Přejít na obsah

nezname cvakani

Doporučené příspěvky

• o 7 měsíců později...

Zdravim, konečne som našiel tuto temu, už som chcel zakladať novu.

Tak isto som si všimol ze mi cvaka ten ventil, že to je N75 som sa dozvedel až teraz :rolleyes: Načo presne služi tento ventil? Pri otvorenej kapote a naštartovanom motore som si všimol že cvaka, tak som to prekukol a hadička ktora z neho vychadza nebola nikde zastrčena, našiel som prazdnu pripojku na sacom potruby medzi vahou vzduchu a turbom smerom od deliacej steny tak som tam tu hadicku zastrcil. Ventil cvaka dalej, v intervaloch takych ze cvaka napr. 4sekundy, tak prestane na 10 sekund a tak zacne, je to rôzne.

Motor Tdi, 66kw AGR.

Otazka znie, zapojil som hadicku od ventilu na to sanie spravne? A ze cvaka v nejakych intervaloch?

Dakujem za odpovede

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o měsíc později...
  • o 10 měsíců později...

Zdravím,

mám asi podobný problém s neznámým cvakáním. Po nastartování studeného motoru je vše ok. Až po zahřátí se začne cvakání ozývat a to celkem hlasitě. Je to slyšet až v interiéru. Myslel jsem, že bude problém někde v hydroštelech, ale ted čtu o tom ventilu. Nezkoušel to někdo vyměnit jestli je to oprvdu tím ventilem? Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

Mám na Vás otázečku,už dlouho řeším takové drobné cinkání-je jedno zda je motor studenený neo zahřátý.

Cinkání jde od prostoru spolujezdce-od nohou. Stačí se nepatrně rozjet a vše přestane.

Mám podezření zda by to nemohl dělat třeba vlnovec někde se dotýkat?.

Jinak vačka i hydra jsou ok,tlumič kmitů řemene taky a volnoběžka je nová-v motorovém prostoru cinkání není slyšet jen v kabině u spolujezdce

(motor asv)

Upraveno uživatelem ccdeny
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...