Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Vždyť to nejsou štiky, ale mrzáčci :( Jsem zvyklej na to, že mám ročně ve štikách tak 20-30kg v úlovkáči a pod 70cm beru jen když je poškozena natolik, že se domnívám, že by nemusela přežít. To se s woblerem zejména stává, že občas má některá potrhané žábra. A to jsem třeba loni pouštěl i ty přes 70cm, největší puštěná 84cm, protože jsem měl přeštikováno. Loni jsem měl největší zdolanou 93cm. 80-tek jak nasráno.

Tak prot jsem takvej nakrknutej.

Sumci letos taky nic moc, jen 12ks, ale vzhledem k tomu, že jsem jezdil nejvíc na pstruhy, tak to nebylo tak špatný. Zato pstruhů mám stovky a domů jsem jich dotáhnul ke 40ks ve velikosti povětšinou 35-40cm.

Candáta mám jen jednoho, okounů tak jen pár kousků.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska čisté zero. Kámoš lapnul jednu asi 20cm a pak na jiné vodě koukám co tam blbne s metrem, tak jsem se šel kouknout a on tam vocas přeměřoval 54ku a že si ji s máti dají k večeři. Už tahal paličku, ale nakonec podlehnul mým kecům, že si přece nebude dělat ostudu takovým mrzáčkem nedorostlým :D Tak ji pustil. Je fakt, že 6 týdnů nebyl u vody, ale já taky letos nechytil štiku přes 70cm, tak nemám v úlovkáči ani jednu. Menšíma si nebudu dělat ostudu, to je pod úroveň.

Odkaz ke komentáři

vubec nevím jak to tam s brigadama je,jen vim že za brigady chtěj litr...a chci brát taky celosvaz a uvažuju že bych si vzal tady u nas v Turnově hostovačku ale jsou to soukromnici a chtěj za hostovačku 4000...puvodně jsem chtěl dělat komplet papíry v Turnově ale jedna věc je že by mě to vyšlo komplet na nějakejch 6600 a co mi bylo řečeno tak bych si přez ně nemohl pořídit celosvaz...

Upraveno uživatelem luckywrc
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem dneska od asi 14 hodin do skoro 16 hodin chytal. Za první asi 3/4 hodiny nejdřív cca 50, pak hned 70(je v lednici), pak 66, ta šla zpět neb není ještě hodna kulinářské úpravy :) a pak ještě jedna kolem 50. Pak už přesaly brát. A dneska jsem přišel zároveň na to, proč mi letos štiky nešly. Já jsem totiž slíbil kolegovi štiku, když mi přinesl bažanta. No a od té doby to se štikama stálo za hovno. Včera jsme se pro letošek definitivně rozloučili a já slib přesunul na příští rok. No a okamžitě začaly ty kurvy zubaté brát. Takže to evidentně funguje. To se mám příští rok zase na co těšit, já vůl jsem slib přesunul i na příští rok... :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Michale, to je za posledních několik let nejméně. :D Obyčejně mám tak okolo 50-60kg.

Jinak už mám nakoupeno dneska. Zaplaceny brigády za 2012, členský příspěvek, poplatek za povinný zpravodaj, MP celosvazová a pstruhovka Východočeská. Suma sumárum 4.160,-CZK.

A včera jsem si kůůůpil pláštěnkoý komplet na ryby a nové boty na fišky do -40°C:

Poloholeňová, zimní do extrémních mrazů, kombinovaná, materiál: voděodolný nylonový svršek s PU reflexními pásky, vyjímatelná Thinsulate vložka s mrazuvzdornou membránou, zateplená umělým kožíškem, gumová podešev.

Kdyby jsi měl zájem, tak ti dohodím, kde jsem to koupil za super prachy a je to přesně jak jsem si představoval a bude se to podle všeho i dobře udržovat = zbavovat bahna. Dá se s tím vlézt i do vody. Příští týden jedeme na firemní výjezd na Horní Malou Úpu, tak to vyzkůšám na sněhu. Cenovka brutálně suprová. A asi by sis tam vybral i softshellové bundy za téměř směšné ceny. Jednu jsem si taky koupil pro sebe a i děckám jsem vzal. A skoro jsem si nadával, že jsem letos manželce koupil 2 bundy v Alpine ae za několikanásobné ceny.

Jsem se tam vydal po dlouhé době, protože jsem sháněl ty boty na ryby. Vím o tom krámu už tak rok, ale nebyl čas. Kámoši tam nakupujou už pár let, protože kupujou ve velkém do firmy a občas si něco vemou pro sebe za super prachy a já jsem jen čuměl co a za kolik tam pořídili a jen tiše záviděl.

post-226-0-36298000-1325626098_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď jsem taky koukal, že ten Canis je i v Liberci. Takže tam nakupuješ? Já tam byl v pondělí jak v Jiříkově vidění a udělal jsem nákup za 3 tis. A pak to říkám kámošovi co mi dal ten tip a myslel jsem, že mně mrskne, když mi řekl, že jsem to mohl vzít přez ně, že tam mají velkou slevu. Canis dává slevy podle počtu zaměstnanců a oni mají asi 300 zaměstnanců a navíc Canisu dohazují kšefty do dalších firem. Kámoš tam jezdí tak 2-3x týdně. Tak teď už vím, že nebudu blbej a příště tam zajedu s ním :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...