Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

tak po týdnu na řece Labi nic moc... Ryby nežerou.... Pouze dva kapříci 52 a 59,dvě štiky 40 a 60 ,5 okounů mezi 10-20cm a aby jsme se zabavili přes den tak jsme blbly na feeder takže hodně moc cejnů malých a plotic :) chytaly jsme dle chytací dobu od 6 do 22hod.

zkrmeno přes 100kg partiklu a kukuřice a pár kilo boilies :D a ryby nežerou no..... jediný co tedka jde na tom místě co jsme byli tak jdou štiky vedle nás chytli 73cm moc pěknou a nám to vzala taky pěkná štiky ale celou rybičku vyplivla a byla celá potrhaná........

Odkaz ke komentáři

Polévka se povedla a teď manželka smaží filátka naložená v hořčici a citrónu a následně obaleno. Má to dobrý! A občas by se ryba měla sežrat :)

Není snad rok, abych nějakého kapra neuvláčel. Loni jsem chytil jen o něco menšího, ale bylo to za břicho, ktré jsem mu rozpáral až na vnitřnosti. Na Rozkoši se mi párkrát stalo, že regulérně na gumy šli menší kapříci a chytali se jak na běžícím pásu, třeba 3ks za dopoledne :jelen:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Minulý víkend jsem byl u Mělníka na písáku na dva dny. Suprové dno, kde se dalo parádně vláčet bez vázek a trav. V sobotu 1 štika a 8 okounů, největší 40cm, nejmenší tak 25cm. Krásně se dalo s nástrahou na dně pracovat. Kámoš chytil 3 okouny a nějak nechápal, jak to dělám :) V neděli jsme na dopoledne jeli jinam, kde nebylo nic, tak odpoledne pak na sobotním místě. Výsledek 3 okouni, kamarád 3 štiky, bylo to slabší. Něco většího mi to zoblo, ale hned spadlo. Myslím, že to byl candát, kterých tam moc není, ale jsou tam pěkné kousky. A evidentně to byla velká ryba a určitě ne štika.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak jak pánové ? Byl jste už letos někdo někde ? :)) já jdu po víkendu na Labe na feeder zkusit parmy :) u nás to prý teďka jde :) voda opadává tak uvidíme :) červi a žížaly to jistí a budu testovat peletky 8mm tak snad alspoň jedna ryba se podívá na břeh :)

dneska jsem si udělal pořádek ve výbavě tak už jen dokoupit bužuterii a v březnu nové brolly :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Včera to bylo slabší a do toho jsem byl nasranej, že jsem zapřáhnul 4 velké PO, jeden kolem 40cm se mi zamotal do větve ve vodě pod břehem a ve finále se vyprostil a já to nakonec už bez pstruha urval, dva kolem 40cm mi spadli a nakonec jeden mobidik přes 50cm po velkém rodeu u dna vyskočil a opět se uvolnil. Mimo to jsem vytáhnul jen 6 prcků. Bylo to k nasrání.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Včera jsem objevoval nové úseky řeky a narazil jsem na místo, kde jsem na pstruhovce vydoloval 6 štiček velikosti 20-35cm. Už při první jsem si říkal, že to je škoda hodit do roští nebo zahrabat, a tak jsem to přidal ke pstruhům. Teď to žena udělala a to byla tak neskutečná lahůdka, že jsem nechápal. Jsem nabouchanej až po hrdlo, sežral jsem všech 6 štiček + 2 pstruhy kolem 35cm. Dokonce mladej to žral taky, i když nejí normálně ani lososa. Jsem ho přinutil si kousek vzít a on si hned řekl o další. Takže mi s tím maličko pomohl, dcera taky, ale oni toho moc sníst nestihli, protože jsem mnohem rychlejší. Každopádně jsem toho zbouchal dost. Ještě je na pánvi jeden pstruh.

Jinak samozřejmě chodím co mi povolenka dovoluje, tedy 3x týdně a vždy se odchytám. Povětšinou chytám potočáky přes 30cm a vybírám si ryby kolem 35cm, neskutečně robustní, ještě jsem nenašel jinou řeku, kde by byli takto vypasení pstruzi. Zatím největší pstruh letošní sezóny je duhák 42cm, ale jeden hodně přes 50cm se mi asi po minutě vodění u dna a následném výskoku nad vodu sklepnul. Kámoš si včera taky povodil ponorku, co ji nemohl dostat ode dna a asi po 5 minutách se mu vypnul.

Na té naší řece jsou totiž potočáci i 70cm a jak mají mraky přirozené potravy, tak jsou nezvykle značně vypasení. Co jsem kde projel různé pstruhovky v našem územním svazu, tak prostě takto robustně stavění pstruzi jinde nejsou. V porovnání s tou naší řekou jsou pstruzi od jinud vychrtlí chcípáčci.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...