Přejít na obsah

3.OCTAVIA SRAZ 2.-4.9.2011

Doporučené příspěvky

noo karta prisla uz sa aj tlaci a laminuje :D nech to ma smrnc :)

Taky uz mam vytisknuto a i zalaminovano ;-)

na ja na, office z WIN7 co mam ja obcas muzou pozlobit zejmena starsi rocniky pocitacu :)

OC loni investovalo do novyho PC a licence takze nebylo zbiti, s XP uz nic neprodavali ;)

Pro priste by byl opravdu vhodnejsi PDF format, jak ti odpovedel "buml".

Dobrej programek je zde:

PDF Creator ze Stahuj.cz

Jsem s nim spokojenej. Vytvori novou tiskarnu a pak muzes vlastne cokoliv, co se da vytisknout dat do PDF (Tisk - PDF Creator).

Odkaz ke komentáři
To bych se mohlk tobe pripojit, od kat presne jedes?

vyrážím od Neratovic, přes Čakovice, Černý most, dále pak na Hr.Králové po dálnici a dál Jaroměř a Česká Skalice

pokud chceš, tak ti pošlu přes SZ tel. na mne, dal bych sraz někde na Čerňáku a nebo na první čerpací stanici na hradecké dálnici, je tam Benzina, kluci tam mají sraz v pátek

a kdybys chtěl jet přes Boleslav tak můžeme jet spolu :)

ee Peťo, přes Bolku a na Jičín ne, na Hradec je to pro mne pohodlnější kámo, prostě dálnice a široká silnice až do Skalice, nezlob se prosím

Odkaz ke komentáři

tomisak - me das na OC vjezdu 300 za sraz, pak pudes na recepci a za kazdy stan das 50 za noc jestli se nepletu

samolepky beru, ale pokud vim tak clenem jeste nejsi ne? tak moc nevim k cemu ti bude :) regni se do OC, 300 za registraci mi pak muzes dat rovnou taky a ja ti dam lepku a pak poslu kartu a dalsi veci postou :)

baui - me to ale pokazdy kdyz to chci ulozit i kdyz nemenim uz nic jinyho vyskoci tabulku, to je jedno priste vam to udelam v prastarych verzich

pdf creator - jako fakt se mi chce tisknout a preukladat 60 pdfek :o xls je pro me pohodlnejsi, prepisu, ulozim a hotovo, jedu dal :) ste moc rozmazleny se mi zda :(

Odkaz ke komentáři
tomisak - me das na OC vjezdu 300 za sraz, pak pudes na recepci a za kazdy stan das 50 za noc jestli se nepletu

samolepky beru, ale pokud vim tak clenem jeste nejsi ne? tak moc nevim k cemu ti bude :) regni se do OC, 300 za registraci mi pak muzes dat rovnou taky a ja ti dam lepku a pak poslu kartu a dalsi veci postou :pivo:

baui - me to ale pokazdy kdyz to chci ulozit i kdyz nemenim uz nic jinyho vyskoci tabulku, to je jedno priste vam to udelam v prastarych verzich

pdf creator - jako fakt se mi chce tisknout a preukladat 60 pdfek :) xls je pro me pohodlnejsi, prepisu, ulozim a hotovo, jedu dal :( ste moc rozmazleny se mi zda :pivo:

OK vem to sebou jestli to jde vsechno srovname v kempu, už víš kolik je aut bude rekord??

vyrážím od Neratovic, přes Čakovice, Černý most, dále pak na Hr.Králové po dálnici a dál Jaroměř a Česká Skalice

pokud chceš, tak ti pošlu přes SZ tel. na mne, dal bych sraz někde na Čerňáku a nebo na první čerpací stanici na hradecké dálnici, je tam Benzina, kluci tam mají sraz v pátek

:)

ee Peťo, přes Bolku a na Jičín ne, na Hradec je to pro mne pohodlnější kámo, prostě dálnice a široká silnice až do Skalice, nezlob se prosím

tak ok pošli mi číslo a ja ti zavolam, nebo napíšu sms, ale žádný honičky mám starýho dědečka by to potom nerozdejchal :o

Odkaz ke komentáři
Přeju Vám ať všechno vyjde podle představ, hlavně počasí a užijte si to i za mě... :)

a proč nepřijedeš s někým? to že sis rozbil auto přece nic nemění na tom, že tě rádi uvidíme,, no a jestli se chceš vyhnout kecům a radám a nebo se stydíš, tak není proč, na to se vyser, ono všude jsou chytrolíni, ale píčovinu udělá každej, hlavně ať máš co nejdříve novou čtyřkolovou krásku a né nějakýho skůtra :o

Odkaz ke komentáři
Patas má narozeniny-to je ten pravý důvod proč nejede na Rozkoš :(

Palo: doba je zlá a třeba přijdeš na to že je lepší jezdit na skutru za 3 litry i když tě to asi člověče neuveze :huh: ;)

ty wole chytrej, já jezdil na skútru, když ty si ještě běhal po Kavkaze a Uralu

jestli ti něco říká Burgman 600, tak by si měl vědět na čem jsem jezdil a předtím jsem vlastnil Simson skůtr a později Simson Enduro

jen jezdi na skůtru a v zimě si naraž na hlavu beranici a na ni přilbu

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...