Konny Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Zdravím, chci se zeptat jestli by šel dát sportovní podvozek Koni z Golfa IV 1.9 tdi 66kw do mojí octávky 1.6 74 kw? Ptám se proto, protože kamoš ho má na golfu a asi ten podvozek bude dávat pryč a ptal se mě, jestli bych ho nechtěl... Asi by to ale dělalo neplechu, když on má tdi a já benzín, je to tak? Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 No výněna z TDI na benzin by zcela jistě nebyla vhodná. To bys měl strašně tvrdé. Cítil bys každou nerovnost,každý kamínek, následně ti to rozhrká celou karoserii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Díky za odpověď, já si to taky myslím, že by to nebylo to pravé ořechové, že by to bylo asi moc tvrdý (možná by byl i předek trochu víc zvednutý z důvodu, že benzín je lehčí než nafta). Takže si nechám zatím ten můj původní origo podvozek a časem si možná pořídím podvozek určený na benzín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 a co tenhle podvozek: http://www.kubidesign.cz/eshop_podvozky.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mk.tuning Odesláno Srpen 11, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 Přední sportovní ( žluté provededení ) tlumiče Koni jsou stejné pro motorizace 1,6 / 1,8 /1,8T / 2.0 / 1,9SDI/TDI bez ohledu na sedan x kombi. Jsou schodné s Golfem 4, A3 předchozí generace a myslím, že i se Seatem Leon a Toledo, který se vyráběl v době O1. Rozdíl je pouze v plné verzi a verze zkrácená -30mm. Zadní tlumiče jsou také stejné. Liší se pouze na sedna x kombi. Veškeré rozdíly ve váze se řeší u některých sad pouze pružinami. U kompletních kitu se to dokonco nerozlišuje ani pružinami a jsou stejné ( rozlišuje se pouze verze sedan x kombi ). MK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2009 to mk.tuning: díky za vyčerpávající odpověď. Zatím nevím, jestli ho budu dávat na auto (hlavně z důvodu jestli bych najel do garáže) a taky ještě nevím, jestli ten kamarád ho bude dávat pryč, vše se uvidí časem... to reddy: nevím, jestli zrovna značka JOM je moc kvalitní...? To radši zvolit jinou značku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 právě to spíš měl být dotaz, jestli už to někdo má vůbec na autě?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 13, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 co sem se tak koukal po netu, tak JOM je takovej horsi W-MAXX... takze ja bych si to na auto nedal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 tiez rozmyslam ze si kupim ked je stelovací podvozek tak je to jednu ci to dam na benzin alebo naftu?a ucite pasuje z GOLF 4 a A3? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 21, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2009 tzn sedan nebo hatch mají stejný pružiny a tlemiče? co ten batoh navíc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.