Doporučené příspěvky

Jak už tu jednou padlo, osobně bych taky do takle upravenýho auta nešel z důvodu, že se předchozí majitel pravděpodobně choval jak prase. Ale snad neee a všechno bude sloužit, jak má ;-)... Žlutá je dobrá a v kombinaci s černejma doplňkama je to supr :). Akorát, kdyby tě náhodou napadlo lakovat kola na černo, tak si nejdřív okoukni, jak vypadá s bílejma Spiderama. Já teďka lituju, že jsem si to taky nezjistil dřív :palec:

Odkaz ke komentáři

Chlapi, nechte toho, to jsou přece šílený spekulace. Soudit jak s autem kdo jezdil, jen proto, že si tam dal místo nárazníků radlice na sníh, je hovadina. Z toho co je tu na fotkách se dá MAX říct, že předchozí majitel byl PRASE. tečka :)

Upraveno uživatelem Marek RS
Odkaz ke komentáři
Krasne jsi ji zuslechtil! :palec: :) tomu prvotnimu zdeseni se vubec nedivim..Na druhou stranu mas muj obdiv,ze jsi do toho sel a pustil se touhle cestou,protoze to dat zpatky do kupy tak,jak to ma byt,musi bejt peknej voser.. :smich:

Ted uz vypada,tak jak ma! :smich:

Preju hodne stastnych a spokojenych kilaku.. :smich: Kdyby chybel vykon,doporucuju chip SportMotor,co jsem mel ja,auto tahlo pak jak bejk.. :smich:

taky souhlasím s Martypem a nechápu jak může někdo takhle sprasit,tak pěkné auto jakým je Octavia RS!!!

Odkaz ke komentáři

tak dneska odvezeno na operaci prahů: rozevření a ošetření prostředního plechu proti korozi + narovnání do původní polohy, celkové operace proti rzi :) a dodělání drobností chybek v laku a zamazání štětečkem s barvou

Až se mi vrátí tak jdou na řadu (v rámci financí v průběhu 2-3 měsíců :) ):

- brzdy

- sudnání barvy z bočních lišt

- lízo cupra

- olej + filtry

- elektrika - seřízení maxidotu + vychytávky

- celková diagnostika a kontrola turba (hadičky)

- chip

- audio zástavba (přední repro + sw dozádu + zesilovač - vše JBL), možná výměna DX za alpine radio

až se hodně zbláznim:

- černé rámečky světel

- kola (buď poladit spidery nebo se našetří na 18")

- folie

- výfuk (origo RS - teďka tam mám koncovej díl z tdička a na jednu trubku je aplikovan koncový tlumič - až to zvednou v servisu tak se zasmějou :)

tak to by snad bylo všechno :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...