Přejít na obsah

Kodovaní Columbus


Doporučené příspěvky

Hledal jsem jak jsem mohl, ale nenašel. Vrazil jsem columbuse do facelift octy a bez problémů vše funguje jako optický parking, zobrazujou se změny climatroniku, naviguje, hraje atd...

 

Mé problémy jsou:

- položka Navigace není na maxidotu

- u multivolantu funguje volume, ale ne tlačítka na posun skladeb

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...
  • o 5 týdnů později...
  • o 6 měsíců později...
  • o měsíc později...
Guest Fanta Radek

Koupil jsem si Columbuse rv 2011 a dal do Octavie 2007. Potreboval bych nekoho kdo by mi tam nakodoval zadni maxidot, abych to videl na obrazovce. Jde to vubec nakodovat ? Nebo se tam musi neco vymenit ? Jsem z Nachoda.

Odkaz ke komentáři
Guest Fanta Radek

Tak mam ho v aute asi tyden a zda se baterku nezere. Ale byl bych rad pokud by mi to chodilo. Copak to obnasi financne, pokud by se musela menit ta getwai a pripadne neco dalsiho ? Ja tomu nerozumim. Ty bys to urcite zvladnul. Odkud jsi? Abych to pripadne nemel mooc daleko.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Dobrý večer,

chtěl bych se zeptat, zda někdo z vás nezná způsob jak co nejvíce znepříjemnit nebo prodloužit čas na krádež COLUMBUSe? Říkal jsem si, že nějaké viditelné neodstranitelné označení by je třeba odradilo (nevadilo by mi, kdyby v rohu byl nějaký číselný kód). Pokud jsem se netrefil do tématu a spamuju, tak se omlouvám.

Odkaz ke komentáři

S kladivkom po obrazovke a nikto nebude mat zaujem. Inak asi rozumne riesenie neexistuje. Ked im tie srobiky zasilikonujes, tak ti vypacia este aj kus palubovky a mozno ti nechaju aj nejaky bonus v podobe roztrhanych sedaciek. Je to problem, kedze ten system je nestastne spraveny (oproti napr audi) :wallbash:

 

Videl som ale ruske riesenie, kde to jeden nasroboval zvonka ze tam trcali mozno 2-3cm sroby von. Ale ako to vyzeralo... :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...

vie niekto poradit, co urobit, aby mi fungoval MF volant pred FL, bluetooth a maxidot s Amundsen+. lava strana volantu funguje, ale prava (t.j. volume a prepinanie sipky nefunguju) ak kodovanie tak akym sposobom? mam k dispozicii VAS.

 

info o Amundsen+

cislo dilu: 3T0 035 192D

SW Verze: 0263

System HW Verze: H35

Navigacni data: Verze: 0038

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...