Stanson Odesláno Prosinec 4, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Nebreč, za dvě hodiny dvě štiky je good. Kolikrát jsem dřepěl u vody hodiny a nechytil ani čudlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2011 Vždyť to nejsou štiky, ale mrzáčci :( Jsem zvyklej na to, že mám ročně ve štikách tak 20-30kg v úlovkáči a pod 70cm beru jen když je poškozena natolik, že se domnívám, že by nemusela přežít. To se s woblerem zejména stává, že občas má některá potrhané žábra. A to jsem třeba loni pouštěl i ty přes 70cm, největší puštěná 84cm, protože jsem měl přeštikováno. Loni jsem měl největší zdolanou 93cm. 80-tek jak nasráno. Tak prot jsem takvej nakrknutej. Sumci letos taky nic moc, jen 12ks, ale vzhledem k tomu, že jsem jezdil nejvíc na pstruhy, tak to nebylo tak špatný. Zato pstruhů mám stovky a domů jsem jich dotáhnul ke 40ks ve velikosti povětšinou 35-40cm. Candáta mám jen jednoho, okounů tak jen pár kousků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 To vis ... vsichni to zerete a pak neni co chytat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Tak dneska čisté zero. Kámoš lapnul jednu asi 20cm a pak na jiné vodě koukám co tam blbne s metrem, tak jsem se šel kouknout a on tam vocas přeměřoval 54ku a že si ji s máti dají k večeři. Už tahal paličku, ale nakonec podlehnul mým kecům, že si přece nebude dělat ostudu takovým mrzáčkem nedorostlým :D Tak ji pustil. Je fakt, že 6 týdnů nebyl u vody, ale já taky letos nechytil štiku přes 70cm, tak nemám v úlovkáči ani jednu. Menšíma si nebudu dělat ostudu, to je pod úroveň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Dobre Ty ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 tak když všechno pujde tak jak má tak tenhle týden píšu testy a už konečně se budu moct pasovat mezi papírové rybáře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Vždy jsem bral je Východočeskou povolenku, ale na příští rok si beru celosvazovku MP a k tomu Východočeskou P povolenku. A od 16. dubna budu mydlit pstruhy vláčkou, že z nich budou šupiny lítat :D Bratru mně tak povolenky na příští rok vyjdou něco kolem 4 tis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 tak když všechno pujde tak jak má tak tenhle týden píšu testy a už konečně se budu moct pasovat mezi papírové rybáře... A půjdeš taky na brigádu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Nepujde, si to radeji zaplati :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Slyšela jsem, že to s brigádama není tak horký, že i kdyby někdo chtěl, tak příležitostí moc není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 (upraveno) vubec nevím jak to tam s brigadama je,jen vim že za brigady chtěj litr...a chci brát taky celosvaz a uvažuju že bych si vzal tady u nas v Turnově hostovačku ale jsou to soukromnici a chtěj za hostovačku 4000...puvodně jsem chtěl dělat komplet papíry v Turnově ale jedna věc je že by mě to vyšlo komplet na nějakejch 6600 a co mi bylo řečeno tak bych si přez ně nemohl pořídit celosvaz... Upraveno Prosinec 13, 2011 uživatelem luckywrc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 13, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2011 Jojo v Turnove to uplne podelali, vube cnechapu co to tam vymyslej. Mas mistni povolenku a muzes si tam zajit tak na pisecak a tim koncis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Tak jsem dneska od asi 14 hodin do skoro 16 hodin chytal. Za první asi 3/4 hodiny nejdřív cca 50, pak hned 70(je v lednici), pak 66, ta šla zpět neb není ještě hodna kulinářské úpravy :) a pak ještě jedna kolem 50. Pak už přesaly brát. A dneska jsem přišel zároveň na to, proč mi letos štiky nešly. Já jsem totiž slíbil kolegovi štiku, když mi přinesl bažanta. No a od té doby to se štikama stálo za hovno. Včera jsme se pro letošek definitivně rozloučili a já slib přesunul na příští rok. No a okamžitě začaly ty kurvy zubaté brát. Takže to evidentně funguje. To se mám příští rok zase na co těšit, já vůl jsem slib přesunul i na příští rok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 23, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Tak ja pristi rok pokud vse dopadne papiry ;) Uz se to blizi ;) Kde si byl na rybach ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2011 Týnišť. Písák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 Tak dneska na 2 hoďky, lapeny 3 štičky a jeden okyš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 24, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2011 Pekne kudlicky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 25, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2011 http://zpravy.idnes.cz/rybare-ceka-zase-cestovani-rozsireni-vydeje-listku-je-pry-nesystemove-13g-/domaci.aspx?c=A111224_163012_domaci_hv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Tak jsem dneska udělal sumář a letos 32kg přisvojené ryby. Na kusy ponejvíce PO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Kdyz vemes 32KG krat pocet registrovanych rybaru = ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Michale, to je za posledních několik let nejméně. :D Obyčejně mám tak okolo 50-60kg. Jinak už mám nakoupeno dneska. Zaplaceny brigády za 2012, členský příspěvek, poplatek za povinný zpravodaj, MP celosvazová a pstruhovka Východočeská. Suma sumárum 4.160,-CZK. A včera jsem si kůůůpil pláštěnkoý komplet na ryby a nové boty na fišky do -40°C: Poloholeňová, zimní do extrémních mrazů, kombinovaná, materiál: voděodolný nylonový svršek s PU reflexními pásky, vyjímatelná Thinsulate vložka s mrazuvzdornou membránou, zateplená umělým kožíškem, gumová podešev. Kdyby jsi měl zájem, tak ti dohodím, kde jsem to koupil za super prachy a je to přesně jak jsem si představoval a bude se to podle všeho i dobře udržovat = zbavovat bahna. Dá se s tím vlézt i do vody. Příští týden jedeme na firemní výjezd na Horní Malou Úpu, tak to vyzkůšám na sněhu. Cenovka brutálně suprová. A asi by sis tam vybral i softshellové bundy za téměř směšné ceny. Jednu jsem si taky koupil pro sebe a i děckám jsem vzal. A skoro jsem si nadával, že jsem letos manželce koupil 2 bundy v Alpine ae za několikanásobné ceny. Jsem se tam vydal po dlouhé době, protože jsem sháněl ty boty na ryby. Vím o tom krámu už tak rok, ale nebyl čas. Kámoši tam nakupujou už pár let, protože kupujou ve velkém do firmy a občas si něco vemou pro sebe za super prachy a já jsem jen čuměl co a za kolik tam pořídili a jen tiše záviděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 mě teprve placení čeká...ale jedno pozitivum rybářskej listek je už doma... fajne botky...kde se tak dobře nakupuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Schválně si tipni, kolik stály. ;) Tak koukám po netu a třeba tyhle boty tam maj taky, ale za zlomek ceny zde: http://www.e-rybarske-potreby.cz/rybareni/obleceni-a-obuv/rybarske-zateplene-boty-seegl-thinsulate-vibram.html BTW, bunda viz. obrázek za 599,- Softshellová do 10000mm waterproof. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Tak dej link :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Já kupoval v Praze na Poděbradské v Canisu http://www.canis.cz , ale ty by jsi to měl asi blíž do http://www.arconliberec.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Tak to budu mit asi nejblize : http://www.canis.cz/clanky/pobocka-jablonec/ ;) Jinak obchod znam ... ja myslel, ze mas takovejhle nejakej rybarskej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Teď jsem taky koukal, že ten Canis je i v Liberci. Takže tam nakupuješ? Já tam byl v pondělí jak v Jiříkově vidění a udělal jsem nákup za 3 tis. A pak to říkám kámošovi co mi dal ten tip a myslel jsem, že mně mrskne, když mi řekl, že jsem to mohl vzít přez ně, že tam mají velkou slevu. Canis dává slevy podle počtu zaměstnanců a oni mají asi 300 zaměstnanců a navíc Canisu dohazují kšefty do dalších firem. Kámoš tam jezdí tak 2-3x týdně. Tak teď už vím, že nebudu blbej a příště tam zajedu s ním :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 A kolik si tam teda dal za ty boty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 hm zajimavej krám a cenovky teda fakt super jim tam asi zajedu provětrat sklad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 A kolik si tam teda dal za ty boty ? 1078,- pláštěnka na ryby včetně kalhot, má to kapsy a je to šikovně udělané - 130,- Na ryby jak dělané v barvě khaki. zde pláštěnka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.