Přejít na obsah

Zapojení autorádia

Doporučené příspěvky

A kontroloval jsi je?

Co ten konektor? Máš tedy ty fotky. Jaké přesně to je Sony???

Pro "obyčejné" rádio stačí mít zapojeny v ISO konektoru piny 4, 7, 8 a eventuelně 5 (napájení antény přes fantoma)

TO milhausek:

Autorádio má IMHO jednu pojistku, další jsou pak v autě.... To ano....

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Čabas

Mám taky problém tam dát radio, rozebral jsem kastlík pod radiem, výdechy topení a stejně to tam nedam, minimálně 2cm mi furt kouká, jaký plast seříznout máte na mysli? Mě tam vadí ta schránka větrání, tu snad řezat nemůžu, ne? jsem na to lama, prosím poraďte, díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

O2, r.v. 2005, mám stále napětí na pinech A4 i A7. Směrem od rádia až do kabelového svazku není s žádnými dráty manipulováno. Poradíte kde je zakopáno? Rád bych získal na A7 napětí až po zasunutí klíčku. Dosud mi to nevadilo, ale teď jsem připojil rádio, kterému svítí displej i po vypnutí rádia a odejmutí panelu proti odcizení. Svit displeje přiláká zloděje :-(

Odkaz ke komentáři

Už jsem to vyřešil. U mého auta neřeší spínací napětí CAN. Našel jsem si pojistku, kde je napětí po zapnutí klíčku. Z té jsem vyvedl drát, v původní svorkovnici jsem původní drát spínacího napětí ucvakl a nahradil nataženým drátem. Osobně to považuji za dočasné řešení. Nechci mít pořád zapnutý klíček, když chci poslouchat rádio. Nevíte někdo, jak to jednoduše vyřešit? Existuje místo, kde se objeví napětí po odemknutí auta? Existuje nějaký CAN BUS adaptér, který to pomohl řešit?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Ahojte vsetci :) potreboval by som od vas jednu radu, nikdy medzi predchadzajucimi odpovedami som to nevedel najst. prave som vybral z octavie II 2007 original radio 1din a nahodil som tam svojho pioneera. to radio malo strasne cudny seriovy konektor a kupil som si prevodnik na ISO konektory. v prevodniku na napajacej strane mi idu 3 kable, zlty cerveny a cierny , .... pini treba pozastrkavat ale tomu som rozumel tak to nebol problem, cierny gnd a cerveny alebo zlty klucik a 12v , to je jedno uz ako su napojene lebo na ISO- euro konektore si to viem prehodit spojkami. no ale tu nastava problem, nech ot prehadzujem ako chcem radio berie zlty kabel ako pamat a cerveny ako 12v z klucika, lenze nereaguje na otocenie klucikom. nech to prehadzujem ako chcem, klucik nehra ziadnu rolu :( jedine ked rucne spojim-rozdelim cerveny kablik tak vtedy sa zapina radio aj s pamatou.....chcel by som aby mi to slapalo na pootocenie klucikom, vedel by mi s tym niekto pomoct ? dakujem za kazdu odpoved !! :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

a proč se nepodíváte do sekce pro OII a řešíte to v této sekci pro OI???

tam se taky zabývají elektrikou.... Dle mne již OII bude mít trošku jiné řízení rádia.... ne přes S-kontakt...

EDIT

Abys věřil, že je to tak, přečti si o tom třeba na jiném fóru, na které je zde zakázáno odkazovat.

ALE HLAVNĚ V SEKCI Octavia II, nikoliv Octavia I.

Odkaz ke komentáři

a proč se nepodíváte do sekce pro OII a řešíte to v této sekci pro OI???

tam se taky zabývají elektrikou.... Dle mne již OII bude mít trošku jiné řízení rádia.... ne přes S-kontakt...

EDIT

Abys věřil, že je to tak, přečti si o tom třeba na jiném fóru, na které je zde zakázáno odkazovat.

ALE HLAVNĚ V SEKCI Octavia II, nikoliv Octavia I.

Prepac, ozaj som aj videl ze je tu sekcia O2 a myslel som ze pisem spravne, mozte to tu premazat, az teraz som si vsimol ze som to hodil zle, tak este raz sorry, pisem to inde :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...