TomasB Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Hohohóó, jsem si včera luxusně zachytal, minimálně 30 pstruhů se kouklo ven, tak bratru 10-15 jich bylo přes 30cm a největší je ten na fotce, to už je pan pstruh. Pro ty co by se chtěli ptát, tak jsem ho zbalil a k němu ještě prcka 40cm a 39cm. :) To byl den, že i přes 35cm jsem pouštěl. Paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 At ti kost zaskoci ;-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 Na pstruhovi jich moc není a navíc tenhle je má už parádně velké. Už rozhodně starší exmplář. Kdo ví kolik času by mu zbývalo, kdybych ho pustil, takovej už může zaklepat bačkorama brzy. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červen 30, 2014 Sdílet Odesláno Červen 30, 2014 No to bychom o tobe mohli rict take :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Dneska jsem zase juknul na pstružínky na chvilku a krome zmrdidel do 30cm, kterych bylo dost, jsem natezil jednoho 41cm a nejakej podobnej mi nedobral. Pak jsem za esil neco vetsiho a jelikoz mi to ucvaklo aytrahu, tak to asi byla stika a asi ne uplne mala. Dneska byli hodne opatrni a vetsinou nedobirali a jen mrdali do naytrahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Dneska, tedy spíše už včera proběhlo uzení pstruhů. Rovnou jsem sežral 3kousky ještě za tepla. Kamarádovi jsem vzal jednoho do hospody a ten se mohl utlouct. Původně si ho chtěl nechat na doma, ale jak na něj po 6 pivu došla mlsná, tak se neudržel a pustil se do toho a mlaskal jako blázen :jelen: Chutnalo mu neuvěřitelně, protože jak ryby moc nemusím, tak tohle je mana nebeská. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 A do pr*ele, tak jsem neodolal a zbouchnul jsem dalšího :D Na tu pivní opici super mňamka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Pstruh je nejlepší na panvi :) na másle a pokmínovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Sul, pepr, kmin, citron a maslo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Tak to jste asi nejedli správně vyuzeného pstruha. Voní to na kilometr daleko a chutná skvěle. Já moc ryby nemusím, ale tohle je něco. Z manželky jsou v práci už hotoví, protože když si to vezme do práce na jídlo, tak to ví celej úřad a někteří chodí somrovat :jelen: Předevčírem jí kolegyně nabízela výměnný obchod za nějakej domácí sirup. Všichni už to tam znají a ví, že to je můj úlovek a že to je domácí produkce a že to je výborný. Však mi taky už ze 14ks co jsem udil zůstali jen 2 a ti asi padnou dneska. Tentokrát jsem byl přísnej a dal jsem jen jednoho tomu kámošovi v hospodě, a to jen proto, že jsem mu chtěl udělat radost a trošku ho podpořit. Je na vozíku a sám si to neuloví a do toho na tom není dobře ani s financema a poslední dobou ani zdravotně. Tak jsem ho pozval jak na pivo, tak jsem mu ještě přinesl pstruha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 ... jo to verim, ze jsou z manzelky nosici do prace ryby hotovi !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 mě co chutná vyuzeného z ryb je amur :)) pstruha radči na pánvi :)) a že táta je na to pan kuchař :)) jinak dneska mi dorazily konečně nové pruty(děličky) od fitmy Pro Logic 3.6m dlouhé :)) tak už se těšim na ty kapry,amury,jesetery atd :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 ... jo to verim, ze jsou z manzelky nosici do prace ryby hotovi !!! Neboj, ten pstruh není cejtit rybou, ale nádherně je cejtit po uzení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Tak jsem po patnácti dnech doma, a bylo to náročné třikrát jsme se stěhovali kvůli zvedající se vodě ale jinak paráda .Největší ryba 84 cm a 11,2 kg ale to kolega já jen 74 cm ale paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Kde si chytal ? to byla soukromá voda a nebo nějaká svazovka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Kam kolem Ostravy na přívlač? O víkendu tam asi pojedu, tak bych to někde zkusil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 Tady jeste foto z uzeni PO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Tak tomu říkám masakr :o :wallbash: Tak kde jsi nakonec skončil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 A pak nemate bulet, ze v ty vode nic neni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 Michale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2014 To jste ještě neviděli půlmetrového vyuzeného pstruha? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Za posledních 10 let jsem neviděl už ani živého :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 No vidíš Míro, my tady máme i 70cm pstruhy, podle toho, že se občas nějaký chytí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Nejvíc brečí rybáři ty kteří mají plnou povolenku ryb a přesně na míru a ty nejvíc řvou že nikde nic neni :D to je se vším ...... občas si rybu vemu ale ne s každý cesty co jdu rybařit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Tak tak, nemusím sežrat všechno co vytáhnu z vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 To jsem rád, že si rozumíme. Zlatá střední cesta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 23, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Já třeba celej červenec zatím nic nechytl, kromě jednoho úhoře :( Snad to na Hartě půjde líp :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2014 Protože to nebere. Candát, štika, sumec jdou teď v noci(nejlépe 2-3 ráno) a úhoři zobou dopoledne až v poledne. Nechápu, ale už to tak vypadá, že to tak je. A v obvyklé doby prostě ty kurvy nežerou. Já mám letos třeba jen 6 sumčích zmrdidel do 80cm, což je jednak málo a druhak prostě přes 80cm jsem nepřelezl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Úhoře jsem chytil cíleně na rousňáka na splávek asi o půl 10 a kamarád, co šel se mnou taky ... ale jinak je to bída. Teď prší, když se to odpoledne umoudří, tak si půjdu zachytat a zkusit to po změně počasí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Věnuje se tu někdo kaprařině ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.