Neználek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ano ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Mirečku, tak jsem odepsal, že tu Volárnu beru a mají tam i možnost pramice, tak jsem napsal, že chci i pramici s elektromotorem. Tak by to snad mělo být v cajku. Budu tě informovat až mi to potvrdí. Budeme tam 9.8.-15.8. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ano ;) takže tipuji že budeš mít děličky a povětšinou chytat na boilies či pelety ? Jezdíš na delší výpravy či třeba jenom na jednodenní ? zakrmuješ hodně nebo málo ? vtšinou chodím k nám na svazový rybník (zatopená šachta) asi 3 roky to byl soukromý sportovní rybolov a zůstalo tam hodně velkých kaprů nedalo se vše slovit. A pak řeka Labe Od příštího roku se chci tak půl na půl věnovat jak kaprařině tak i přívlači :) už vyhlížím nějaký pěkný proutek s navijákem :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Když se podíváš o pár příspěvku z5 tak tam jsou fotky z poslední výpravy na Liptovskou Maru a délka výpravy průměrně 14 dní. Tak nějak to vypadá když jedu s kolegou jedním autem a veget u vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Moc pěkný :) koukal jsem na to :)) to je normálně revír a dá se koupit 14 denní povolenky ? Máš nějaký fota úlovku z té vody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 (upraveno) Jo je to normální revír má rozlohu 2700 hektaru ,povolenka se dá koupit a týdenní asi 70 euro pro cizince já mám povolenku celoroční jsme členy slovenského rybářského svazu. .Letos se mi moc nedařilo mám asi osm ryb přes 70 cm ale největší vytáhl kolega 84 cm a12 kilo. Je to tam paráda červenec ,srpen a září je tam non-stop vyvážka povolena i chytání z lodě. Tak že ještě uděláme jednu výpravu v září 16-30teho. Upraveno Srpen 1, 2014 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Pěkný kapříci :) bez lodě,bez sonaru to tam asi nemá cenu :)) a hodně krmení sebou :D známý profi rybář je i v nějakým týmu chytá u nás na Labi a z Labe má kapry 15kg :) a osobák má z Francie :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Tak jak říkáš, loď, motor a sonar je základ a dostatek krmení . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 2, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2014 Ja tohohle rybaření noc neholduji abych mel sonar atd.zakrmovat jo. Ja si jdu spus k vode odpočinout a relaxot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 To záleží pro co k té vodě jezdíš, mě stačí když je jen pár záběrů, ale od větších ryb a proto ten sonar, protože je třeba najít místo kde je předpoklad že tam ty větší ryby najíždějí se krmit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Tak jsme na Hartě skoro nic nechytili :D možná tak každej večer draka na penzionu :D Zakrmili jsme, a najeli asi až poslední den v týdnu, jinak jsme záběry měli jen od cejnů. Candát na mrtvou nešel taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Srpen 14, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2014 Tady jeste foto z uzeni PO. Pěkně......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2014 Tak jsem nakonec na Hartě chytal jen jeden večer a vůbec nic, jen jsem tam nechal 4 nástrahy. Všichni brečí, že to tam už měsíc vůbec nebere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Tak jsem si pořídil Feeder hlavně kvůli řece Labi a obcas to vemu na rybník a zde první ulovky :) cejny ani nefotím a to taháme z labe cejny od 45-70cm a občas nějakého tlouště :) a kapříci od 40-70cm Kapříček 42cm to je první úlovek na feederv:)) koncem října jedeme na týden k Poděbradům na labe tak jsem zvědavý :)) vezeme sebou 150kg krmení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2014 V neděli jsem byl na pstruzích a celkem dobře jsem si zachytal tak kolem 30ks a odnesl jsem si jednoho 36cm a jeden kolem 45cm mi spadnul už na břehu. Dneska jsem na večer vyrazil taky a domů se se mnou svezl jeden PO 45cm, celkem pochytán kolem 15ks. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Začínají brát bych řekl, já jsem byl předevčírem a vytahl jsem 60cm kapra, včera 49 a 65, tak toho velkyho jsem vzal do udírny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 dneska na 1,5 hod. na večer před setměním a jeden 37cm jel se mnou zpět. Nějaké hovádko mi spadlo a ještě pár těch větších nedobralo. Jinak tak kolem 10-15 ks menších tak do 30cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Tak jedu vyudit těch svých 9ks pstruha, jeden z nich je opět slušnej, 45cm. Letos na ně nebylo moc času. Poslední chytání bylo s kolegou servisákem, který pohořel jako ostatní, jeho chycené 3ks versus mých 26ks na téže řece ve stejný den a stejném místě :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Ták, dneska když už jsem byl na odchodu od vody, tak jsem ještě cestou k autu na posledním fleku prohodil za stmívání a plave mi ve vaně krokodýl 112cm :D :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2014 Tak ještě nějaké fotos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Pěkná :palec:ale jak je velká ta vana :o Uvidím co vytáhnu já :o ,jedeme o5 na Maru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Září 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Jak to myslíš s tou vanou? Do vany si docela dobře lehnu, je to klasická velká vana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 18, 2014 Sdílet Odesláno Září 18, 2014 krasnej kousek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Tak jsem včera pŕijel z ryb, celkem úspěšná výprava i přes to počasi . Vytáhl jsem asi 20 kaprů nad 70 cm největší 93cm můj rekord,tak že paráda a to prostředí prostě nádhera. Fotky v podběráku jsou foceny v noci tak že jsem byl venku sám kamarádi tvrdě spali a pdběrák ma délku ramen 1 metr . Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 Psal jsi že jedeš naa ryby a ty jsi byl na kaprech :) Ryba nebyla žádná? BTW, tady ještě jednou ta štika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 Zkoušeli jsme candoše ale nakonec byl jen jeden a toho jsem pustil, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 byl malej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 3, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 Ano měl jen 56cm a pro tři hladové rybáře je to málo :otak jsme udělali kapra :P. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2014 No ještě že vám kapr chutná :D Nj, 56 moc není, ale zas je to tak akurát pro jednoho až dva na gril u vody ;) Zase jako trošku jinej level masa. Aha, teď koukám, že jste byli 3. No to by jste se nenajedli a kaprem by jste se pak nedorazili, protože by vám pak už nemohl chutnat. :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Tak a začala příprava na poslední týdenní výpravu na kapry na Tovačov termín 24.10-1.11 2014 a pro letošek je kaprový program uzavřen :( pak už jen dravci. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.