Neználek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Samo že normální rybáře to zajímat nemusí.Ale může se stát že proběhne kontrola PČR a provozovatel tam nebude a je problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 to je taky pravda:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Protože Tomáš zavítal na sever moravy tak jsme dali komorní srázek.Okoukli jsme si autička Tom mě provezl Volvem a ukázal místo kde prožil mládí a probrali rybaření a plány na letošní rok.Tomáší dík za přijemně strávený čas .Volvo má pěknej zátah :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Já taky děkuji, Tureček bude zupa na ryby a svezení moc pěkný, hlavně aby už se nic nepokakalo. Mimochodem, Turek bude k užitku, až se vydáme na pstruhy jak domluveno jest. No a pomalu bych teda začal dumat nad pstruhovým srazem na nějaký víkend po 16.6. Počítám s Neználkem a MichalemF jako s jistotou. No a Míra(Neználek) přifrčí už po 16.4. otestovat Orlici, jen tedy bude třeba hostovačka. Míro, jestli tam u vás hezky zarybníš PO, tak bych mohl dorzit i já na hostovačku,kterou můžu mít přímo od tebe :D Jo a ten termín na PO na mimopstruhovce, no počítám, že tak prvních 14 dní od zahájení budu chodit na Labe na sumíky, tak spíš až potom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 už se to blíží, ještě přetrpět nějakých 31 dní a hup na ně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 15, 2013 Sdílet Odesláno Březen 15, 2013 Tak to už máme zapár :o ,už brousíš háčky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Uteklo vam to jak voda :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Jop ... 30 dni a je to ;) Letos si rikam, ze si aspon nejakou rybu i vemu ;) Mozna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Michale, přijedeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Neee ... pro me je to az za dyl jak 29 dni :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Pokusíš se mně letos "vyklepnout"? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Eee clovece ... me tydle potucky a skubani perim nic moc nerikaj. Bylo zajimave to zkusit, ale ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 protože jsi neměl na klacku pořádnou rybu, ale jinak by jsi mluvil, kdyby jsi zavěsil něakého ze zdejších pantátů. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Já se picnu, zahájení a já zase budu v prdeli. 16.4. jsem na semináři v Praze a hned po něm jedu do Budapešti a vracím se až ve čtvrtek 18.4. To mně poser... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Aspoň budeš více natěšen :D ,a banda zatím vybere ty menší :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 Kluci už jen 14 dní,doufám že už bude pryč sněhová voda a průtok přijatelný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Už to máme za pár ale u nás teče až o metr víc jak normálně :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Tak zítra nic nebude voda teče metr nad stav :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Tak rano o tom mluvili na na Ceskem rozhlase, ze Vam to dnes vypuklo ;) Ja si jeste musim 2 mesice pockat ;( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 Já ještě nebyl, včera večer jsem přijel z Budapešti, dneska prší. Otevřel jsem notebk a vůbec se mi ale nic nechce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2013 Tak jsem byl v pátek na Loučné pstruhové a i letos je tam mrtvá voda. Pstruzi tam prostě nejsou. Chytil jsem akurát cca 50cm jesena. Dneska Orlice úplně nahoře a výsledek od 13:30 do 16:45 je 1x siven, 1x duhák a 1xpotočák na pánvičku, jeden potočák pod 30 šel zpět a jedna pěkná ryba se mi sklepla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Tak dneska test Novohradky, krásná říčka(potok) nahoře, nádherné prostředí, ale s rybama to slavné není. 8ks se dneska kouklo na břeh a 1 duhák 30cm jel se mnou domů. Zbytek byli potočáci, ale všecko malinký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Tak já dvě docházky a nic, voda teče kalná a moc. Čekám až se to začne čistit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Míro, ty pstruhovky, to je tragédie. Mi to příjde, jako by to vůbec nezarybňovali. To přece není možný, aby byli jen mrňousci nebo vůbec nic jako na Loučný. Přitom Loučná MP kypí životem a jaké tam jsou kousky. Jenže tam vím, že opravdu nasazují a činí tak léta, takže tam je zastoupení všech velikostí. A P povolenku má jen pár desítek lidí z celého VČ kraje. Tak to mi teda vysvětli, jak je to možné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Tak zarybňovat musí, jinak by byl problém . Ale je problém ve velikosti násady protože určitě mají v zarybňovacím plánu Po2-3 a dává se Po1 :o a přepočítává se to na Po2-Po3 :P a je to . Právě ve čtvrtek jsem měl dávat rybu ale tu teče tolik vody že to dávat nebudu do doby než se to zlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 kuwa drát, tak jsem dneska spal 3 hodinky, ráno vstávat a s děckama a polovičkou na Babiččinu farmu, kde měli děcka nějakou akci, po poledni domů i se živým králíkem(kua už zas, sotva jeden zatřepal packama). Jen co jsme dojeli domů, tak jsem se převlíknul a tradá na Doubravu. No stálo to zase za houno, pár jsem jich počabal, největší měl tak něco pod 30, takže prdlajs z teho, všechno puštěno. No ono toho zas moc nebylo, takovejch 7-8 kousků, nepočítal jsem to dneska. Dojebaný jsem za dnešek jak by mi bylo 80. Ale v CHKO bylo krásně a ani noha! Jen kua, já chci taky chytat nějaké ryby a ne jen "potěr". Ještě jedno foto jsem vlastně udělal, no není tam krásně? A nikde ani noha. Toho klidu na rozjímání a zapomenutí na všechny problémy a vnímání jen toho lovu a kde se za kterým kamenem skrývá ryba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Dneska Metuje nad Hronovem, ryby byly, ale vesměs malé. Domů se se mnou projel potočák 33, jeden podobnej mi spadnul a pak jsem chytil ještě 2, který bych si asi mohl vzít, ale pod 30 neberu, to je na mně dieta. Nachytal jsem jich hodně, ale mrňouse. Zato rybářů jsem potkal 4ks. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Tome dnes budeme vysazovat, tak ti tu potom hodím pár fotek toho co dám do revíru ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 To abych někdy dorazil na hostovačku a můžeme to spolu projít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 To nebude problém, pokud nebudu mimo.Pár fotek z dnešního dne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.