Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Tomas : co pouzivas za vestu/batoh, nebo bundu nebo co mas na sobe, abys v ni mel vsechny ty woblery gumy atp ?

EDIT : neco sem k tomu nasel : http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=14643&kw=vesta%20na%20privlac

Nic takového nepoužívám, mám klasické komunistické maskáče a nosím velkou brašnu, kde mám téměř všechno pěkně pohromadě. Na pstruhy mám jen malou brašnu a beru sebou minimum, protože pstruzi jsou o velké mobilitě a prodírání se houštím a 2m kopřivama. Ostatní vláčku provozuju tak, že jsem buď na jednom místě nebo se postupně přesunuju a brašnu vždy odložím a jsem třeba 0,5 hodiny na jednom místě.

na soukromé vody seru z vysoka.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

čau chlapi nevíte náhodou jak je to s propadlým rybářským lístkem ? Mám už dobře 11 let propadlý lístek a co jsem se přestěhovala nemám vůbec páru kde se vyřizují povolenky. Výbava mi leží napůdě a přemýšlím že bych se zase pustila do rybolovu ale znova zkoušky už bych asi nedala. Jestli se v tom někdo orientujete budu ráda za radu. Dík

Odkaz ke komentáři

Orientuju, mam to stejne, jen propadle o par let dele. Pokud ten listek mas, staci s nim zajit na mestsky urad, kde Ti vystavi novy. Musis zaplatit nejakej poplatek, ale zkousky znovu nedelas.

nevíš jak vysoký je ten poplatek ? Jo a ještě se chci zeptat jak je to třeba s nějakýma brigádama. Vím že strýc je rybář a musí chodit třeba v zimě sekat led a tak.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

to my máme 50,- na hodinu heč!!! (1000/rok) ale to nemá s lístkem nic společného.

když je prošlí, tak si musíš zajít na onen úřad a snad ti dají nový. nezapomeň na členské poplaty (známka) a samotná povolenka

já to mám na rok se všim všady na +/- 3500,- :(

ale stojí to za to. třeba minulej týden se mě babča ptala, jestli se mi to vyplatí ta rybařina, tak jsem odpověděl, že ne.... to nemohla rozdejchat :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...