Přejít na obsah

Podvozek z golfa do octy?

Konny

Doporučené příspěvky

Zdravím, chci se zeptat jestli by šel dát sportovní podvozek Koni z Golfa IV 1.9 tdi 66kw do mojí octávky 1.6 74 kw? Ptám se proto, protože kamoš ho má na golfu a asi ten podvozek bude dávat pryč a ptal se mě, jestli bych ho nechtěl... Asi by to ale dělalo neplechu, když on má tdi a já benzín, je to tak? Díky za odpovědi :palec:

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď, já si to taky myslím, že by to nebylo to pravé ořechové, že by to bylo asi moc tvrdý (možná by byl i předek trochu víc zvednutý z důvodu, že benzín je lehčí než nafta). Takže si nechám zatím ten můj původní origo podvozek a časem si možná pořídím podvozek určený na benzín :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest mk.tuning

Přední sportovní ( žluté provededení ) tlumiče Koni jsou stejné pro motorizace 1,6 / 1,8 /1,8T / 2.0 / 1,9SDI/TDI bez ohledu na sedan x kombi. Jsou schodné s Golfem 4, A3 předchozí generace a myslím, že i se Seatem Leon a Toledo, který se vyráběl v době O1. Rozdíl je pouze v plné verzi a verze zkrácená -30mm. Zadní tlumiče jsou také stejné. Liší se pouze na sedna x kombi. Veškeré rozdíly ve váze se řeší u některých sad pouze pružinami. U kompletních kitu se to dokonco nerozlišuje ani pružinami a jsou stejné ( rozlišuje se pouze verze sedan x kombi ).

MK

Odkaz ke komentáři

to mk.tuning: díky za vyčerpávající odpověď. Zatím nevím, jestli ho budu dávat na auto (hlavně z důvodu jestli bych najel do garáže) a taky ještě nevím, jestli ten kamarád ho bude dávat pryč, vše se uvidí časem...

to reddy: nevím, jestli zrovna značka JOM je moc kvalitní...? To radši zvolit jinou značku :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...