MirajZz Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 pěkný macky chytáš.. ja s bráchou jedu plavačku :) už 10tým rokem přívlač vždy jen sezonu někde sem tam něo malo :) a sem z jížni moravy tady sou hovno ryby :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Jizni Morava neni tak spatna ... tady u nas to je horsi :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Jojo ... od leta delam tady : http://www.gemalto.com/ ... docela velika mezinarodni firma. A co vlastně děláte, je tam toho nějak moc. Různé obory činností, tak mi není úplně jasné, co tam děláš a čím se vlastně zabýváte. Já od února tady: http://www.technoprocur.cz/ Ke stávajícímu portfoliu si sebou přinesu část toho co jsem dělal doposud a částečně budu dělat to co tam mají dnes. S majitelem budeme tvořit tandem Toužil po mně 4 roky a teď mně má. Tak uvidíme příští rok, kolik bude času na ryby, protože toho bude pro mně víc nového. Ale ne zas moc, protože jsem dříve dělal konkurenční on-line analyzátory. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Jo kluci, jak já jsem rád :D že jsem v důchodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Hele mame nekolik bus. units a ty nejvetsi jsou: - telekomunikace - nejvetsi vyrobce SIM karet na svete - ebanking - nejvetsi vyrobce platebnich karet na svete + veskere ty systemy co jsou v pozadi A pak dalsi ... pro dopr systemy jako je open card, cipove karty a sluzby s tim spojene, atd atd ... je toho hodne. Cca 13tis zamestnancu pokud se nepletu. No a ja ... pracuju pod Identity and access coz je jedna z BU a tam pracuju v Proffesional services jako Intergration Engineer. Vicemene litam po zakaznicich a tam delam integraci napr. ebanking systemu, takove ty aplikace co mas na mobilu pro banky atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 A pak se mi směješ, jaká jsem lama v těchto věcech :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak dnes ve trech ... Ciste zero, ale bylo kraaasne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Z toho si nic nedělej, já byl na 2 hodinky na candáta a taky nula. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 27, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Ja si z toho nic nedelam, vsak jak sem rikal, bylo krasne tak sem si byl aspon venku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Fotečka luxusní tak já taky čistá nula úplně bez kontaktu. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Zdravím....... B) Tak já dneska konec sezony a na dravce taky nic...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 nemate niekto skusenost so zalozenim vlastneho rybnika? :) mame pozemok blizko potoka, trosku v svahu, v tom svahu sa vyskutuju aj pramene, takze by nebol problem ani spravit pritok :) no potrebujeme pozbierat informacie co by ako malo vyzerat, co sa oplati chovat a pod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Vectom : kde to je, to vypada pekne. Co tam je za dravce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 No chlapi, pěkně jste to rozjeli. Tak já taky přihodím nějaké fotky z dneška, dost možná poslední letošní přívlače. BTW, ostraváku, kde jsi to byl? Už to šlo dneska pod led, zítra už to bude ráno komplet zaledněno. Chytnul jsem opět hovno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2013 trocha rybářských videí: http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=34211-nevyzpytatelna_zviratka.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Vectom : kde to je, to vypada pekne. Co tam je za dravce ? Je to u nás Karviná...Stonava......rybník Kateřiny......okoun,štika,candát......jinak klasika kapr,amur, skoro vše....... B) No chlapi, pěkně jste to rozjeli. Tak já taky přihodím nějaké fotky z dneška, dost možná poslední letošní přívlače. BTW, ostraváku, kde jsi to byl? Už to šlo dneska pod led, zítra už to bude ráno komplet zaledněno. Chytnul jsem opět hovno. Pěkné fotečky....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Letos to nedopadlo, ale příští rok chci trochu prověřit MP vody na Karvinsku. :) Pocházím z tama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 30.12. jsem skočilna přívlač a jedna kudla 40 a jedna 45 potvory mrňavý :D ale už setěšim na zahájení pstruhovky. letos je začnu po dlouhé době opět tahat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 No předsevzetí pěkné , to je základ úspěchu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 30.12. jsem skočilna přívlač a jedna kudla 40 a jedna 45 potvory mrňavý :D ale už setěšim na zahájení pstruhovky. letos je začnu po dlouhé době opět tahat :) Aby tě oni netahali......... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Tak zrovna jsem na nově viděl otravu na Loučné :o, Tome už si tam letos pěkné pstruhy nenachytáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Cože? Kde? No ty vole, jestli je to pravda, tak je to v piči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Tak co našel jsi to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 A je to ona řeka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Jo, ale snad to nedoplavalo do mých lovišť podle zpráv co tam říkali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 To je ricka jak sme byli spolu na pstruzich ? Nejakej link co se stalo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Ano, to je ono a dneska zase bylo prej ve zprávách, že zase novej únik čpavku a stále neví odkud. To co tam ve vodě zůstalo tak opět vytráveno. Michale, podívej se na zprávy TV Nova z neděle 13.1., cca 24. minuta. http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-tn-12-1-2.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 a podruhé na konci 13. minuty http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/televizni-noviny/televizni-noviny-br-tn-16-1-3.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Tome je to hrůza, je to asi vytrávené kompletně všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.