Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si skočil na 2 hoďky zapstruhovat, 5ks vytaženo, vše kolem 20cm. Zato ke konci mi to vzala nějaká ponorka, tah jak ruská jaderná ponorka a prdddd.... povolilo v uzlu :wallbash: Něco nebylo košér na uzlu. Hlavně že jsem v sobotu Michala poučoval, jak má kontrolovat uzel, zde je dobrý. Já vůl ho tentokrát neotestoval a vymstilo se.

Michale, teď jsem poslal maila Zezulkovi, že od něj chci 120ks peří :D Ten si bude protírat oči, jestli vidí dobře.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem si skočil na 2 hoďky zapstruhovat, 5ks vytaženo, vše kolem 20cm. Zato ke konci mi to vzala nějaká ponorka, tah jak ruská jaderná ponorka a prdddd.... povolilo v uzlu :wallbash: Něco nebylo košér na uzlu. Hlavně že jsem v sobotu Michala poučoval, jak má kontrolovat uzel, zde je dobrý. Já vůl ho tentokrát neotestoval a vymstilo se.

Michale, teď jsem poslal maila Zezulkovi, že od něj chci 120ks peří :D Ten si bude protírat oči, jestli vidí dobře.

LOL :) To ja testuju jen tak vetsinou v ruce, dam tam nastrahu a zkousim tahat. Rikas velka vetev ti to vzala jo ?

Odkaz ke komentáři

Pokud větev škube a jezdí jak zběsilá, tak to byla větev ;) Dneska jedu zase.

Jinak tady korespondence se Zezulkou:

Dobrý den pane xxxxx, peří se vyrábí pouze na objednávku, dodací lhůta je kolem 14 dní, ostatní zboží by bylo k dispozici. Až mi peří dojde, tak bych Vám dal vědět.

Jinak pěkné úlovky, já jsem byl letos vláčet jednou.....

S pozdravem P.Zezulka

----- Original Message -----

From: xxxxx xxxxxx

To: Zezulka Petr

Sent: Tuesday, July 31, 2012 10:39 PM

Subject: Re: Fw: [Obchod U petra] Zprávy z kontaktního formuláře

Po delší době zdravím pane Zezulko,

zásoby peří jsou téměř na nule, a tak bych si rád objednal opět větší množství. Na shopu máte jen 9ks a jen velikost 7g. Měl bych zájem také o velikost 4g. Kamarádovi jsem doporučil u vás peří zakoupit a říkal, že mu přišlo jen černé, rád bych měl výběr barev. Těch 7g bych si vzal 100ks(v různých barvách) a těch 4g bych si vzal 20ks. Dále bych si vzal 4ks trojháčky Owner ST-11 UL vel.10, balení po 8ks(nevím jestli vedete, je to k tomu peří, u Václavíka to kupuju balení za 112,-). Pak bych si vzal 2ksSalmo Hornet H 4 S T , 2ks Salmo Hornet H 3 S T , Kdy jste schopen to dodat?

Zdraví

xxxxx xxxxx

Odkaz ke komentáři

Já jezdím hlavně na Slovensko ,ale nejraději na Liptovskou Maru nádherná údolní nadrž.Navíc na Slovensku je v 7-9 měsíci lov nonstop a je povolen lov z lodě a vyváženi tak že paráda vloni jsem tam byl 63dni přidám nějake fotky .Na prvním snímku je mé ležení :o :smich: :smich: Prozatím největšího kapříka mám na Maře 86cm a 15.20 kg.Ale jsou tu chycené i větší kolem 20kilo.

post-48-0-23461800-1343928527_thumb.jpg

post-48-0-18969800-1343928566_thumb.jpg

post-48-0-68389300-1343928754_thumb.jpg

post-48-0-06436500-1343929252_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dneska večerní vláčka pstruhů přinesla jen 2 pstruhy. Zato mi přišla štička 55cm. To mně ale naštvala, protože se mi ji vůbec nechtělo brát, ale přeci ji tam nenechám žrát mi pstruhy. Tak jsem se jí zbavil pověnováním kamarádovi. Ti skákali radostí až ke stropu a já se jí zbavil :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak o víkendu soukromá voda kousek u Hradce Králové... já 3 kapříky 68,70 a 74, kolega kapr kolem 65 a amur 95... a 2 líny 48 a 50... ještě jeli 2 borci a největší kapr byl 85 a potom pár kousků kolem 70-80

krásný víkend, nejvíc mě však mrzelo, že jsme vzalijen malý sud píva s myšlenkou, že velkej bude moc... jeli jsme pá-ne a v sobotu po o soudek zasyčel :(

Odkaz ke komentáři

já byl taky minulej tejden na soukromáku na splavech s chlapama z práce,nic moc nebraly ale já jsem si vytáhnul 80cm a necelých 10kg a s tim pivem jsme to měli stejne ve třech první den padlo skoro 50 kuželek...jen ty následky chytil jsem tam nějakej moribundus a dopadnul jsem jak sedláci u chlumce...neschopenka a antibiotika...

post-6503-0-90828600-1345622584_thumb.jpg

post-6503-0-26915700-1345622606_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Webovky ti NIC nedaji... Realita je lepsi... Navic ted se budou predelavat, mame tam stare veci a stare ceny... Dost veci tam chybi, jako treba skladba sten, podlah atd... Jinak www.lidovebydleni.cz a pro info, kdyz to zada nekdo treba na seznamu, tak vybehnou anti stranky... Pro vysvetleni to je blb byvaly klient, kteremu jsme idstoupili od smlouvy z duvodu dluhu a ne male castky ;)

Odkaz ke komentáři

Dneska to bylo slabší, pstruzi mně v té křišťálové vodě vidí. Nicméně jsem stejně 3 berné kousky lapil a zapytloval, vždy to bylo tak, že mně nemohli vidět. Takže jen z dobré pozice. Mimoto byly i nějaké menší, ale celkově slabé. Od včerejška byla voda ještě čistší.

Jelikož jedna z ryb byla jikernačka a měla v sobě tak 100g jiker, tak jsem poté, co mi kámoš vyčítal, že to vyhazuju, že je to výborné, tak jsem to trošku posolil a za syrova sežral. Překvapil jsem sám sebe, že jsem vyvrhnul pstruha a hned z něj něco sežral na syrovo. Ale šlo to. Doposud jsem byl ochoten a schopen žrát syrového pouze lososa.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...